Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Кајги :)
Денеска на школо како и секој ден :) интересно беше смеење и останати заебанции па на 5-6 час сите си легнавме :icon_lol: незнам дали заспа некој ама лежеа сите:toe: од сабајле си викав ај после дома кога ке си отидам јадам и одма одам да трчам малку (припреми за во сабота пак играме со Куните 3-3 во партии сме мора да ги *беме:smir:) ама ништо од планот бе:toe: си дојдов дома и кога му ја легнав спиев од 15:00 до 20:00 како некој лудак:tapp: и така кајги утре конечно петок имаме физичко пак фудбал да играме ќе биде супер :) минатиот петок ги згазивме 2-6:baeh: и се надевам здравје утре кога ќе си дојдам од школо ќе трчам :wink:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ах, прекрасен денов, само уште да не дојдоа црвените денови, малце кенкава бев, ама битно се згазив од смеење и гледав прекрасен филм Spinning Boris. Филмот ме воодушеви. Супер сум си јас, си го сакам и љубам животот, денеска сфатив дека интуицијата моја веќе почнува да ме плаши... И универзумот си игра некакви шали со мене кои не ги разбирам, ми дава затоа што, ама не ми го дава зоштото... whatever. Јас си уживам и супер ми е.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Здраво Кајгана.

Еве ме и мене, одамна ме немаше... Турбуленции насекаде...

Нејсе, мислам дека сега се смирувам. Иронично, поактивен сум од кога и да е, но сум некако посмирен. Позадоволен. Поцентриран.

Добри работи ми се случуваат, па пред да забегам, ќе ти посакам добра ноќ.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Најдрага...
Си сварив чајче за да се стоплам оти премрзнав надвор...Иначе добра фала на прашање...Подобро не ми било никогаш...Посебно последниве денови.Заборавив како е да се изнервирам.Убаво е кога имаш некој покрај тебе што ќе ти го разубави денот,доволна е една прегратка за да се осетиш дека некому значиш.Опкружена сум со луѓе кои ме сакаат и ценат онаква каква што сум.Те сакам најдрага Кајганке...И ги сакам сите околу мене...Околината која ме опкружува...Воздухот...Ладното...Па дури и празните Велешки улици... :back:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Бејб....
Има ли поубав шмек отколку со касиерка у Веро бе? :) Онака...лајт! Јас и упатувам шмек а она ми вика 1 денар за кесата ќе ве молам! Абе...она ме шмекала да ми го зема денарот беее! А јас си поласкав и се свиѓам! Добро...нема везе! Ти како си?...
ДК: Кај си драги! Коа ќе ме носиш на Салвадор Дали?
Ахх бејб...ќе почекаш малку. Имам многу цури за шетање на Дали. Демек ме интересирало уметност. Пффф нема веза...шмекерска тактика за да им се допаднам на цурите шо сакаат уметност! :)
Драга: Ахх ти пастувее! А јас на крај ме оставаш а?
Па бејб....најубавото за крај нели? :wink:
Драга: Сакам и у кинески ресторан да ме носиш на пржен сладолед
Се бе бејб! Ќе направм се да се чувтвуваш ко кинеска кралица! :)
Драга: А на таксират ќе ме носиш ли мацоо?
Да бе бејб фала богу! Ќе денсаме на елементал, ке дивееме на Џулиет Луис, Ќе пиеме пиво на Хладно Пиво, Ќе скокаме ко мајмуни на Гуано Ејпс и ќе денсаме до раните утрински часови на Кирил!
Драга: Лилаа колку убаво го кажа ова :)
Знам јас игра со зборови ај ти...шо мислиш...само Медеа и Винди го можат тоа? :) Абе седии беее :)
:smir::smir::smir::smir::smir:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Кајгано

Неможам асолно завесна да ја тргнам бе.
Ги гледам работнициве опнати на едни штици на шести спрат качени и уште гледаат надолу. Им се дивам ејј.
Јас да бев уште од прв спрат ќе се отпревртев,а не до шести да се пентерам.
Пак еднион нешо изведвит на една нога стојт.
Ојдена работа мајке ми.

Јас инаку сум ко да не сум. Е таква сум.
Ако и ова не успејт, Весна ќе се збогува со Нова Година,Василица, Божиќ, Водици и цела зима.
И чудно е како повеќе ценат едно лижење гз, отколку дела. Хух, површност Кајгано, површност.
Се разочарав премногу.
За кој потрошив 200 денари во еден ден ејј. За вака да е ? Уф супер. Фала.

И чао и пријатно од твојот Denis Ex.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Знам јас игра со зборови ај ти...шо мислиш...само Медеа и Винди го можат тоа? :) Абе седии беее :)
:smir::smir::smir::smir::smir:

Да, само Медеа и Винди го можат :baeh:

Јас - Динамичен меланхоличар.

Звучи пореметено, нели?
Ама па среќна сум.
И треба да се јавам на неколку ајвани.
Се читаме жолта страницо.
Медс:pipi:

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ДИК
сега си дојдов од школо, добро уште во 11 ми завршија часовите ама на кафе, ваму таму и дури сега си дојдов. на школо знаеш едно па исто, глупости. англиски сите не испрашуваше и ние уште поспани, на прв час, и на сите до еден минуси ни закачи :toe:јако маде. туку сега кога ќе му ја легнам до вечер ќе спијам, а вечер се знае :vozbud: одиме на парти. ај да те приразгледам и чао :back:

В

ВАЖНА-ВД

Гостин
Драга Кајгана

Што да ти кажам еве малку дојдов да те поматам:helou: Е арно ама ме изнервираа т.е ме изначудија една група на членови:pop:Стварно има секакви на форумов:pop:Но комент...Па што кур бараат тука ако...ма ајде да не продолжувам мислам стварно...и извини на израз али така е :kesa:Да искористам и да ги поздравам администраторите,супер модераторите и модераторите!:helou:
Др што да ти кажам бе кајганче ти добра си? :helou:Секако и до тебе поздрав!
Ајде уште малку и ќе полниш 5 годинки:helou:
Што да ти кажам друго отидов јас да се распишам по темиве:helou:

K

Kicky

Гостин
Дуња,

колку се само злобни некои луѓе, колку се само користољубиви, колку се само себични и егоисти и не им е гајле за другите и....и...и....

Да, знаат само да користат кога некој им е потребен.
Ќе си го задоволат егото и после не паметат ни како се викаш.

Жално.....

одам да спијам.....

S

StereoLove

Гостин
Драга Кајгана

Чест ми е што имам можност својот прв коментар да го напишам овде на оваа тема:smir:
Одамна те читам и конечно решив да се регистрирам и се надевам дека ке бидам добро прифатена овде од другите членови на форумот.
Гледам некои тажни и напатени душички,кажи им да не се грижат,живот иде даље:pipi:да не се грижат зашто кога и да е се ке се реши:)

Поздрав до сите членови на форумот:helou:

Член од
3 декември 2008
Мислења
78
Поени од реакции
6
Драга,
Денес избегав од два часа.....епа така не ми се седеше.... и ја имам право некогаш да си одам.:toe:
Лошото е што после имам анализа и класната има да се изнавика добро, колку за да ми се уништи убавото петочно расположение......
Туку, каде да одам вечер? У последно време се ми е монотоно и неинтересно...ај
у сабота сум на роденден со мај диарест, после дечките од клас така да се надевам убаво ќе си поминам.....
бај бај

T

TaMчЕ

Гостин
Кајггг...знаеш шо знаеш шо ?Пиздам :nerv:
не се нормални како ме поебаа еееј не се нормалнии :nerv:
кретенки глупи ...ги мрзам...али нвм Тами памти :хмм:
нема да дозволам две глуперди да ми го усерат прекрасниов ден ! ете така :eek:kok:
Денес дефинитивно ми беше најнајнајубаФо..прво со сонцето :vozbud:конечно го видов ...после со лудачите..сме се убиле од шетање ееејј хухуу ...и такиии Кајганчее...ради овие двеве у првите редови..нема да го видам и утре :(:(:(( али нвм има и понеделник :):):)
и да
за крај пак да ти кажам нешо
шо си го знаеш ти али ае...да ти повторам
го сакааааааааааам бе пааа :) :) :) :pipi:
:back:
:salut:

S

stereo m'c

Гостин
драга драгааа ке биде јакоооо да не речам жустро......ојдов да пишувам семинарска ;)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Џес

Кејти + чекање на факс +Јас + Алек + трчање низ факс за потпис + Дарки = супер ден.
Расположение од 1 до 100-200.цџз.

Ај овие тројцава шогивртам (муахаха), ама Огнен шо го видов и шо ме сакаше стварно ми го напраи денов..:pipi:
Дефинитивно се осеќам ко ретардирана..ама убаво ми е.:Ц:

Ај сеа одам, држи среќа и коа ќе се вратам да ми биде убаво.
Лажам, да ми биде волшебно!
Фала.

Едит:
Ај мотивирај ги кајганџии да ми одговараат на темата шо ќе ја отворам кај и да е.
Фалаааааа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom