Евровизија 2010

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Само боки 13 за на евровизија дајте еднаш нека оди и ќе видите што ќе направи таму :helou:

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Евровизија ќе гледам само онаа година кога Шведска ќе ги испрати Opeth.
Дотогаш, нема да жртвувам саботно излегување за седење пред телевизор и гледање како се брука пола Европа на сцена.

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Дотогаш, нема да жртвувам саботно излегување за седење пред телевизор и гледање како се брука пола Европа на сцена.
Баш ќе биде срам тоа. Демек на Opeth врв на кариера ќе им биде настап на евровизија xD

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
невозможно,песна на Евровизија не смее да трае повеќе од 3 мин.:pos2:

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Абе арно знаат Италијанците да не се занимаваат со овоа. Ама ајде за да ти помине времето таа вечер не е лошо:toe:
Годинава вљда ќе влеземе у финале, а некој погоре зборуваше за српската песна. И лани сите ја плукаа, беше последна у кладилниците па се пласираше у финалето:toe:
П.С. Twelve points from Grece.......goes to Macedonia.....ќе дочекаме некад ова да го чуеме:):):)
Ne se plasirase, zirito ja izbaci od finale:toe:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
Шо е тоа Опет?
Како Аба нешто?

Член од
12 март 2010
Мислења
389
Поени од реакции
42
Само боки 13 за на евровизија дајте еднаш нека оди и ќе видите што ќе направи таму :helou:
Ете Србија го следи трендот, гоиспрати Милан Станковиќ годинава, по стекнатата популарност на Боки со Биг Брадр не е чудно догодина да ни го лапнат Боки :helou:, па Србија да ја претставува.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ја обожавав песнава кога излезе, а и сега кога повторно ја пронајдов, се уште го знам текстот на памет, многу слатка и убава песничка, штета што не победи, 2 место беше... :)

Еее, и оваа песнааа ми беше ептен преголем најголем хит! :)

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ми текнува на романецот знам дека имаше 8 октави распон на глас феномен што би се рекло.
Да, да типот беше одличен, прекрасно испеа и имаше одличен пласман. 4то или 5то место ако не се лажам.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Види ги будаливе романци.
Слушај кои гласовни способности ги поседуваат :nesvest:

Член од
14 јануари 2009