Што е со друштвото од основно?

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Па, скоро со сите се поздравувам кога ќе ги видам,со малку сум блиска и се глеаме често:wink:

T

theTinule

Гостин
Па вака...со оглед на тоа што сум прва средно, уште сум блиска со повеќето од нив, ама не е тоа што беше. Од распустов немаме искочено истото друштво што си бевме.Кога и да се договориме секад некој или зафатен ќе биде, или се договорил со тие од средно или незнам што! И уште полошо ќе биде. Не опстануваат сите другарства од основно како што опстојуваат тие од средно. Никогаш и нема ни да биде така. Ќе дојде време кога некој од основно ќе ти се јави и нема ,а да не ти бара некоја услуга. Не викам дека е лошо тоа, ама не е ни добро. Се ќе биде од корист. :jaj:

B

black angel

Гостин
си контактирам со тие личности што ми беа другарки тогаш а другарки ми се и сега,но најблиска сум со најдобрата другарка баш што ја запознав во основно

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
И мене најдобрата другарка ми е од основно и контактирам со неа скоро секој ден. Со некои од другите имам убав муабет, некои ги гледам почесто, некои поретко. Со некои сум само на здраво, некои пак ниту здраво не ми викаат, што сметам дека е лошо, сепак заедно сме учеле 8 години. Се трудев едно време многу околу другарствата од основно, посакував да траат и да не изгубиме контакт, но, залудно е,неможеш да останеш близок со сите. Секој по свој пат, неможе сите патишта да се вкрстат.

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Moite drugarki se site od osnovno skolo tolku mnogu sum bliska so niv privrzana neznam tolku mnogu slucki mi se imaaat sluceno vo osnovno smesni interesni zanimlivi sto do den denes koa ke se soberime tie nekolku devojki sto sme gi pravele legnuvame od smea od sredno imam mnogu drugarki isto i sum ispagala so niv i sum se zezala ama so drugarki od osnovno sum najbliska :smir:

Qwerty!

Knowledge is power:O
Член од
28 јуни 2008
Мислења
803
Поени од реакции
11
се дружам со сите само што ретко ги гледам сега не растураат со учење така да само сабота и недела:nesvest:

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Со никој не се гледам... Со најдобриот другар бевме многу блиски до трета, иако бевме во различни гимназии, ама после се смувавме нешто и се искомплицира... Сега не го имам видено од којзнае кога... Девојчињата исто слабо... Иако една од трите најдобри другарки ми беше и во клас во средно, од втора натаму ептен слабо комунициравме...

Член од
8 октомври 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Епа, се дружиме со другарите од мојот крај, за разлика од другите, но не е интересно цел живот да го поминеш со истите другари, повеќето време го поминувам со новите другари, повеќе забава, другари - подобро за тебе. Но сепак не треба да ги заборавиш другарите од основно.

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Со тие што си бев поблизок уште се глеам, со другите скоро ич..

Така е тоа, идеш у средно, среќаваш нови фаци и забораваш на старите..

Член од
24 септември 2009
Мислења
245
Поени од реакции
35
Pa so tie sto se druzev se druzam i sega, so najgolem del sum vo isto skolo. Iskreno ne zalam sto se razdeliv od nekoi i ne mi nedostigaat, sega zapoznav mnogu podobri deca :)

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
имам конктакти и правам здраво на тие кои исто ми возвраќаат...некои од нив ми е се исто верни како и во основно...

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Еми 2-ца ми се најверни другари, а со другите си имам пријателски односи. :wink:

ace_boy

BADBOY
Член од
28 ноември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
Pa koa site otidovme u sredno nekako se oddalecivme ne e ona so bese uste onaka se druzime ali retko so ogled na toa so ja bev najpopularen u skolo uste me vikaat da iskacame zaedno ali i sea u sredno stanuvam popularen taka da:smir:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ме мразат пошо завршив електро, а они се испозапишаа на бош факултети зошо се глупи.

Kajgana Shop

На врв Bottom