Солунски Атентатор
НУДИСТ
- Член од
- 10 мај 2010
- Мислења
- 2.727
- Поени од реакции
- 1.970
hahaha vo koj film go ima za toa mi citirase za toa ti pisav :zid::costumed2Мулти-цитат =)) си слушнал за ова :uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hahaha vo koj film go ima za toa mi citirase za toa ti pisav :zid::costumed2Мулти-цитат =)) си слушнал за ова :uvo:
Настварно, дај кажејте у кои локали стават дрога у сокчето.Ако треба дупло ке ги плакам![]()
Toa e samo za VIP .. ti si VIP li si ?![]()
VIP сум не се секирај!
Настварно, дај кажејте у кои локали стават дрога у сокчето.Ако треба дупло ке ги плакам![]()
hahahahaha heroinot e mojot film koj ce sakate da go premotate:nenene:Најде кој да кажит за дрогата-Екстази филм ви прикажува -денот кога Love-computers плачеше
![]()
hahahahaha heroinot e mojot film koj ce sakate da go premotate:nenene:
vo pravo si ima maloletnici na forumot moze da ne svanat zdravo za gotovoСо тоа нема заебанција , да не се подлаже некој па да се најде у ваква ситуација како подоле
![]()
1) Кој е тој газда на кафич што ќе троши илијадници евра од еднаш да ве навлече на дрога?
2) Кој е тој наркоман што ќе си троши од својата дрога за да ве навлече вас?
)
Ете тој, ќе ти стави малку дрога за да те легне и посе утредента на ништо нема да се сеќаваш