Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
И ја би рекол ко коментаторот... Реал мора да го смени трењерот од лето :pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дојде време сељак како Педро да ни дава гол. Ебати одбраната...

Што е тука е, ајде идем и ја малку да разбистрим глава :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Само едно ке кажам.. Пелегрини не е за во Реал.. тотлано погршена тактика.. тотално погрешни измени.. со кој памет го вади Марсело кој заедно со Роналдо беа најактивни по лева страна.. Гаго до крај го остави да игра.. што напрај ништо... само попунуваше простор..Безнема требаше да влезе многу порано и у момент кога треба да нападне со сите сили па го остава Гаго го вади Игуаин кој може да даде гол со еден потег.. требаше да се иде на се или нишо.. али јбг поише срека наредната сезона..:smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Слабо изигра Игуаин...мислев дека тој( и Роналдо ) ќе ја реши/ат утакмицата али ништо...:toe:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Kako беше можно да победиме..кога на терен јас забележав само труд и игра на Роналдо...Колку шанси за гол-Бензема направи безброј кикса...Игра со рака...:toe:Не сакам да се повторувам..ама се почувствува отсуството на Кака...Мислам дека овојпат многумина разбраа дека Ван дер Варт не штеди само на зборови..Да се надополнам--И,сепак резултатот е задоволувачки за мене...Повеќе среќа сл.пат

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
The same story again....

Тоа е дечки, отидна сезоната во неповрат, па и заслужено е кога кикснуваш на трите најважни натпревари во неа.

За вечерва.... прво за Барса, секоја чест. Не надмудрија колку што требаше. И јас велев дека Меси е најдобриот но не.... Чави е мајката.
Барса без Меси нема реализација но без Чави нема игра. Човекот го реши натпреварот.

За нашиве... катастрофа!
Одбраната дупки... Арбелоа не помина центар, и Алвес го шибаше како што сака. Албиол играше колку толку али направи фатална грешка. Ни Гарај и Рамос не беа нешто поарни.
А ако одбраната беше дупка, срединава е незнам.... септичка јама!

Играта пред да го примиме голот беше дај му на Роналдо... уште тогаш ја заебавме работата. Овој пак место да напаѓа десно кај што беа послаби овој се по една страна. ВдВ го немаше никаде, Чаби и Гаго топло ладно. Марсело заеба контра но беше најдобриот поедниец во тимот.
Игуаин мора да поработи на решителноста и самодовербата, само на тоа. Тој не е крив што средниот ред ни е попара.

И за Пелегрини... жими ку*ов што е овој за во Реал.
При губење од 1-0 го вади Марсело, единствениот што правеше продори и што создаваше шанси, а го остава ВдВ кој беше изгубен на теренот.

Aли тоа е... а најлошото е што Перез нема да извлече поука од ова, и на лето пак ќе купува ѕвезди за да направи маркетинг. :jaj:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.770
Поени од реакции
43.974
А мене не ми е јасно,оти не го игра Роналдо десно крило? Опасен е и лево, ама во Манчестер, кога беше најдобар играч на свет играше десно.

btw. И вие најверојатно ја изгубивте титулата на домашен терен,како нас. Има надеж и за нас и за вас,ама тешко дека ќе се смени нешто на табелата.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Mислам дека М.Пелегрини си ги потроши и последните 5денари кредит за пуштање сигнали....сега на ред се директори да одлучат дали ќе му купат нов ваучер или ќе му го раскинат 1годишниот договор со Те Мобајл:wink:

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
ronaldo dzabe driblase sebicnjak 100 sansi mu odbrani valdes marcelo 2 akcii usra iguain slabo vdv sansa so valdes namesto po strana ili lob da dae toj u nego sutira raul albiol kamen garay kamen,pelegrini nejkam da go vidam veke u zivot so se zamisluva ne go stava guti prva postava pa mislam raul trebase u 1va postava treba iskustvo

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
bogami sudijata ic ne fer samo za barsa sudese a i koa ke napraevme faul igracive na barsa se izlezavaa odzemaa vreme ama toa koa odbranata e dupka i ne iskoristivme sansi Pelegrini moze da se slika za licna karta

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Мурињо е само за вас...ваква екипа само Жозе може да ја направи тип-топ:toe:
....Каков Пелегрини,каков Мелегирни...

Fikela

Реалист...
Член од
8 март 2009
Мислења
370
Поени од реакции
2
ama jak e iguain .... igrase vecer ??
Да да играше на свадба! на тенерифе и ксерес и ја можам да им давам по 3 гола, ебате игуаин ебате, нејќем името да му го спомнем! :jaj:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ајде пак истото па истото Игуаин е шупчето зар не?
Еве зашо мрзам кретенски навијачи на Реал.
Значи Реал од нешто напраи ништо,а Барса од ништо нешто.Сума сумарум Барса не го победи Реал туку Реал сам себе си се победи.
А најтрагичното од све е што Пелегрини ќе го изеде стапот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom