Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Внатре, на топличко :-) Све друго е повеќе чалам од кеиф :-)

на бицепс :music3:

btw.. претходниот пост беше пишан пред ТОЧНО 3 години, каква коинциденција...

plasiranje u razni mesto-polozbi e majstorija, mutpipoint injection...a racete se za hand job-manuelec, najcesto koristeni od osobite pri opshtenjeto:pos2:

Гледам да не свршувам на неа, барем не првиот пат, не сакам да се лепам со сперма додека ја ебам понатаму. Ова ми е основно...

понатаму. Можеш да и свршиш на стомак или фаца, па следниот пат да ја ебеш доги, така нема да се замачкаш.. или на грб па да ја свртиш ако на грб си свршил.

п.с. Какво бацување после свршување во уста??

Ако на жените им се свиѓа да голтаат сперма, не значи дека и на нас ни се допаѓа да вкусиме некој остаток од неа, кога им виси онака од крај на уста, или го има на нос, па да ме ушлапа во фаца)

Интересно е што жените мислат дека кога ќе и свршиш на фаца или во уста дека е во ред да ја бациш после тоа. Извинете, ама не е.
извини што ќе те цитирам ама...
зошто да не ја бациш после свршувањето во уста??!?зарем не е спермата дел од тебе,зарем има нешто од што ти е гадно?и зошто да не биде во ред да ја бациш таа што си ја работел(особено ако ти е девојка)после свршување?

јас сакам кога ми свршуваат на градите,на врат(ама не накај уста) и на грб-во близина на задникот...може и во уста ама по претходен договор...:vozbud::toe:

извини што ќе те цитирам ама...
зошто да не ја бациш после свршувањето во уста??!?зарем не е спермата дел од тебе,зарем има нешто од што ти е гадно?и зошто да не биде во ред да ја бациш таа што си ја работел(особено ако ти е девојка)после свршување?

Од исти причини зашо ти не си ја бацуваш искористената улошка.

сакам да свршувам највеќе во уста и на лице... причина? осеќај на алфа мажјак, доминантен, она потчинета... да се знае кој прска у куќа...
потоа следат градите и газето...

Кога сум врз неа одма над вагината,па ако се слизне надоле јебига бичу чале.

Го вадам и свршувам, може да биде на стомак, фаца или коса а се зависи од тоа колкав е притисокот во моите ташаци...

некако не ми иде девојка што има основни морални вредности да сака и свршат у уста...исто важи и за мушко-да сака да и сврши у уста на саглам девојка.... изглеа никад неможете да знаете дали идната ваша жена нема прогутано едно 3 литра сперма од други мушки...јебига изглеа и тоа стана нормално у денешно време

Од исти причини зашо ти не си ја бацуваш искористената улошка.

мислам дека лоша споредба направи со улошката...ај да ги спомнеше женските сокови и така и така...ама улошка?!?!
не е исто улошка и сперма...никој не ја лиже улошката,а спермата ја голтаат бар 30% од женските...што значи не е отровна,па да неможеш да ја залапаш женска ти

Ние ејакулираме секаде каде што другата страна според рамковниот договор нема да биде загрозена повеќе од 25% од нејзината територија. Во контекст на тоа внимаваме при ејакулацијата точно да ги оцртаме границите на заедничкиот интерес, не оставајќи сомнеж кај другата страна дека оцртувањето е бледо и слабо обележано. :kesa::sakas_ust::smeshko:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom