Z
http://forum.kajgana.com/showthread.php?p=2495933#post2495933
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ХАХАХАХАХАХ и ова е од сега во моите топ 10. А го има некој прашано ја видел гола :pos2:
Дивајн види колку е директна „ лечи се. “Лелееее шо гази по ова земјата :pos2: :pos2: :pos2:
Од ми4о, на темата: Ја истепал девојката затоа што му раскинала..Bese toa pred 4 godini i si sedam taka so curata iskulirano u park4e kaj mene pred zgrada i togas imase so da se vrti bea toa vreminja,i taka neso uz muabet mi nosi semki i mi vika izvolte koa i ja puknav edna se prevrti tri pati u vazduh i posle pretase u mesto ja tuka celiot nafuran oti use upotrebue srbizmi a zlaten jazik iame po4nav da ja rogam da ja mavam i da ja tepam a seto toa pred o4ite na dve babi4ki i eden maloletnik i mamata nivna me prijaviija u policija uste go jadam radi toa eeee vise sekoj den na vrata me tepaat zatoa so zenska rabota da si nemas oti ke zavrsis ko mene siot vo modrici i oblean vo krv
Не ејакулирам, го чувам во себе.
:pos2::pos2::pos2:Не се плашиш да не останеш труден?
Чекај чекај бе кај си се залетал? Кога сум се улизувала на идивиди бе? Никогаш на никој форум не сум се улизувала! И не дека многу сакав да станам модератор-сакав да станам модератор на идивиди за малце да го насочам идивиди на правилниот пат ама ништо и они сами губат од тоа што не ме ставија мене за модератор...и не ги плукам заради тоа туку ќе повторам заради тоа што не ги почитуваа моите политички ставови и им пречеше мојата политичка определеност! А последниот пат ме банираа зашо реков дека кајгана е град а идивиди село:pos2:
ВАЖНА-ВД напиша:На форумов СЕ ми се допаѓа! Едноставно е вистински форум! БРАВО за администраторите!
Исто како и Марјан-Мики и мене ме нервира кога некој пишува латиница! Кога пишувам кирилица ПОСТОЈАМ!
Исто така ме нервира болдираната реченица-модераторите супер си ја работат својата работа:wink::helou:Не гледам што недостасува во нивната работа?
Драга Кајгана
Што да ти кажам еве малку дојдов да те поматам:helou: Е арно ама ме изнервираа т.е ме изначудија една група на членови:pop:Стварно има секакви на форумов:pop:Но комент...Па што кур бараат тука ако...ма ајде да не продолжувам мислам стварно...и извини на израз али така е :kesa:Да искористам и да ги поздравам администраторите,супер модераторите и модераторите!:helou:
Др што да ти кажам бе кајганче ти добра си? :helou:Секако и до тебе поздрав!
Ајде уште малку и ќе полниш 5 годинки:helou:
Што да ти кажам друго отидов јас да се распишам по темиве:helou:
Драга Кајгана
Како си? Јас сум супер...:helou: Се мислев да одам на фејсбук ама каков фејсбук кајгана е врв:helou: Вчера ме изнасмеа плачкото Златник и ме изнервира што го вреѓаше форумов:nenene: Предмалку се вратив од факс и јадев и сеа ќе окапам на форумов и то...:helou:
Немам прашања...само имам една голема пофалба!!!
ДА ЖИВЕЕ КАЈГАНА! УАА ИДИВИДИ! БТВ...дојдете во групата АНТИ ИДИВИДИ:helou:
Поззз
Поздрав до братот ace_boy и сестрата ВАЖНА-ВД, ви пожелувам пријатен престој на форум и незаборавни мигови за обајцата.Така е Лав-Компјутерс:helou:ДА ЖИВЕЕ КАЈГАНА! УААА ИДИВИДИ!
Зачленете се во групата АНТИ ИДИВИДИ :helou:Ќе падне добар ремет:pos2:
Имам брат помал 4 години има 15 години...не сме се карале добро како помали некои мали караници имало ама сега веќе не...
Imam sestra 4 godini pogolema ima 19 godini :helou:Eve ja:helou:
:pos2::pos2::pos2::pos2:Да пукнеш ме изнасмеа:pos2::pos2::pos2:ЗВЕР си човек како не те мрзеше да ги бараш мислењава за да ја напраиш компилацијаваОд преголема желба за ремет (не знам на што/кого), луѓево не знаат што прават. Прво заклучокот, па потоа причините за тоа.
ВАЖНА-ВД во полн Афект.
Поздрав до братот ace_boy и сестрата ВАЖНА-ВД, ви пожелувам пријатен престој на форум и незаборавни мигови за обајцата.
ФЕЈК!Pa koa site otidovme u sredno nekako se oddalecivme ne e ona so bese uste onaka se druzime ali retko so ogled na toa so ja bev najpopularen u skolo uste me vikaat da iskacame zaedno ali i sea u sredno stanuvam popularen taka da:smir:
си ја ишка мувата од капатаodete vo profil kaj mene ima poveke fotki od mene
Aj i mene da me staite
ajde cekam da me stavite vo anketava togas da vidime koj e najubav
немам зборови за овие двајца братче и сестриче...господ да ги благослови од кога дојдоа на форумов животот ми се продолжи :pos2::pos2::pos2::pos2:Нема врска редоследот ги пишував кој како ќе ми падне на памет...
Ејсид
Бидиков
Мистичен
пио-пзс
Братот
Лав-Компјутерс
Мац))
бобипп
бобанмацедониа
замислена
:pos2::pos2::pos2::pos2:Ова отворена тема на Мистерии:
Aj Ako Znaete Neso Pojse Za Ova Pisete.Ja Otvoriv Temava Poso Eden Drugar Se Setal So Drug Druga I Neso Se Zezale I Slilkanle Malo Devojce.Ama Koa Ja Izvadile Slikata Videle Devojce So Dolga Crna Kosa.
од Kajganarija
Му пишувам на Apokalipto "Зашто ја избриша темава бе"
Apokalipto:E што сака да и излезело кога сликале девојче бе,диносарус