ЈСП - случки, прашања, дискусии

С

Спенсер

Гостин
Нова мода во 16-ка е шоферите да возат без запалено светло (внатре). Па така кога ќе се стемни личиме на сандак со мртовци, и кога сакам да се симнам си осветлувам со блицот од мобилниот:tapp:
Да не коментирам за тоа што неколку дена по ред тргаше неколку минути порано и ти си доаѓаш 2-3 минути пред да тргне, и оп ти викаат, си се заебал дечко, отиде автобусот пред малку :nerv:
:pos2: до твојот часовник е... :) а бусот го има еднаш на пола саат///

а 22киве па... некогаш нема по 20мин, ама кога ке дојдат,2 по ред, а позади нив иде 22А... катастрофа...

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Е мајке му, се фативте за пензионериве ко слеп за стап. Иделе сите со автобус во петок бесплатно. Е добро џанам, и сега што? Па уште се правите паметни им правите пресметки на пензија браво бе еден громогласен аплауз за сите.
Значи со 41 се возам цел живот, а Драчево е поприлично оддалечено од центар и има долга вожња, значи сум се изнагледала, сељаци, фини, културни, пензионери итн, ама не сум дошла до степен да исмејувам некој од луѓево, особено не пензионерите. А што да прават кога никој не ги ферма, секој ден им е ист ,што знае да убие во поим (затоа дедо ми со 74 години уште работи, оти ако седне монотонија ќе те убие и ќе паднеш).
Туку благо вас, што ќе останете вечно млади. Јас барем сум свесна дека ќе остарам (или бар така мислам).

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Значи со 41 се возам цел живот, а Драчево е поприлично оддалечено од центар и има долга вожња, значи сум се изнагледала, сељаци, фини, културни, пензионери итн, ама не сум дошла до степен да исмејувам некој од луѓево, особено не пензионерите...
Во 41 повеќе нервираат шпоните што рокаат музика од мобилен, што се дерат `ко планинари и што р`каат во бусот...ама тоа е веќе друга приказна.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
денес ме изнервира една госпоЖа у автобус.... си се качувам у 57ца на рекорд и така полупразен автобус си седнав.. застанува кај градска автобусов и почна да се полни али ја си седам.. и доаѓа госпожата со една торба и ни едно ни две ме мава со торбата и ми вика стани БЕ да седнат постари... не ми беше денот нешо па неќев да се расправам у автобус немаше смисла беа луѓе во години околу мене (знаете како ке те гледаат одма со криви очи) инаку на госпожата ке и речев ај МА најди си некое друго место да седиш... ај тоа шо бидна бидна... до неа си седеше една девојка.. не беше нешо млада ама не беше ни стара.. нека имаше преку сиал 30 години и на битпазар и се врти и и вика.. а ти ке станеш да седне постар некој или не и оваа стана сакала или неќела.. Треба у ЈСП да вработат вакви госпоЖи да солат памет кој да стане а кој не.:)

П.С у 57ца се почесто и почесто почнува да смрди.. Зашто е тоа така??:toe:

С

сашенко

Гостин
П.С у 57ца се почесто и почесто почнува да смрди.. Зашто е тоа така??:toe:
Пред некој ден се враќав од кај другар од радишани и во автобусот не се дишеше прашина имаше како цемент да пренесувале со автобусот хаха :pos:.Дури можеше и да се види бела прашина во автобусот како магла беше

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
HAHAHAHAHAA DENES SE NAPNAV
VLGAM U 22 DRZAVNA SE POTRAZUME SO SINATA NOGA I SI SEDNUEM PO 2 STANICI SE KACUE EDNA BABA 59 60 NZ KOLKU I DA IMALA I MI VIKA MOMCE STANI !! AMA DRSKO !!! I VIKAM NEMOZAM NOGATA MI E SINATA BABAVA NAFRLANJE DEMEK KAKO NE SUM POSTUVAL POSTARI SO ME UCELE DOMA SUM NEMAL DOMASNO VASPITANJE DA NEMASE ZENATA 60 GODINI KE JA ZAPUKAV PA MAMETO DA I GO EBAM I SE DA I E^AM BA NE E GOSPOD ONA LELE AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.776
Поени од реакции
5.107
Не се сеќавам дека некогаш убаво мирисало у 57ца, освен ако не застане до тебе некоја јака радишанка :)
циганине коа ќе почнат да дуваат лепак у 57-ца ... цел бус е хај :pos: Бои и Лакови ебате :vozbud:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.901
Поени од реакции
12.450
Случки, патувања -Кога ќе затвори некој горна вентилација, кога ќе ги испозатвори сите прозори, кога прозорите се веќе затворени као на Титовиот автомобил, кога ќе се запотат стаклата и ќе почнат да течат капки лигушки, кога ќе го навртат мајсторите "парното" т.е. ауспухот навнатре, кога не ми е затнат носот, кога армониката е скината и паѓаат саѓи и прашина врз нас џомити работиме у Усје.
циганине коа ќе почнат да дуваат лепак у 57-ца ... цел бус е хај :pos: Бои и Лакови ебате :vozbud:
Некогаш ми иде да им земам од тоа тубата само ради ова погоре... ама ептен се лигави и мрсулави, бљак :pos:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Седи девојка во скопски автобус и
слуша музика на слушалки, кога влегува некој дедо. Застанува покрај неа и
по пет минута ја влече за ракав:
-Ајде, стани дедото да седне, помлада си.
-Откачи ми се, стара будало -рекла девојката. човекот.
...-О да ти ебам матер, и татко ти да го ебам, ебем ти сестра и тетка и стрина и сè по список ти ебем...Девојката:
-Е па кога можеш толку да ебеш, тогаш можеш и да стоиш.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Во 41 повеќе нервираат шпоните што рокаат музика од мобилен, што се дерат `ко планинари и што р`каат во бусот...ама тоа е веќе друга приказна.
Ретко има Албанци во 41 .. Ептен ако не им доага 67

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
ccc da da mrzam babi so zatvaraat prozori demek duvalo i neso pa daj u gomna da sedime i da smrdi cel bus lelele ej abe konj da mi daat so konj ke idam u skolo ke ti se mocam avtobusot ke ti se mocam MRZAAAAMMMMM od mart so tocak ke idam

Член од
28 март 2006
Мислења
17.901
Поени од реакции
12.450
Едвај чекам да дојде утре-петок...да читнам кој што доживеал на темава :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ја претеравте со бабиве и дедовциве, аман веке!

Kajgana Shop

На врв Bottom