Fatboy Slim во Скопје - 18.12.2009

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
И само имаш:

Чија је оно ѕвијездааааааа.......лепша негооооо од ноооочиииииии......

Аааааах нееее...тоа беше друго :smir:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ај дадете точно инфо за тајмингот. Збунета сум :/:
На Мтв вчера пишуваше дека од 6 почнува целата церемонија,ќе трае наводно до 3 сабајле и ќе настапуваат и наши изведувачи како Калиопи, Владо Јаневски, Влатко Стефановски, Тони Зен, Слаткаристика и мн мн др. ....па Здравко, па Фетбој.
Мислам, комбинацииве се.. :nesvest:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Само кажете Дебело дете слабо кога е, друго не ми треба инфо. Тончи хелп ман ти си човекот за овие работи.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Реално е последен да настапи е сега кога точно незнам ама мислам дека пред 11 нема да биде :toe:

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Реално е последен да настапи е сега кога точно незнам ама мислам дека пред 11 нема да биде :toe:
Сите различно спомнуваат. Од неофицијален извор што прочитав во некоја страна имаше пишано дека од 8 ќе почнел. Затоа јас си чекам проверени извори да пишат што побрзо во темава.:smile:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сите различно спомнуваат. Од неофицијален извор што прочитав во некоја страна имаше пишано дека од 8 ќе почнел. Затоа јас си чекам проверени извори да пишат што побрзо во темава.:smile:
Брат не иде после него Чола да завива...а како што викаат од Владава замислуваат журка до сабајле така да он од 8 ако пушта треба и некои психотропни супстанции за до сабајле да му обезбедат :helou:

\m/arko

Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Брат не иде после него Чола да завива...а како што викаат од Владава замислуваат журка до сабајле така да он од 8 ако пушта треба и некои психотропни супстанции за до сабајле да му обезбедат :helou:
Тоа си викам и јас. Најважно е само да се знае од колку саат ќе настапува. Јас предвидувам негде помеѓу 11:30 и 00:30 па некој сет од 2-3 саати :party3:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
И ја очекувам негде накај 12 Fatboy Slim да биде. Иначе журкава класика ќе биде. Ај да го повториме Брајтон Бич :) :D :D :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.841
Поени од реакции
11.490
И ја очекувам негде накај 12 Fatboy Slim да биде. Иначе журкава класика ќе биде. Ај да го повториме Брајтон Бич :) :D :D :D
Aaa добар...пола ќе измрзнат и ќе си одат дома, другите од фуфо, сити галери, сегафредо, тренд ќе ѕиркаат :icon_lol: се знае кај нас како е, dirty dancers слабо...дури да почне журка сите дигаат еуфорија, ама за време на журката...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
предлог до грујо... како што за вакви настани има штандови за скопско пошто е ладно нека има штандови за греана ракија и partty all nigh long :smir::pos2:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Сеа се чув со Норман,рече ќе почнел у 11 саат.Абе греана може ја од дома да зеам ама ќе се олади бе! -28 е надвор.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Сеа се чув со Норман,рече ќе почнел у 11 саат.Абе греана може ја од дома да зеам ама ќе се олади бе! -28 е надвор.
нема проблем и сарма ке зеам ако сакаш ... слава ми е у петок :D:D

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
нема проблем и сарма ке зеам ако сакаш ... слава ми е у петок :D:D
Епа земи ти сарма, ја ракија ќе обезбедам,тончи земи прибор ти нешо чашки вилувчиња и вотка салатиче едно нека напраи и готоо.Ќе стаиме наш штанд таму од тие куќучките.

S

StormRage

Гостин
Епа земи ти сарма, ја ракија ќе обезбедам,тончи земи прибор ти нешо чашки вилувчиња и вотка салатиче едно нека напраи и готоо.Ќе стаиме наш штанд таму од тие куќучките.
ако идам ви носам од крапот :) ако сакате и граф не е проблем (во шише :pos2:)

Kajgana Shop

На врв Bottom