Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
Драга Кајгана,

може ќе те изненадам вака у пролазу, ама: уште има родители што си ги казнуваат децата после родителска?

извини што те прашувам, ама ти си омнисциентното битие, сите тебе ти се обраќаат.

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Драга,

Веќе втор ден како седам дома,ради мојата симпатична температура 38.Досадно е дамн ит.Едвај чекам да оздравам,мајке ми поинтересно е у школо.Од сабајле до сеа изедов 2 кила портокали и испив 4 литра сок.Морало течности да се пијат.Тоа е тоа.Ај поздрав.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Јадам гумени бомбони и сум awеsome!
Yes I am, indeed.

едит:
1 гумено бомбонче за ШтатуШ Кво пошо ми посочи дека не знам да спелувам.
И едно за Гладиус, зошо е модератор.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Драга Магде

абе седам со кратки на тераса а овие од кај мене општинава местат новогодишни украси на бандериве. Фин Австралиски момент.

Бев до Тетово на доктор и се вратив за саат време. Боље ми е него до Скопје некаде да идам...

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Haribo мечиња.. Жолти и розеви.. мх мх мх
Економијава ќе чека.. Средувам впечатоци од вчера..:nesvest:

Чекам и јас.. Го чекам петоко..:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Драги Буш

или не се вика Драги
(ветувам нема веќе да ги имитирам к-15....а воедно и лажам)
денес праам писмена македонски и тест физика
се чуствувам = евентуално
омилена боја = карирано
не си напраив песочна вештерка за у школо
ме боли кичма
и ми твича десно око ко неарно
си слушам ориенлтана музика од Кокин Гуми (Cock-in-condoms)
и брат ми слуша Горилаз, дур свири на усна хармоника
фала

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
Драга

Одамна не ти имам пишано, па ај реков сеа ќе ти пишано. Немам ни сега нешто посебно да ти кажам, ама барем ќе имам некоја занимација на часов. Топло ми е и досадно, професоркава ме нервира, а и екранов ми е син и едвај читам шо пишам... Сакам дома >.<
Доста е сега пошо во моментов само некој лоши работи ми текнуваат, па да не испадни дека само се жалам.
ај чао...одам да го превртувам форумов. поздрав

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Оф оф оф оф колку убав ден !Учев до сега филозофија... ама пак ми е убаво да ти кажам право :pipi: Слушам некој такви опуштачки песни интересни и неееее се замарам дали ќе испрашува супер Марио или не .Некако сум пуна со енергија ама знам дека кога ќе стигнам у школо се ќе падне у вода така да... Ај уште месец ипол и ексик!!! А да!!! Ова не сум ти кажала ,знам што ќе полагам на матура и се решив што ќе студирам па макар и се влечела долго на тој факултет! Не ми се слуша од страна ,ќе се утепаш од учење ова она...па сегде се учи нели?! Љубовта во мојот живот влезе на голема врата :pipi:Од една страна сум `разочарана` а од друга.....еееееее драга ,баш сакам да го осетиш и ти ова па да видиш како ми е:pipi: Преубаво се чувствувам кога ќе помислам....а и да ти кажам право па во се има и позитивна и негативна страна!

Те сака
Драма Куин :pipi:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Драга

Убав ден.
Убајни.
Ај напрај некако да се врати времево за 1-2 месеци.
Колку да знаев шо ме чека.
Читав за archery шо ни професоркана не знаеше да ни кажи шо е и history of archery го преведвеше како историјата на archery, а сега глеам дека значело стрелаштво. И Марта ме пофали дека англискиов ми имал селски дијалект. Уф.
Хемија решававме равенки за првоодделенци, ама не знаевме да ги решиме дека не сме прво одделение.
И толку од мојот пробен училишен ден.
Се надевам почесто ќе одам нашколо, пошо побудалена сум дома.
И се надевам дека конечно оние во т-мобиле ќе ми го донесат мобилниот шо го чекам еден месец!
За друго, знам дека нема да е убо,ама ај.. Убо е да се залажуваш со ненормални болки.

Е то ти е глупост, исто како она 'w' во замена за 'v' на фејсбук.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.394
Поени од реакции
5.021
Dear Kajgana...
This day is so...ggggg
I have to go... to doctor....Damn...

Убавото време и проклетството што морам да останам дома. Ех...

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
си дојдов порано од школо оти ми беше се слошило. уште сабајле ми беше лошо ама ај реков ништо не ми е и кога имавме час од класната ми вака: Даре што си како крпа на фаца?? и ја се чудам се вртам лево десно што ме прашува женава и тек после сфатив дека ми вика така оти сум бил блед :nesum: и ми рече да бев ја на твое место до сега дома ќе си бев и добро ја и викам фала лИпо и си заминав. по пат ќе при паднев и ќути такси видов се пикнав во него и еве ме сега жив и “здрав“ ( во наводници здрав) дома. ај заминав да си каснам мандарина чунки требало течности да се пијат небаре и температура сум ФАНЕЛ :pos2: ај чао да не те бацува сега болен сум

В

ВАЖНА-ВД

Гостин
Драга Кајгана
Како си? Јас сум супер...:helou: Се мислев да одам на фејсбук ама каков фејсбук кајгана е врв:helou: Вчера ме изнасмеа плачкото Златник и ме изнервира што го вреѓаше форумов:nenene: Предмалку се вратив од факс и јадев и сеа ќе окапам на форумов и то...:helou::pipi:

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

интересно е кога некој те лаже, многу е интересно. Имам многу да ти кажам, ама нема, зашто после ќе треба да одговарам на прашања, а тоа најмалце го сакам.
Ми се прави нешто, ама како кога немам со кој.
Повеќе ништо не барам од нив. Ти се плукнам во другарството.

Ајт поздрав :smir::smir::smir:

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
Хај ма...I AM REALLY PISSED OFF! okej? да се мочам у животот мој...нема правдина бе Кајганче..НЕМА! :nerv:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се прејадов пица и не ми добро :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Саладин легендарниот арапски султан кој што се борел против крстоносците дошол на власт откако вујко му се прејал па му пукнал желудникот и умрел, добро е човек да знае дека може да умре од прејадување :icon_lol:.
Инаку ми рекоа дека сум ослабел малку не ќе е на арно, ќе ги трчам скалите и вечерва......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom