Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
честито на победата се надевам дека ке се сретнаме во финале...

Заслужи интер да оди понатаму,требаше да ги казни со 0-3 ама и 0-1 е доста.
Мислам дека ѕверот е Мурињо,на тактички план го изеде Анечлоти.Браво за него,браво за Интер. Честито момци,ја оправдавте Сериа А ! Форца! :smir:

OLE OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEEE INTEEEEEER INTEEEEEEEEEEER
interflag.gif

Мурињо покажа зошто е Специјалниот. Сега чекаме ждрепка у петок, до тогаш Интераши да си уживаме во победава и пласманов, сосема заслужено. И фала на сите честитки од страна.

Честито победа, сосем заслужено и со среќа понатаму во ЛШ! :smir:

Позаслужено здравје.

Ме изненадивте во секој случај. Дека ќе се почувствува Мурињо кај вас знаев ама дека ќе успее за само една сезона таков печат да остав... Гад невиден е ама си ја знае работата.

Поздрав :helou:

zverovi snajder i zanneti aj sreka se opravda crncugata eto inache kamen e da znaete
celzi edna akcija ne napravija kao sto treba zasluzeno idete ponatamu so sreka barem da osvoite ovaa godina

самуел и лусио :wink:

немора да ни честитате идите плачите :pos2:
Немој вака за навивачиве од Челзи, оти по фер навивачи немам сретнато до сега.:smir:
П.С Со среќа во Премиер Лига
http://www.youtube.com/watch#!v=L0GmxnlXv3s&feature=related
П.П.С
OLE OLE OLE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Bravo,cestito gi nadigravte,zasluzeno odite ponatamu i vi posakuvam pobeda vo LS :wink:

Честито на победата потполно заслужено не тепавте со среќа натака

BREAKING NEWS: IRISH PUB DELETED :pos2:

ЕТООООООООООООООООООООООООООООООООО...ТОЛКУ СЕ НЕМАМ РАДВАНО ОД ДЕРБИТО СО МИЛАН......ПРЕКРАСНА ИГРА,ДОМИНАЦИЈА НА ТЕРЕНОТ,ШАНСИ ТОН,МУРИЊО ЗВЕР,ЕТО,ПАНДЕВ,МИЛИТО,СНАЈДЕР,ХАВИЕР ЗВЕРОВИИИИИИИ И СИТЕ ДРУГИ ЗАСЛУЖУВААТ ЧЕСТИТКИ, ЧЕЛЗИ НАДИГРАН НА СТЕМФОРД.....од кај нив Малуда е звериште:toe:......Честито пласман и ги чекам њемците и да прекини боби мкд со постовите еднаш:vozbud::vozbud::vozbud:
За Интер навивав кога видов дека игра Пандев и нема италијанци во состав, и веруј многу ми е ќеф за вас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom