Ама ваљда тука и Здравко е вкључен?!za tajmingot ova e najnovo:
Start Time:Friday, December 18, 2009 at 7:00pm
End Time:Saturday, December 19, 2009 at 3:00am
Сите различно спомнуваат. Од неофицијален извор што прочитав во некоја страна имаше пишано дека од 8 ќе почнел. Затоа јас си чекам проверени извори да пишат што побрзо во темава.:smile:Реално е последен да настапи е сега кога точно незнам ама мислам дека пред 11 нема да биде
Брат не иде после него Чола да завива...а како што викаат од Владава замислуваат журка до сабајле така да он од 8 ако пушта треба и некои психотропни супстанции за до сабајле да му обезбедат :helou:Сите различно спомнуваат. Од неофицијален извор што прочитав во некоја страна имаше пишано дека од 8 ќе почнел. Затоа јас си чекам проверени извори да пишат што побрзо во темава.:smile:
Тоа си викам и јас. Најважно е само да се знае од колку саат ќе настапува. Јас предвидувам негде помеѓу 11:30 и 00:30 па некој сет од 2-3 саати :party3:Брат не иде после него Чола да завива...а како што викаат од Владава замислуваат журка до сабајле така да он од 8 ако пушта треба и некои психотропни супстанции за до сабајле да му обезбедат :helou:
Aaa добар...пола ќе измрзнат и ќе си одат дома, другите од фуфо, сити галери, сегафредо, тренд ќе ѕиркаат се знае кај нас како е, dirty dancers слабо...дури да почне журка сите дигаат еуфорија, ама за време на журката...И ја очекувам негде накај 12 Fatboy Slim да биде. Иначе журкава класика ќе биде. Ај да го повториме Брајтон Бич
нема проблем и сарма ке зеам ако сакаш ... слава ми е у петокСеа се чув со Норман,рече ќе почнел у 11 саат.Абе греана може ја од дома да зеам ама ќе се олади бе! -28 е надвор.
Епа земи ти сарма, ја ракија ќе обезбедам,тончи земи прибор ти нешо чашки вилувчиња и вотка салатиче едно нека напраи и готоо.Ќе стаиме наш штанд таму од тие куќучките.нема проблем и сарма ке зеам ако сакаш ... слава ми е у петок
ако идам ви носам од крапот ако сакате и граф не е проблем (во шише :pos2Епа земи ти сарма, ја ракија ќе обезбедам,тончи земи прибор ти нешо чашки вилувчиња и вотка салатиче едно нека напраи и готоо.Ќе стаиме наш штанд таму од тие куќучките.