- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 356
- Поени од реакции
- 4
RamosКој денес беше НЕДИСЦИПЛИНИРАН???????????????
RamosКој денес беше НЕДИСЦИПЛИНИРАН???????????????
oo poleka brat ne sum znael deka perez e zaclenet na forumovКако може да го обвинувате Пелегрини
Коментарите за критики и поставеност на играчите требаше пред утакмица а не сега од кога ќе изгубиме и Пелегрини бил крив
Најголема Грешка се нереалните фанови на Реал!!! Заради таквите фанови(кои навиваат за Реал само кога тепа) се менуваат тренери секоја година нови тактики нови прлагодовуања и губење бодови додека се балансира играта, смена на голем број играчи сето тоа допринесува да Реал не е онаму каде што припаѓа!
Кој и да се донесе тренер никој нема да има 100% учинок и затоа смена на тренер е најголема грешка :uvo:
Не е точно!!!АБЕ НАЈГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ НА РЕАЛ ОД СЕКОГАШ БИЛА ОДБРАНАТА САМО АКО НЕКОЈ НЕ ПРИЗНАЕ ДЕКА Е ТОЧНО !!!! РЕМОНТ НА ОДБРАНАТА ОСВЕН РАМОС И ГАРАЈ И ПЕПЕ
1bold:Не треба да ја бараме вината во играчите, дадоа максимум и се бореа, но незнам по оваа утакмица само станав се посигурен дека МП неможе да се справи со играчите, а + тоа незнае и да напрае замена како што треба. Незнае да го најде најслабиот на терен, незнае во право време да направи замена, и незнае кого да стави од клупа. Многу ми делува некако како да не гледа што се дешава на терен, туку ги вади по имиња играчиве. Марсело дефинитивно требаше да остане во игра, единствен кој пробиваше по страна и кој се трудеше да направи нешто. ВдВ требаше да излезе а да влезе Гути, а подоцна при 0-2 ГАГО требаше да излезе од игра, па мајку му не чуваме резултат, идеме на се или ништо! Со ова само си го осигура отказот ми се чини, ама џабе е и тоа. Перез пак ќе запне по ѕвезди летово и тоа е тоа. До сега имав некоја надеж, ама верујте дека Реал од дупка влага во уште поголема дупка. Перез си гледа само да си направи маркетинг и дресовите да му идат како алва, и не се чудите ако и догодина ова време го правиме истиов муабет. Колку и да е тешко, колку и да не сакаме да признаеме, Реал не е тоа што беше и нема ни да биде во наредни 10 години, во тоа сум сигурен. Со вакво размислување, дека само ѕвезди и преплатени анонимци можат да го носат дресот на Реал, никаде не одиме. Жално но вистинито...
pa so ne kaza porano be ti treba da bides trener na real...... of lelele ne e kriv nisto trenerot be IGRACITE SE KRIVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не треба да ја бараме вината во играчите, дадоа максимум и се бореа, но незнам по оваа утакмица само станав се посигурен дека МП неможе да се справи со играчите, а + тоа незнае и да напрае замена како што треба. Незнае да го најде најслабиот на терен, незнае во право време да направи замена, и незнае кого да стави од клупа. Многу ми делува некако како да не гледа што се дешава на терен, туку ги вади по имиња играчиве. Марсело дефинитивно требаше да остане во игра, единствен кој пробиваше по страна и кој се трудеше да направи нешто. ВдВ требаше да излезе а да влезе Гути, а подоцна при 0-2 ГАГО требаше да излезе од игра, па мајку му не чуваме резултат, идеме на се или ништо! Со ова само си го осигура отказот ми се чини, ама џабе е и тоа. Перез пак ќе запне по ѕвезди летово и тоа е тоа. До сега имав некоја надеж, ама верујте дека Реал од дупка влага во уште поголема дупка. Перез си гледа само да си направи маркетинг и дресовите да му идат како алва, и не се чудите ако и догодина ова време го правиме истиов муабет. Колку и да е тешко, колку и да не сакаме да признаеме, Реал не е тоа што беше и нема ни да биде во наредни 10 години, во тоа сум сигурен. Со вакво размислување, дека само ѕвезди и преплатени анонимци можат да го носат дресот на Реал, никаде не одиме. Жално но вистинито...
Прво... најголем песимист бев со доаѓањето(враќањето) на Перез, знаев дека нешто вакво ќе се случува.Како може да го обвинувате Пелегрини
Коментарите за критики и поставеност на играчите требаше пред утакмица а не сега од кога ќе изгубиме и Пелегрини бил крив
Најголема Грешка се нереалните фанови на Реал!!!
Кој и да се донесе тренер никој нема да има 100% учинок и затоа смена на тренер е најголема грешка :uvo:
Едно потсетување и до оние кои го обвинуваат Перез : Анкетата пред почеток на трансферите беше дали фановите се согласуваат на тим кој можеби нема да освои ништо првата сезона но ќе биде многу конкурентен во наредната сезона во Лигата и Европскиот фудбал
Во голем процент беше прифатено ова прашање :smir:
Нереални се тие што вчера збореле едно а после пораз си ги погазуваат самите зборови е таквите критики не доликуваатПрво... најголем песимист бев со доаѓањето(враќањето) на Перез, знаев дека нешто вакво ќе се случува.
Збориш за нереални фанови, епа кој се реални фанови бе брат? Што да не треба да ги фалиме играчиве и Пелегрини за играта вечер а? Џабе е да ги победиш другите и 10-0 кога на најважните натпревари паднавме. Не дај боже Лион да земе ЛШ ќе речете после испаднавме од најдобрите. :nesvest:
Нереални фанови се оние кои к*р не ги боли дали Реал победил, и кои викаат ај наредна сезона ќе ги купиме тој и тој и ќе бидеме први.
Вистински фанови се оние кои се во клубот и по пораз и кои критикуваат добронамерно за да се има подобри резултати.
А од тренерот никој не бара 100% учинок, туку бара(м) да направи една сложна екипа, дисциплинирана која секогаш ќе има желба за надигрување со кого и да игра, тренер кој нема да биде потрчко на претседателот. Тоа Пелегрини не го покажа до сега.
Не го кривам него, крив е Перез, но редно е МП малку да му се спротистави.
Тоа дека не треба нон-стоп да се менуваат играчи, да. Но тоа со чичо Перез тешко дека ќе биде. :uvo:
ako kazuvam i ako kritikuvam tuka mislis ke se podobri igrata i rezultatite na real madrid ?Вистински фанови се оние кои се во клубот и по пораз и кои критикуваат добронамерно за да се има подобри резултати.