Што е со друштвото од основно?

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Па, скоро со сите се поздравувам кога ќе ги видам,со малку сум блиска и се глеаме често:wink:

Па вака...со оглед на тоа што сум прва средно, уште сум блиска со повеќето од нив, ама не е тоа што беше. Од распустов немаме искочено истото друштво што си бевме.Кога и да се договориме секад некој или зафатен ќе биде, или се договорил со тие од средно или незнам што! И уште полошо ќе биде. Не опстануваат сите другарства од основно како што опстојуваат тие од средно. Никогаш и нема ни да биде така. Ќе дојде време кога некој од основно ќе ти се јави и нема ,а да не ти бара некоја услуга. Не викам дека е лошо тоа, ама не е ни добро. Се ќе биде од корист. :jaj:

си контактирам со тие личности што ми беа другарки тогаш а другарки ми се и сега,но најблиска сум со најдобрата другарка баш што ја запознав во основно

И мене најдобрата другарка ми е од основно и контактирам со неа скоро секој ден. Со некои од другите имам убав муабет, некои ги гледам почесто, некои поретко. Со некои сум само на здраво, некои пак ниту здраво не ми викаат, што сметам дека е лошо, сепак заедно сме учеле 8 години. Се трудев едно време многу околу другарствата од основно, посакував да траат и да не изгубиме контакт, но, залудно е,неможеш да останеш близок со сите. Секој по свој пат, неможе сите патишта да се вкрстат.

Moite drugarki se site od osnovno skolo tolku mnogu sum bliska so niv privrzana neznam tolku mnogu slucki mi se imaaat sluceno vo osnovno smesni interesni zanimlivi sto do den denes koa ke se soberime tie nekolku devojki sto sme gi pravele legnuvame od smea od sredno imam mnogu drugarki isto i sum ispagala so niv i sum se zezala ama so drugarki od osnovno sum najbliska :smir:

се дружам со сите само што ретко ги гледам сега не растураат со учење така да само сабота и недела:nesvest:

Со никој не се гледам... Со најдобриот другар бевме многу блиски до трета, иако бевме во различни гимназии, ама после се смувавме нешто и се искомплицира... Сега не го имам видено од којзнае кога... Девојчињата исто слабо... Иако една од трите најдобри другарки ми беше и во клас во средно, од втора натаму ептен слабо комунициравме...

Епа, се дружиме со другарите од мојот крај, за разлика од другите, но не е интересно цел живот да го поминеш со истите другари, повеќето време го поминувам со новите другари, повеќе забава, другари - подобро за тебе. Но сепак не треба да ги заборавиш другарите од основно.

Со тие што си бев поблизок уште се глеам, со другите скоро ич..

Така е тоа, идеш у средно, среќаваш нови фаци и забораваш на старите..

Pa so tie sto se druzev se druzam i sega, so najgolem del sum vo isto skolo. Iskreno ne zalam sto se razdeliv od nekoi i ne mi nedostigaat, sega zapoznav mnogu podobri deca :)

имам конктакти и правам здраво на тие кои исто ми возвраќаат...некои од нив ми е се исто верни како и во основно...

Еми 2-ца ми се најверни другари, а со другите си имам пријателски односи. :wink:

Pa koa site otidovme u sredno nekako se oddalecivme ne e ona so bese uste onaka se druzime ali retko so ogled na toa so ja bev najpopularen u skolo uste me vikaat da iskacame zaedno ali i sea u sredno stanuvam popularen taka da:smir:

Ме мразат пошо завршив електро, а они се испозапишаа на бош факултети зошо се глупи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom