Уу, сликава дрма.Од лани до сега има една голема разлика. Кога ќе видиш во одбрана Марсело Канаваро и Мецелдер се е јасно.
И прееска сакав да пишам вака.. Не се плашам од Меси колку што се плашам од Чави, Иниеста па и Алвеш кој можат со една топка нафрлена, подадена да решат утакмица како што беше на Ноу Камп.Страв. Ќе го цитирам само јоцгалактико од фејсбук.
Истото мислење го делам со него, само она за Меси, јас би рекол Чави или Иниеста да немаат добар ден. Тоа е..
Глеј ги бе Чави и ПујолSlucajno ja zagledav na net nekade :pos2::pos2:
[/i]
СЛИКАТА КАЖУВА СЕ!!!
:uvo: :uvo: :uvo: :uvo: .... .... :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
Случајност или не, двајцата кои ги сметаа за отпад у екипа у моментов се лидери во екипи кои догураа до 4 најдобри во Европа.СЛИКАТА КАЖУВА СЕ!!!
:uvo: :uvo: :uvo: :uvo: .... .... :kesa: :kesa: :kesa: :kesa:
ШШШШШШШШТ!!!!Случајност или не, двајцата кои ги сметаа за отпад у екипа у моментов се лидери во екипи кои догураа до 4 најдобри во Европа.
да не барам, слики од кака,роналдо... исти вакви!!!!
уше кога прв пат го видов во Челзи ми стана омилен... и да прв пат го мењам Бати-Гол од аватар, тоа значи многу...Никогаш не сум сакал Робен да го продадат, ми беше омилен играч кога играше за Реал ама јбг да одлучував јас сеуште ќе играше за Реал
Бтв шо заклучивме сега у колку часот се игра Ел Класико?
....само едно ќе ти кажам: никој не ги сметаше за отпад едноставно за нивно добро го направија сето тоа :wink:Случајност или не, двајцата кои ги сметаа за отпад у екипа у моментов се лидери во екипи кои догураа до 4 најдобри во Европа.
Се стуб до стуб, кој од кој поголем Лелееее овој Гарај:wub: Дај вака најдете некоја од Рамос бе хаха:kesa: Иначе манга што ти се случува бре...дај живни малку don't бери гајле се ќе биде ОК:wink: ај ако се заебе нешто ќе се тешиме на мсн:back:...не шала на старана, ама стварно не капирам што е финтава со Кака, ама во секој случај би била задоволна па макар да одигра и 25 мин. И по мое вака конечен резултат...3-1
Китка матка очите му се, се здрвил :tv: