AKA, Степ Лајт?Море што знам едни no name сокови, 20 денари - 2L, тоа ти е права ствар.
Reffered to as: "Сок од жолтион", "Сок од црнион", "Брза смрт", etc.
На други мислев, во течна агрегатна состојба.AKA, Степ Лајт?
Овде локално, ги викаме брза смрт. <3На други мислев, во течна агрегатна состојба.
Степов е похардкор, него може и да го шмркаш. И после немало поврзаност меѓу сокчето и дрогата, абе ај. ><
Помали сте вие, незнам дали го фативте периодот на Смедеревка и боровница Степ? Чуството у желудец утре дента со ништо не се опишува! :pos2::angry3:Имаше и брендирани, Fantra ми беше фејворит, среќа што се откажав навреме. ><
2 Кила за 20 или 3 кила за 20, како одат сеа?Овде локално, ги викаме брза смрт. <3
Не те разбрав баш се, ама нема врска. Зошто бе да си троши пари? Зошто да се замара да те шармира со неговите пари да те води ваму таму, да ти купува подароци или не знам што, кога може да те има истата вечер со малку дрога? Ај размисли малку и ќе видиш дека сум во право. Денеска какви се работи се случуваат во светот, ова е нешто нормално во по развиените земји, а гледам дека ќе биде и кај нас. И да, во право си, многу се гледаат филмови кајшто се е идеално, а за жал реалноста е многу поинаква и по сурова1) Мислиш дека до тебе му е дојдено на некој таков? Мислиш не е доволно моќен да има која што сака, па ќе троши пари по тебе на таков начин да те легне?
Оти мислиш дека нема едноставно да те шармира со парите? Не знам ќе ти купи нешто, ќе те прошета некаде, викенд на Маврово, Грција...како и да е.
МНОГУ се гледаат филмови ама за среќа реалноста е поинаква.
2) Ти ако бидиш нормална девојка и при свест, %u
300 денари една ризла со ганџа e грабеж :uvo: , македонски стандард е 100 ден 1 грам , така да 300 ден. би било 3 грама = 3 ризли двојки со нормално мешање тутун :tv:Абе дааа... 300 денари една ризла со ганџа нема друга работа па ке ти дава хахах.. Освен ако знае дека си пун со пари и сака да те краде
Каде бе другар, кај Ставаат дрога во сокчето, да појдам и мене да ми Ставаат дрога? Кој дава без пари.|Volkswagen| 12-02-10 14:03
Ставаат дрога во сокчето!