Цигани гзларски.Бреееј што е убаво да си фудбалер мајку му.
Па се е можно....можеби чекаат да се распука в сабота...Прво Класиково е најбитно од се. Понатака другите натпревари.
После вчерашната победа на Барса се дигна многу прашина. За Меси заслужено, но за Барса како тим и играта не до толку заслужено.
Може и подобро е што сега и „официјално“ се фаворити, па нашиве да не се дигаат во облаци, туку мирно и смирено да ја спуштат Барса.
Најважната работа, споменав веќе, да се запре малиот.
Бев повеќе за Гаго, но по се излгед Ласс ќе помогне повеќе. Зошто? Ако не игра Ибрахимовиќ, Меси ќе игра како вчера повеќе по средината. А најлесно би било ако го допреш насила, не со кршење нозе нормално, но Ласс е поголем „бик“ од Гаго.
Значи најпрво треба одбраната да ни биде на ниво, нападот ни е супер, па и средината. Верувам дека ВдВ и Чаби ќе играат добро, е сеа треба така и другите двајца кои ќе бидат таму.
А Какa со тајново трениеање.... шо знаеш може го здивуваат за во Сабота.![]()
Кое е па ова копилево до Гарај, му е*ам среќникот....
богами и кромидче да им донесам близу сумИзоблекле бели пантолони ко од Драчево да се![]()
Па па па....
:kesa:
Кој високо лета, ниско паѓа. :blabla:
Страв. Ќе го цитирам само јоцгалактико од фејсбук.Ах Манга Манга, колку само ке се каеш за постојве од последниве 2 дена. Пак ќе те прашам, која ти е причината за таквото размислување: Страв или срам (кој ке го има ако изгубиме) ?
Истото мислење го делам со него, само она за Меси, јас би рекол Чави или Иниеста да немаат добар ден. Тоа е..Еве го моментот кој ме вади од такт... Премногу галама... Интервјуа , изјави од 10 играчи... Не ми се допаѓа овој медиумски притисок... Сетете се лани... Бевме во страшна, фантастична форма, еден куп оптимистички изјави, дојде Ел Класико и доживеавме дебакл... Се плашам, не сакам да ни се повтори истото...... Сакам титула!!! Се молам на Господ , синот негов (Меси) да нема добар ден... Хала Мадрид!!!
ти па за се имаш одговор :pos2:![]()
Китка матка очите му се, се здрвил :tv: