Коментирање за време на филм

I

Intex

Гостин
Претежно гледам сф или психо трилери, а такво нешто со друштво не се гледа.
Закључок: сам самичек сум, никој не сака да гледа филмови какви шо глеам јас :S И нормално нели коа сам ги гледам, нема кој да ми коментира.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Закључок: сам самичек сум, никој не сака да гледа филмови какви шо глеам јас :S И нормално нели коа сам ги гледам, нема кој да ми коментира.
Постот како јас да сум го пишал.

Со друштво гледам само комедии.

Кога го гледам филмот сам повеќе внимавам на него.
А кога некој почнува да коментира ,него ли да го слушам или да внимавам на филмот и ме нервира.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ептен ме нервира, посебно кога некој што го има гледано филмот ќе кажува што ќе се случи. Затоа ретко гледам филм во друштво. :toe:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Со друштво се гледаат комедии, веќе видени јаки филмови или евентуално дебилни филмови. :)

Исто така, Симпсонови се гледа во друштво.
Е сега, зависи и какво е друштвото, некои увек прашуваат што се случило, некои кажуваат што ќе се случи - а има и такви кои можат досаден филм или досадни моменти да ги претворат во интересни и смешни со забелешки. :)

Значи, 90% од филмовите се за да ги гледаш сам, али ги има и оние 10% кои се наменети за друштво, поголемо уживање. :)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
ау колку мразам ко ќе ми јадат лајна дур глеам филм. Не можам да се сконцетрирам на филмот од шо се досадни. И зато скоро никогаш не глеам филм со друштво, стално сам си гледам.

Не глеам филм во друштво.. :icon_lol:
that's ma man :tv:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
вака сеа, со одбрано друштво можам да глеам секаков филм, па и еротски...

со рандом друштво само филмови како што ги нарече Мац, дебилни односно несложени и на кој не ти е потребна концентрација за да ги разложиш...

за коментирање обично и да не сум го глеал знам шо отприлика би требало да се очекува али ја почитувам туѓиот интелект и си премолчувам :tv:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Еден збор само за таквите, ИДИОТ!

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
За комедија не смета.
За нешто што бара поголема ментална активност, можно е да прелета некоја досетка или забелешка, ама да не се претвори во навика.

Ако се погоди некој лош филм тогаш не можам да се воздржам од коментирање на нелогичностите. :icon_conf

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Постот како јас да сум го пишал.

Со друштво гледам само комедии.

Кога го гледам филмот сам повеќе внимавам на него.
А кога некој почнува да коментира ,него ли да го слушам или да внимавам на филмот и ме нервира.
Епа не идам веќе кај тебе да гледаме филм :3: :nesum:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Мразам некој да ми коментира кога гледам филм, ама јас многу сакам да коментирам :pos:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.403
Поени од реакции
5.957
Дофрлање по некоја забелешка да, ама коментирање и потпрашување цело време не.

Коментирам во зависност од типот на друштвото, ако знам дека не им смета коментар или сакаат мое мислење тогаш го кажувам, но ако знам дека човекот со којшто гледам филм не сака да го замараат тогаш молчам, макар што знам да дофрлам пак по 1-2 реченици, не можам да молчам цело време. :)

Ако филмот веќе ми е гледан, а друштвото не го има гледано и ме прашуваат што ќе се случи одговарам со: гледајте ќе видите. :)

Стварно глупо е спојлери да се кажуваат, ако е за така ќе ми го раскажат филмот и нема потреба да го гледам.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.150
Поени од реакции
25.290
Само ради ова нејкам да гледам филмови у друштво или со женска. Највеке се нервирам кога седнуваме друштво да гледаме некој добар филм и некој ке праша "а кој е овој уствари".. незнам многу ме иритира тоа. Или ке седнеме да гледаме друштво филм и некој двајца ке почнат да се закачаат, кој се смее и ништо нема да видам ниту да слушнам од филмот. Затоа најубаво ми е коа ке си седнам сам да си гледам филмче.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
До сега ногу ретко сум гледал филм у друштво дека шо знам сам си е сам.Инаку околу коментирањето да кажам дека кога се коментира околу филмот и не ме толку нервира ајде трпе се некако ама кога седам гледам и некој ко почне да праве некој тотално друг маабет околу некој друг филм е тоа ме ваде од контрола ако коментира за тај шо се глеа како шо кажа јаде се ,трпе се, инаку :tata:tata:tata:tata

S

StereoLove

Гостин
Не ме толку нервира коментирање за време околу филмот,колку што ме нервираат рекламите.На секои 5 минути.:nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom