Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Ајде пак истото па истото Игуаин е шупчето зар не?
Еве зашо мрзам кретенски навијачи на Реал.
Значи Реал од нешто напраи ништо,а Барса од ништо нешто.Сума сумарум Барса не го победи Реал туку Реал сам себе си се победи.
А најтрагичното од све е што Пелегрини ќе го изеде стапот!
братче се виде Игуаин со Лион и сега со Барса каков играч е и колку знае, нетреба повеќе да се прае муабет околу него оти со тенерифе и ксерес и ја можам да давам голови, затоа џабе праемо муабет околу него:uvo:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
братче се виде Игуаин со Лион и сега со Барса каков играч е и колку знае, нетреба повеќе да се прае муабет околу него оти со тенерифе и ксерес и ја можам да давам голови, затоа џабе праемо муабет околу него:uvo:
Затоа нека не го прават господ кога дава голови со нив.Барем нека кажат дека е просечен играч а не да го прават вонземјанец и херој на Реал а сеа го прават од гомно подоле.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
510
Поени од реакции
72
gago mislam deka spored mene dobro izigra ama prednost trebase guti da ima

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ајде пак истото па истото Игуаин е шупчето зар не?
Еве зашо мрзам кретенски навијачи на Реал.
Значи Реал од нешто напраи ништо,а Барса од ништо нешто.Сума сумарум Барса не го победи Реал туку Реал сам себе си се победи.
А најтрагичното од све е што Пелегрини ќе го изеде стапот!
Отпуштање на Пелегрини ќе биде како два порази од Барса. Голема грешка.

Игуаин не изигра на ниво, али другите не беа поарни. Како и да е, сеуште мислам дека Бензема повеќе ќе се снајдеше. Клучен момент можеби беше промашувањето на Рафа. Било поминало, сега да се надеваме на два кикса на Барса, али тешко да се случи тоа.

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
jebi ga katastrofa e .... vrska nema ... i Ronaldo slabo igrase cekav poveke od nego ... A VDV hahah gledavte za kade e ?
i nesto Marcelo e dobar igrac ama mn panika prae

LE GRANDE CASILAS <3

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
Затоа нека не го прават господ кога дава голови со нив.Барем нека кажат дека е просечен играч а не да го прават вонземјанец и херој на Реал а сеа го прават од гомно подоле.
Епа другар тоа ќе им го кажеш на фановиве кој по цел ден киснат на форумов и дробат за Игуаин, а не мене кој пишувам по 3 поста месечно :toe:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289

Игуаин не изигра на ниво, али другите не беа поарни. Како и да е, сеуште мислам дека Бензема повеќе ќе се снајдеше. Клучен момент можеби беше промашувањето на Рафа. Било поминало, сега да се надеваме на два кикса на Барса, али тешко да се случи тоа.

Ако се деси тоа што мислам дека ќе се деси ја можно е и да се откажам од Реал благодарение на шупчето наречено Перез.Пелегрини нека си иде ако не е пиче да каже кој е кривецот.
Он не е најмалце крив што Ван Дер Варт,Роналдо Игуаин и остали утињаат шанси кои ни најмалце не смеат да ги утнат на ваква утакмица.Трагично беше тоа што го утна Ван Дер Вартѕ.Да му ебам жената.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
510
Поени од реакции
72
jebi ga katastrofa e .... vrska nema ... i Ronaldo slabo igrase cekav poveke od nego ... A VDV hahah gledavte za kade e ?
i nesto Marcelo e dobar igrac ama mn panika prae

LE GRANDE CASILAS <3
sto be vdv a ronaldo sebicnoto kopile?

koga najdovte za vdv da zborite a xabi alonso toa so glava go zaboraivte prazen gol utna

F

fantomX

Гостин
Пелегрини само треба да покажи мадина, т.е. авторитет. Неколку пати што го имам Реал гледано, дисциплината во играта е на многу, многу ниско ниво.
Ако Пелегрини не го можи тоа, не е грешка да биди отпуштен. :toe:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Марсело АУТ Албиол АУТ АЛонсо АУТ. Екипа Галактикос! :pusk:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Значи... за Пелегрини пак...
Не е тој прв кривец за ова, Перез е најголемиот кривец.
Сто пати сум пишал Пелегрини е само негова марионета, формално ставен на позицијата на која е.

Прво го нема најважното што треба да го поседува тренер на вакви ѕвезди... авторитет и дисциплина, најмногу заради таа дисциплина ни се случува со вакви играчи да останеме без трофеј.

Второ не се покажа и како некој добар тактичар. Баеѓи грешки направи и со измени и со (не)играње на некој играчи.

Трето нерешителен е, тоа многу го чинеше до сеа.

Е сеа за Перез е перфектен тренер зошто го слуша и Перез може да наредува што сака, али не човекот за ваков Реал Мадрид, со вакви играчи.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Гледам дека сите сакате да критикувате, само да ви кажам како Барса ги даде головите.
Првиот на ГЛУПОСТ ПАДНААТ ИГРАЧИТЕ НА РЕАЛ
Вториот на КОНТРА ОД БРЗ ИГРАЧ
ШТО ТУКА Е КРИВ ПЕЛЕГРИНИ, ДА ВЛЕЗЕ ДА ЈА ЗАДРЖИ ТОПКАТА КАЈ ПРВИОТ ГОЛ ИЛИ ДА ГО ТРЕСЕ ПЕДРО ОД ЗЕМЈА

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ах бе... пак со истите коментари да велзе на терен, ова она.... ништо од тоа треба само да им викне малку да знаат кај играат, дека играат за Реал Мадрид!

Отпуштање доколку се поправи и почне да ја подобрува дисциплината никако, но би сакал да видам авторитет на клупа, дали од Пелегрини дали од друг....

Но... тешко такво нешто да се случи, се додека Перез си тера по свое е џабе.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Кој денес беше НЕДИСЦИПЛИНИРАН???????????????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom