Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Е веќе и вечер ако не тепаат :nesvest: . Манчестер ме заеба 150 илјади на Бетерз со педерите од Лондон, вечер ставив 200 илјади КЕЦ!!!
што си стаел? :nesvest: 3,300 евра? омг

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Дечки излегувам уште сега .. одам во кафе 19 да се бодри Манчестер и после на именден да ја прославиме победата .. поздрав и се читаме вечер со среќни вести .. GLORY GLORY MAN UTD !!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Дечки излегувам уште сега .. одам во кафе 19 да се бодри Манчестер и после на именден да ја прославиме победата .. поздрав и се читаме вечер со среќни вести .. GLORY GLORY MAN UTD !!
Ако тепаат се чука ракија цела вечер!
Ако не....хмм, пак ќе се чука од тага!
Значи да си земам јас оправдање за утре:toe:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Видејте вака батина...

Можеби некои мислат дека баерн доаѓа да се прошета во Манчестер и да го порази Јунајтед кој многу е потценет годинава,посебно сега без повредениот Руни.

Могумина и мислат дека моменталните форми на клубовите (два порази- и две победи соодветно) во големи утакмици , го прави баерн фаворит и на Јунајтед му дава мали шанси за добар резултат ,кој ќе му обезбеди пласман...

Јунајтед без првиот стрелец Руни ,а баерн засилен со нивниот најдобар играч Робен оваа сезона и големиот талент швајнштајер или жими к.... како му е името.

навидум ситуацијава....за нас навивачите на Јунајтед изгледа далеку од Розова...

НО.....НО

Обично кога станува збор за Јунајтед , па во речиси секоја конотација, постои едно големо ,и болдирано “Но“....НО според мене оваа ситуација некако е природна за Јунајтед и во овој случај ,конкретно за овај натпревар некако мотивирачка и прилично перспективна...

Сеа ќе речите ,овој Хулиган,стварно ѓон е напрен пред натпревар чим вели дека вечернава ситуација на клубов е перспективна и мотивирачка...

Не мили колеги.пивото уште се лади,не е чепнатто...трезвено расудувам :) и велам дека оваа ситуација е “природно добра“ за Јунајтед од следниве причини...
-Вечерва се решава сезоната,тоа сите морате да го признаете, значи резултатот од овој натпревар ќе има голем импакт врз игрите во премиершипот понатаму.....Јунајтед е притиснат до ѕид....до огромен ѕид....каде нема назад, каде нема друг пат....туку само напред...
изгубен натпревар со Челзи (заслужено или не ,претходно искоментирав
) , повреда на најдобриот стрелец, прилично лоша игра од натпреварот со баерн -од каде сепак извлековме релативно добар резултат....е одлична позиција за лавовски марш напред...Олд трафорд ќе грми, навивачите најавуваат пекол , САФ побара да проработи “магнетот“ од Стемфор Енд кој забива голови кај противниците...значи очекувајте тотална подршка...
Јунајтед нема друга алтернатива, сака нејќе мора да победи ,секогаш сме го имале тој притисок, да се навива за Јунајтед, значи постојано да се доживуваат тешки и напнати натпревари.....

Така да....се на се измешано и несумирано...ќе кажам едно -

ПОБЕДУВАМЕ !

Победуваме зошто така мораме - поинаку несмееме !
Ранетиот лав е опасен и може да направи беља,да ве повреди, но ранетиот гјавол е подготвен да направи пекол и да ве изеде !

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Се случија многу неубави работи во последно време(повредата на зверот,поразот од челзи) токму во моменти кога ме немаше на форумов,па сега пишувам со надеж дека ќе го разбиеме малерот вечерва:smir:. ОДИМЕ НА ПОБЕДА!МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ! СО СРЕЌА НА СИТЕ ФАНОВИ НА ЈУНАЈТЕД! Glory Glory MAN UNITED!!!!

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.730
Руни виден како доаѓа на Олд Трафорд со неговите копачки.Не сте свесни колку шпекулации има на интернетов дека Руни е во први 11.Дали е можно?!:vozbud:

Markogden4 - Daily Telegraph Correspondant

Unconfirmed rumour that Rooney starts for #mufc.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.379
Поени од реакции
4.924
NEMA TEORETSKI SANSI DENES DA IGRA ROONEY:smir:

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Очекувам тежок натпревар вечерва, секако се надевам на наша победа, не мора да е играта којзнае каква само да се пласираме во 1/2 финале:smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.730
BenHibbs

Rumour is Rooney starts. Teams shortly #mufc

Ако не знаете, Бен Хибс е најблиско до официјално што би можеле да дојдеме.:vozbud:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
"Stand by your beds. Rooney just seen arriving in tracksuit. Jumped off bus. Could well start. Unconfirmed but Bayern could be in for a shock" - that's a tweet from respected journo Henry Winter, on site in Manchester...

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.129
Поени од реакции
1.730
Confirmed. #waynerooney starts for #mufc. Rafael, Gibson also in.:vozbud::vozbud::vozbud:

Ах колку го сакам фергусон во моментов не сте свесни.Руни уште во неделата знаел дека ќе игра.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Нова шпекулација : Руни стартува, заедно со Гибсон и Рафаел !
Далеку од изводливо според мене...

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Руни виден како доаѓа на Олд Трафорд со неговите копачки.Не сте свесни колку шпекулации има на интернетов дека Руни е во први 11.Дали е можно?!:vozbud:
Пред малце прочитав, дека вчера после завршувањето на официјалниот тренинг кој беше отворен пред камери, Руни бил виден како тренира самостојно, а за целиот тренинг претходно, се возел на велосипед околу тренинг комплексот!

Да не заборавиме дека вчера САФ не ја исклучи можноста за настап ,кога го прашаа дали има шанси Руни да биде резерва, тој рече: Тој (Руни) ќе се обиде да ме наговори, но не верувам дека ќе успее! :)

Е сеа ако дојде да се решава дали ќе игра од неговите преговарачки способности ,значи дека шанси постојат!

Искрено се сомневам....ама еве само за момент дозволете си да посонувам - и замислете го моментот на Олд Трафорд ако случајно се појави Руни на клупата или “не дај боже“ од прва минута....па мислам дека на таков делириум фудбалерите ќе летаат и ќе ја полнат мрежата на швабите...

Во било кој случај ....Руни 10 мин. е опасен колку Берба 90 :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom