Коментирање за време на филм

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Не ме толку нервира коментирање за време околу филмот,колку што ме нервираат рекламите.На секои 5 минути.:nesvest:
Филм не се гледа на ТВ :)

Ретки случаи, досада, нема филмови во компјутер, ништо интересно на кино...

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Филм не се гледа на ТВ :)

Ретки случаи, досада, нема филмови во компјутер, ништо интересно на кино...
Ако имаш 10 ГБ интернет и живејш во Битола ќе гледаш и на ТВ :)

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Nekad me nervira,nekad ubavo e da se prokomentirame so nekoj zaedno...a koga sum vnesen preterano u filmot ondak mozam da go oteram kaj so ne treba :)

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Ме нервира и тоа многу кога гледам филм со друштво и кога како некои стари баби само оговараат и толкуваат дали ќе се зеле децата, дали се сакале, кој ќе биде убиен прв од мафијашите...
Практикувам веќе филм да гледам сам, да уживам во гледањето иако ефектот не е ист како во кино ама пак еден HD телевизор од 42" дава некое задоволство...

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
iritira strashno mnogu, osobeno koa MENE filmot mi e interesen. se pizdam ko kopile

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Највеќе мразам коментирање за време на филм. Затоа кога гледам со друштво, гледам тоа да биде филм што веќе сум го гледала. А ми се има случено и да го исклучам филмот на сред само поради такви неразбрани на кои и 50 пати да им кажеш, не знаат да заќутат.

T

Torchyrus

Гостин
Јас сум обично коментаторот кај нас во друштво ко глеаме филмови и секогаш јас коментирам зошо другарите ме прашуваат и сеа шо ќе се случи , зошто вака зошто нака ,а ако некој друг да земе да кажува и да зборува додека трае филмот многу се нервирам , а коа се гледа порничи е тогаш сите коментираат богами :ROFLMAO:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Практикувам сам да гледам ,а доколку со некој гледам и ми збори најчесто го игнорирам.

Со друштво гледам само хорор филмови.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
сакам да гледам на раат :) и мразам ко ќе ми читаат превод на глас :)

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Мене не ми смета да си коментираме од типот : јас мислам овој е убиецот, ја па оној или да коментираме за нелогичностите и ми е поинтересно со друптво , ама зависи со кое....несакам смеење ( oсвен на комедија нормално), закачкање, прашување кој е овој, или некој кој нонтоп си забегува со мислите да ме прашува Ејј шо се случи? .....неможам да не коментирам и да не се помрднам од местото за време на цел филм, ама не сакам ни до толку....може да се каже дека најубаво ми е да гледам со најдобрата другарка и тоа највеќе психо/хорор и комедии и сај фај

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ууууууууу неможам,поготово кога ќе гледам со еден другар.Прва сцена од филмот, се појавува рандом лик и тој одма како од пушка:"Овој ќе умрит на крај?",додуша ова баш не е коментирање,ама на секои 5 минути обавезно мора да постави 2-3 прашања.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не не, сама гледам филмови секогаш (освен ако не се комедии) или па ако гледа некој со мене, сус да е цело време. Сакам убаво да го гледам филмот, не цело време коментари, овој ова, овој она.
До некаде офтопик ама поготово не ги разбирам луѓето што гледаат хорори во друштво. Не се гледа хорор во друштво, затоа после не ме ислаши оној, не ме исплаши овој. И „Егзорцизмот на Емили Роуз“ да го гледам со друштво и да правам потенцијални заебанции од секој потег воопшто нема да ми е страшен.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Обично сакам да гледам сам, а тогаш немам навика да зборувам :). Во друштво комедии и филмови кои заслужуваат сеир и не ми пречи ни коментирање ни дискусија. Инаку не сум некој коментатор и уништувач на забави. Ама ме нервира нешто друго - кога некој гледал нешто добро и едвај чека да раскаже до најситни детали, што било и како било. Ми го направиле тоа неколку пати, за навистина добри филмови и покрај љубезните убедувања и објаснувања дека спојлерите ќе ми го убијат меракот.

Kajgana Shop

На врв Bottom