Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Леле еј сателити
Знае некој кога било ова?

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Манга што ти биднало тебе бе брат? :) Ајде малце живни. 3-1 Конечен. :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Прво Класиково е најбитно од се. Понатака другите натпревари.

После вчерашната победа на Барса се дигна многу прашина. За Меси заслужено, но за Барса како тим и играта не до толку заслужено.
Може и подобро е што сега и „официјално“ се фаворити, па нашиве да не се дигаат во облаци, туку мирно и смирено да ја спуштат Барса.

Најважната работа, споменав веќе, да се запре малиот.
Бев повеќе за Гаго, но по се излгед Ласс ќе помогне повеќе. Зошто? Ако не игра Ибрахимовиќ, Меси ќе игра како вчера повеќе по средината. А најлесно би било ако го допреш насила, не со кршење нозе нормално, но Ласс е поголем „бик“ од Гаго.

Значи најпрво треба одбраната да ни биде на ниво, нападот ни е супер, па и средината. Верувам дека ВдВ и Чаби ќе играат добро, е сеа треба така и другите двајца кои ќе бидат таму.

А Какa со тајново трениеање.... шо знаеш може го здивуваат за во Сабота. :)
Па се е можно....можеби чекаат да се распука в сабота...:vozbud::vozbud:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Изоблекле бели пантолони ко од Драчево да се :D

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
:kesa:

Кој високо лета, ниско паѓа. :blabla:

Ах Манга Манга, колку само ке се каеш за постојве од последниве 2 дена. Пак ќе те прашам, која ти е причината за таквото размислување: Страв или срам (кој ке го има ако изгубиме) ?

Сепак јас си сум уверен и си летам дека ке тепаме.. :)) И да, многу јаки сликиве, блазесиму :kesa:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
http://goal.com/en/news/1717/editorial/2010/04/07/1867412/el-clasico-inquisition-the-little-things-barcelona-lionel

Интересна статија тотално се согласувам со авторот дека доколку Реал успее да ги направи неколкуте работи споменати во статијата со голема веројатност дека ќе успее да слави над Барса...доколку неуспее ќе биде долга ноќ во главниот град:nesum:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ах Манга Манга, колку само ке се каеш за постојве од последниве 2 дена. Пак ќе те прашам, која ти е причината за таквото размислување: Страв или срам (кој ке го има ако изгубиме) ?
Страв. Ќе го цитирам само јоцгалактико од фејсбук.

Еве го моментот кој ме вади од такт... Премногу галама... Интервјуа , изјави од 10 играчи... Не ми се допаѓа овој медиумски притисок... Сетете се лани... Бевме во страшна, фантастична форма, еден куп оптимистички изјави, дојде Ел Класико и доживеавме дебакл... Се плашам, не сакам да ни се повтори истото...... Сакам титула!!! Се молам на Господ , синот негов (Меси) да нема добар ден... Хала Мадрид!!!
Истото мислење го делам со него, само она за Меси, јас би рекол Чави или Иниеста да немаат добар ден. Тоа е.. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom