Crazy in Love
Here's looking at you kid.
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.859
- Поени од реакции
- 25.413
Ми се свиѓа да ти кажам право, добра е, не е лоша песничкава! Не е нешто спектакуларно, ама онака не е лоша, певлива е! Може да пројде!
Песната е плукана од сите светски кладилници и на сите можни ранг листи е рангирана последна, нема блага врска тоа со фановите на Влатко.песната е исплукана повеке од фановите на влатче од типот ЗАШТО ДА ИДЕ ЏОЛЕ ЗАШТО НЕ ВЛАТЧЕ или зашто не Влатко лозановски туку Џоле...
a кога македонија не била исплукана од "многу битните" светски кладилници ?Песната е плукана од сите светски кладилници и на сите можни ранг листи е рангирана последна, нема блага врска тоа со фановите на Влатко.
Нормално дека никоја од песните од последниов Скопјешит Фест не беа за таму. Музички најквалитетната песна која беше на В. Лозановски беше веќе преслушано за Евровизија (сетете се на Хрватска 2005) а исто и најфриковската „Џипси денс„ (Ерменија 2008).коа ке видиш џоле нема лоша песна , песната е исплукана повеке од фановите на влатче од типот ЗАШТО ДА ИДЕ ЏОЛЕ ЗАШТО НЕ ВЛАТЧЕ или зашто не Влатко лозановски туку Џоле...
Ај искрено која песна би ја пратиле од сите песни што беа понудени да се избираат ?
Е освен годинава и лани, останатите години не сме биле слаби на прогнози. XXL беа уствари на врвот, Каролина во 2007 исто котираше од 5то до 15то место на сите топ листи и кладилници, така да не е дека секогаш не ставаат на дното... Ама од друга страна па многу пати се покажува колку се грешни сите тие прогнози така да немора ништо да значи... Баш затоа прокоментирав - коа ги слушнав другите песни од нашето полу финале не ми се веруваше зашто толку слабо не рангираат кога останатите не се ама баш ништо поасални, нема една ок песна у цело полуфинале.a кога македонија не била исплукана од "многу битните" светски кладилници ?
Па искрено да ти кажам, ако има некоја песна ко онаа што му беше со Биг Мама, ќе биде Бум.Кога веќе не успеавме со најквалитетното од македонската музичка сцена, зошто да не пробаме со нешто како него?Само боки 13 за на евровизија дајте еднаш нека оди и ќе видите што ќе направи таму :helou:
Имаме ист вкус Марија Преубави песни.И ден денес ги слушам.Ја обожавав песнава кога излезе, а и сега кога повторно ја пронајдов, се уште го знам текстот на памет, многу слатка и убава песничка, штета што не победи, 2 место беше...
Еее, и оваа песнааа ми беше ептен преголем најголем хит!
Пхах.Работава како смо се надали, добро смо и прошли.Не ми е јасно зошто направија спот.Кога се собираа шефовите на делегации во Осло, и кога ги носеа официјалните материјали, Макеоднија отиде со снимка од националниот избор.Значи на сите телевизии низ Европа, ќе се пушта снимката од националниот избор, а спотот веројатно ќе биде само за домашна употреба.Го направија, онака, колку да се каже, имаме спот...Навали народе, на официјалниот спот за нашата песна:
Овоа ти нешто иронија употребуваш или сериозен си??!Македонија намерно ги мести домашните избори за Еурогејсонг бидејќи ако не ги местиме ќе пратиме многу јака песна и 100% ќе сме прво место.
А да бидеш прво место тоа е трошок, немаме пари да организираме Еурогејсонг инаку до сега ќе имавме 4 пати освоено посебно со XXL што беа.
На македонски ќе пее.Видела жабата коњот кова потковици, па и она по неа.Виде МТВ дека Србија без ни еден англиски збор, неколку години по ред, освојува високи места, па ајмооо и ние по нив...А се знае на што јазик ќе пее?
Ако отидеме со англиска верзија Џоко Танески ќе пее I've got the powerrr:music3:
М?
Играш .!.?од србија е најдобра според мене значи стварно имаат осет за бирање на песна за евровизија, а не ко нас