Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од лани до сега има една голема разлика. Кога ќе видиш во одбрана Марсело Канаваро и Мецелдер се е јасно.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Епа баш сега треба Пелегрини да ја превземе одговорноста на себе. Треба да им забрани да даваат изјави овие денови за весниците, да ги стави не во карантин, но во некакво затишје, сконцентрирани кон натпреварот.

Но ова тешко, уствари не тешко туку нема да се случи, зашто чичо Перез ќе сака да ги има момциве по насловни како викаат „ќе тепаме“. До душа ова во споредба со Лион е доста подобро, не се дигаат, а и вчерашната победа на Барса реков може и да ни биде од полза зошто сега тие се фаворитите според сите.

А тоа дека имаме подобра одбрана од лани, имаме, и тоа многу подобра. :)

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Страв. Ќе го цитирам само јоцгалактико од фејсбук.
Истото мислење го делам со него, само она за Меси, јас би рекол Чави или Иниеста да немаат добар ден. Тоа е.. :toe:
И прееска сакав да пишам вака.. Не се плашам од Меси колку што се плашам од Чави, Иниеста па и Алвеш кој можат со една топка нафрлена, подадена да решат утакмица како што беше на Ноу Камп.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.909
Поени од реакции
30.874
Slucajno ja zagledav na net nekade :pos2::pos2:

[/I]

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

СЛИКАТА КАЖУВА СЕ!!!
:uvo: :uvo: :uvo: :uvo: .... :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: .... :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.513
СЛИКАТА КАЖУВА СЕ!!!
:uvo: :uvo: :uvo: :uvo: .... :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: .... :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:

Случајност или не, двајцата кои ги сметаа за отпад у екипа у моментов се лидери во екипи кои догураа до 4 најдобри во Европа. :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Случајност или не, двајцата кои ги сметаа за отпад у екипа у моментов се лидери во екипи кои догураа до 4 најдобри во Европа. :)
ШШШШШШШШТ!!!!
НЕ ЗБОРИ... :kesa:

да не барам, слики од кака,роналдо... исти вакви!!!!
кака повеќе не играше оваа сезона од робен.... шшшшшшшшт!!!

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Никогаш не сум сакал Робен да го продадат, ми беше омилен играч кога играше за Реал ама јбг да одлучував јас сеуште ќе играше за Реал :)

Бтв шо заклучивме сега у колку часот се игра Ел Класико?

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Никогаш не сум сакал Робен да го продадат, ми беше омилен играч кога играше за Реал ама јбг да одлучував јас сеуште ќе играше за Реал :)

Бтв шо заклучивме сега у колку часот се игра Ел Класико?
уше кога прв пат го видов во Челзи ми стана омилен... и да прв пат го мењам Бати-Гол од аватар, тоа значи многу... :pipi:

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
....само едно ќе ти кажам: никој не ги сметаше за отпад едноставно за нивно добро го направија сето тоа :wink:
Подобро лидери во друг тим отколку на клупа, штета е што се продадија но ќе беше уште поголема штета да бидат на клупа :nesum:....што значи ако вакви играчи не добиеа повик за на светско првенство( Ќе беше огромна загуба) :kesa:
Баш ми е мило што се најдоа во вистинско светло :smir:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Китка матка очите му се, се здрвил :tv:
Се стуб до стуб, кој од кој поголем:) Лелееее овој Гарај:wub: Дај вака најдете некоја од Рамос бе хаха:kesa: Иначе манга што ти се случува бре...дај живни малку:toe: don't бери гајле се ќе биде ОК:wink: ај ако се заебе нешто ќе се тешиме на мсн:):back:...не шала на старана, ама стварно не капирам што е финтава со Кака, ама во секој случај би била задоволна па макар да одигра и 25 мин.:) И по мое вака конечен резултат...3-1:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom