Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Поздрав до сите фанови на Јунајтед со неофицијалната химна на Јунајтед , која вечерва ќе ја слушаме на стадионот пред почетокот на натпреварот...

ТHIS IS THE ОNE

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ауу, Руни, човече ѕвер си! :vozbud:

Малку ме плаши тоа што Гибсон ќе игра, но со Руни победувамееееее! Ферги. :back:

Glory, glory Man. United! :manutd:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.716
Поени од реакции
11.555
Руни без нога воопшто не е опасен. Нема никаков ефект ако игра и веројатно ќе има слаб перформанс, ама затоа самото играње е морална поддршка за останатите 10. „Со Руни сме посилни“ и самодовербата расте.
И делириум на трафорд, + поддршка.
Се мислам дека таа изјавата на Фергусон дека ќе биде аут 2-3 недели беше чиста лага, мислам дека намерно така изјавуваше да го заебе Ван Гал и Баерн Минхен.
Мислам дека Руни вечер нема да игра со повреда, туку потполно здрав!

И Гибсон да не се испосере со тие неговите шутеви, веќе ако шутира, барем еден да влезе.

S

StereoLove

Гостин
Рунииииииииииииииииии Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa up:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::tv:

Овие не се точни...
Чекај јас сонувам или ова е вистина:uvo:

Можеби и не било толку критично како што се предвидуваше...

Царееееееееееееееееееееееееееее:cuc:

А сите мислевме дека нема да игра ама како што кажа некој погоре успеал да го наговори Ферги:tv:

V

Viktoranius

Гостин
Или ова беше само обична замка на САФ, или Руни ќе игре под инекции.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.923
Поени од реакции
7.017
The Force is with us!

P.S. Стрелци, Руни и Гибсон, доста е :vozbud:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
van Gaal: Check
Ferguson: ALL IN! :)
Неможам да коментирам сега, морам да одам, се читаме покасно, после пласмано нормално. Go United Gooooooooooooooooooooooo!!! :)

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Нема шанси да го видиме, не е глупав Ферги да го ризикува Руни, да му ја влоши повредата па да треба да паузира после со месеци :wink:
Шо знае ферги, шо да не он е таму да знае како и шо е со Руни......:pos2::pos2::pos2:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
100% се накурчил руни ради Меси вчера и затоа запнал да игра, а богами руни коај ќе запне, запнато е:vozbud:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Хаха Ферги звер. Ајде со Руни верувам дека швабите ќе паднат ! :vozbud:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ц,ц,ц Руни во прв состав. Хаха, Ферги е ненормален...очекувам притисок од прва минута, Нани и Валенсија конечно ќе експлодираат, а ќе има ударци и од средината. Добро е шо Рафаел ни е десен бек, трча многу детето. Дај Боже да не примиме гол. Руни ќе даде гол и Флечер :vozbud: со среќа момци, се надевам му дојде крајот на малерот наш...се читаме после победата....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Јас само да пријавам дека ја пишав 2-ка меѓу другото, пошто овие лудиве кокошки се толку лева екипа што никако не можам да ги фатам кога ги играм нормално. Ама и покрај тоа, ја жртвувам добивката само да победите. Напред Манчестер!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
нема шо да се плашите руни игра :smir: смрдетеги овие копилинава:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom