Greatest Hits pt. 5 @ Metropolis Arena 13.3.2010

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
а што било работата 3-4 крвави тепачки имало ? сељачишта.
Јас на диџеите ко и секогаш не видов никаква тепачка, затоа што и најверојатно НЕМАЛО. На диџеите (особено на тие послем 2 ипол) остануваат луѓе што се дојдени за журкање. Копиљаците и позерите си идат, пијаните ги носат на токсикологија, а ние журкаџиите ко по обичај остануваме до крај и си поминуваме најубаво тогаш.
На бендовите не би ме изненадило да има некоја тепачка, пошто имаше многу пијани малолетници, што се мислат дека ако се напиле една чаша коњак можат сите да ги истепаат. Али има време, ќе пораснат и тие.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
имало тепачки.
значи на влагање еден го изнесуваа крвав у фацата , друга тепачка во веце,го тепале некој пред другарка ми и трета тепачка во ќошот кај јакните исто така го исплескале некој. и не ги измислувам работиве денес во школо баш зборевме

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
имало тепачки.
значи на влагање еден го изнесуваа крвав у фацата , друга тепачка во веце,го тепале некој пред другарка ми и трета тепачка во ќошот кај јакните исто така го исплескале некој. и не ги измислувам работиве денес во школо баш зборевме
Тој у ВЦ ако не се лажам е истепан од надлежни лица (алфи) поради консумирање/препродавање на марихуана. За тоа и други и ми кажаа, а за друвите 2 не знам.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
имало тепачки.
Тој у ВЦ ако не се лажам е истепан од надлежни лица (алфи) поради консумирање/препродавање на марихуана. За тоа и други и ми кажаа, а за друвите 2 не знам.
Еден е од Автокоманда од тепаниве, добил внатрешно крварење. Нека е со помин...

Член од
13 февруари 2010
Мислења
80
Поени од реакции
18
тоа се вика природна селекција, идиотите ќе бидат истепани и со внатрешни крварења, а нормалните ќе си останат неповредени.
Затоа едно правило за помладиве коа излегуваат: Не дирај мечку у пи*ку

back 2 topic

Феноменална журка, од почетокот па до крај, прв пат идам на грејтест и незнам што беа сите мрчења околу оваа а и предходните журки, коа стварно си беше супер.

моментот на вечерта според мене:

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
грејтест хитс премина во грејтест кидс хухуху

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Подобро ова да слушаат отколку слаткар и сл. срања :toe:
Па најголема „еуфорија“ настана кога еден од ДиЏеите го пушти слаткар со некоја негова геј песна. :tapp:

Член од
13 февруари 2010
Мислења
80
Поени од реакции
18
грејтест хитс премина во грејтест кидс хухуху
И што ако имало деца? Вие демек почнавте да искачате од 20+ години?
Или криво ви е што нив ги пуштаат од дома на журки, а вие кога сте биле на тие години ве кршеле од ќотек ако не се приберете до 12.

Па најголема „еуфорија“ настана кога еден од ДиЏеите го пушти слаткар со некоја негова геј песна. :tapp:
Немаше ништо од слаткар пуштено

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Имаше, убаци Бабура дел од песната Да полетам од Слаткар. :)

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Бабура на средина на една негова песна го пушти рефренот од "Да Полетам", што мене искрено ме разочара со тој потег.
Имаше и уште неколку пропусти со музиката што не ги набројав во претходниот пост, па еве сеа ќе ги набројам.
3 пати ја пуштија Jump Around. Давор, Дела (на Kris Kross верзијата - Jump), и Khazar. Мада морам да кажам дека кога Khazar ја пушти, па после убаци Hard Techno беше ЛУДНИЦА.
2 пати ја пуштија Smack My Bitch Up, а ако рачунаме од сите GH, ова е најверојатно 5ти пат.

S

StormRage

Гостин
абе тој со мајцата што му реагираше на бас ке го акнев од земја кретен.
фино лепо го прашав , друже мајцава од кај ти е ? ја имаш од кај нас негде земено ?
и ми вика не не од странство е, и викам Ок МИСЛЕВ да не си ја земал од тука негде. и ми се фура : ИДИ БЕ ИДИ ЗЕМИ АКО НАЈДЕШ ОД КАЈ НАС ! НЕМА КАЈ НАС ОД СТРАНСТВО МИ Е
да напрам еден офтопик: има таква околу 2000 беше можам да ти најдам :)

Kajgana Shop

На врв Bottom