Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 јануари 2009
Мислења
510
Поени од реакции
72
ајт у курац веке ми скурчи коа се враќа кака не сум го видел 2 века у тимов:nesum::nesum:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
За следно сезона Игуаин и стандарден Бензема напред,повеќе од доволно.Ако игра Бензема како шо играше во Лион,и ако Игуаин изигра сезона слична на оваа,ќе имаме разноврсен напад,со еден расен стрелец,и стрелец,кој може да помине 2-3 и да асистира без никаков проблем.Со Роналдо и Кака во позадина,:drk: ќе биде:smir:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Добро де дечки,што му најдовте мана на Кака...Човекот игра феноменално..и се очекува наредната недела да биде спремен...Знам,немаше добар почеток во Реал ама тоа е тоа..На секој може да се случи...И за мало освежување,еве ви мала ретроспектива на она што тој го правеше порано..Јас сум сигурна дека има многу тој за докажување..и неговото време во Реал допрва ќе започне..
:vozbud::vozbud:Знам дека може и со Меси..:smir::smir:​

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
ПРЕмногу се оддолжи ова со Кака.. Стварно незнам шо уствари се случува :/

R

Rigel Kent

Гостин
Добро де дечки,што му најдовте мана на Кака...Човекот игра феноменално..и се очекува наредната недела да биде спремен...Знам,немаше добар почеток во Реал ама тоа е тоа..На секој може да се случи...И за мало освежување,еве ви мала ретроспектива на она што тој го правеше порано..Јас сум сигурна дека има многу тој за докажување..и неговото време во Реал допрва ќе започне..
:vozbud::vozbud:Знам дека може и со Меси..:smir::smir:​

Videovo od 2006:wink:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Реално гледано Времето е единствениот фактор кој сега за сега изгледа недостапен за Реал...се друго може да се купи.Треба време за да се воигра овој тим од екстра играчи едни од најдобрите на своите позиции.Сега дали Пелегрини беше вистинскиот избор на управата останува да видиме доколку остане на чело на тимот и наредната сезона.Искрено се надевам дека Перез нема да ги обнови своите грешки од претходниот мандат и дека ќе го задржи овој колектив со извесни засилувања на позициите кај сме најтенки ..претежно во одбраната која е најслабиот дел и единствената слаба точка која противниците ја користат и доаѓаат до поволен резулатат против моќниот Реал.Кога веќе сме кај одбраната за следната сезона сакам да ги гледам двоецот Рамос-Пепе во срцето на одбраната..и двајцата се цврсти и брзи дефанзифци кои треба да се воигруваат за да ни заличи одбраната на елитна...за страничните го преферирам Маикон на десната и Ешли на левата од проста причина дека и двајцата се најдобри на своите позиции.Никакво продавање на Бензема бидејќи во тимот имаме неизбрусен дијамант...кој во наредните години ќе жари и пали во Европа.Дечки тоа е нема откажување од Реал и покрај се...тоа е како да се откажеме од сопствениот живот..за мене Реал претставува живот...секој ден се будам со мислата дека ќе има и подобри моменти од овие за нас искрените навивачи кои тагуваме за неуспесите...се радуваме на успесите.Оваа сезона не е завршена но дури и да ја освоиме нема да биде тоа...бидејќи изгубивме од директниот ривал за титулата...мојата гордост нема да ми даде да се радувам кога знам дека нема да биде освоена до двомечот туку против средноразредни тимови.Но не се предаваме идеме даље! Хала Мадрид мадриљеноси!:pipi:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Значи неважи.
Magicien знам дека е одтогаш,едноставно уживам во прекрасните моменти на Кака,со верба дека во Реал ќе исполни уште многу такви..А,дека неважи,ма на а битно...:pos2::pos2::pos2::pos2:Знам,ама фактот дека тој тотално ми влезе подкожа ме тера пак и пак да си терам по старото..:smir::smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па што очекуете од СпортДенес бре? Па главниот уредник им е тежок каталонец, не гледате дека нонстоп серат против Реал. Ич не ги отворам, тешки дегени. Роналдо не покажал ништо во Реал :pos2: Е не Ибрахимовиќ покажа у Барса многу повеќе :)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Ова го ископирав...секоја чест до авторот
Полицијата во Шпанија денеска изјави дека просториите на фудбалските клубови Реал и Барселона се ограбени,најверојатно од организирана банда..Од нашите простории биле украдени сите 9 трофеи од Лига на Шампионите,додека од клубот на Барса се украдени 2 тостера и една стара перика на Луис Енрике...хх
:pos2::pos2:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Како само одеднаш се палите бе каталонци... полека... малку шега нема да ви е на одмет...
Наш фан клуб, нека си пишува момето :pipi:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
За останатото се сложувам, Перез е крив е што не постигнавме ништо оваа сезона, затоа што ни донесе многу добри играчи за еден краток период, и ние сите очекувавме дека уште одма ќе се радуваме на трофеи. А ако го направи истото и ова лето, тогаш и наредната сезона можеме да им кажеме :helou: на трофеите. А доколку пак купи само играчи кои ни се стварно потребни (лев бек, крило и да му ја исполни желбата на Батистута, Виља :) ), тогаш ја глава ставам дека наредна сезона ќе го вратиме стариот сјај на Реал Мадрид.
ej ej полека... не ми е моја желба тоа!!!!
моја желба беше ланскиот напад да останеше цел, но ако сакале решение најдобро би се вклопил Виља во ланскиот напад(хунти,хигуаин,раул и руд) со што би се продал само еден од овие или ко шо потенцирав раул у пензија или америка...
и со ваков напад имавме и феноменален среден ред, робен роналдо кака и тие DMF шо ни се...
тоа го сакав со само мали измени во тимот не целосно да се измени личниот опис на целиот тим... ама биде шо биде и реал више не е реал туку остана лошиот збор од 21 век подвижна реклама за пари со сеќавање години наназад дека сме биле најдобри во оној претходен век, шо јас тоа неќам да слушам веќе... било поминало и сега веќе не сме тоа шо сакате/ме останал само бледа копија од славниот REAL MADRID:kesa:
поздрав

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Еве зошто после Барселона ќе биле шампиони...

XAVI CREE QUE LOS BLANCOS LUCHARÁN HASTA EL FINAL

AFIRMA QUE NO SE SIENTE CAMPEONES PORQUE EL MADRID NUNCA SE RINDE

Или во превод...

Чави верува дека ,,белите,, ќе се борат до крај

Чави потврдува дека сеуште ништо не е крај и не се чуствува како шампион бидејќи Реал Мадрид никогаш не се откажува...

Рака на срце... Браво :bravo:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Овие денови освен глупости друго и нема што да се прочита само критики критики...

Сватете го Реал како Репрезентација а не како Галактикос, секоја Репрезентација ги селектира најдобрите играчи за таа земја споредете ја Шпанија, Бразил, Аргентина.... и дали сите три освојуваат трофеи во иста година??? ... Значи само еден освојува и не значи дека на другите тренер не им чинел или играчи немале или слично...

Не значи ако Реал ги земал сите овие играчи и да биде бог во светот и сите титули да бидат само за Реал...па барем бидете задоволни со играта и до пред некој ден имавме исто бодови со Барселона ... во 30 одиграни кола ниту еден друг клуб од најдобрите 5 лиги во Европа ги немаше освоено тие бодови

Јасно е дека Барселона оваа година е најдобра но ако не освое ЛШ значи ќе има подобри и од неа

Ако Барса освое титула во Шпанија ќе и биде 2 во низа што истото го стори и Реал 2007, 2008 .... па не е само Реал во фудбалот има и други што знаат да освојат титули и има и време и Реал да освое други :smir:

А ако критикувате играчи од типот Роналдо , Кака , Бензема ... последен пат Реал на титула во ЛШ се радуваше благодарение на такви играчи ... и без такви се виде дека ЛШ е само сон :kesa:

F

FuckYouAll

Гостин
Не требаше да го отпуштите Капело. Ако гол разликата беше причина тоа е најдебилната причина за бркање тренер кој освоил трофеј во првата сезона.

Ги имате најаките играчи во светот а неможете да поминете 1/8 финале во Лига Шампиони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom