Брат/Сестра

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
имам брат помал две години од мене и страшно ме нервира секој ден во последно време многу ни се заладија односите уште е во пубертет па не сваќа дека само сестрата и родителите му мислат најдобро ама се надевам ќе излезе од тој пубертет

?

..........

Гостин
Имам постара сестра разликата мегу нас е само 3 години....сестрами е мажена има две ќеркички кои многу ги сакам:pipi:

Работите и односот еден према друг се изменија многу од кога се омажи...... порано понекогаш навлегувавме во глупави конфликти......и мислев дека кога ке се омажи ке ми биде рааат:kesa: но испадна токму спротивното ..сега многу ми недостига како дел од семејството и многу повеке ја почитувам и ја сакам :smir:

сакам да им порачам на оние кои се караат со своите браќа или сестри; нема ништо од тоа ке сватите една ден и ке се засрамете :kesa:

M

M del Mar

Гостин
Сестра 7 години поголема...и мн ја сакам :wink: најубаво е да имаш постара сестра или постар брат...секогаш се тука за тебе...

Fragola

највкусната јагодка..
Член од
25 септември 2009
Мислења
301
Поени од реакции
7
Поголем брат 5 години..супер ни е..

В

ВАЖНА-ВД

Гостин
Имам брат помал 4 години има 15 години...не сме се карале добро како помали некои мали караници имало ама сега веќе не...

Член од
25 ноември 2009
Мислења
692
Поени од реакции
191
брат поголем 4 години али не е дома исто ко да сум едно дете...ама е многу глупо

pAnDa`

Original..
Член од
5 ноември 2009
Мислења
578
Поени од реакции
35
Иам помала сестра и цар сум дома. Нема одење до продавница или сл. она е тука. И постојано си се караме. Така интересно си ја прајме. :pos2:

karanfilovska*

il suo brivido piu grande
Член од
25 септември 2009
Мислења
20
Поени од реакции
6
имам постар брат,сега е 22 години,значи 4 години постар од мене пошто сега ќе пунам 18,и го обожавам најмногу на свет,зашто уште од мали он секат се понашаше заштитнички спрема мене,ме учеше за се,е сега не дека ич не се каравме,било и по недели да не збориме,ама не знам ете он ми е најдрагата личност.порано не ми кажуваше скоро па ништо за неговиот живот,а сега знам речиси се и сум многу среќна поради тоа зашто докажува дека мене ми верува најмногу.а малце и таков е не сака да искаже никакви чуства а уствари многу ме сака и многу ме брани,само не сака да го признае тоа :pipi: јас за негово добро би направила било што :pipi:

ace_boy

BADBOY
Член од
28 ноември 2009
Мислења
25
Поени од реакции
3
Имам брат помал 4 години има 15 години...не сме се карале добро како помали некои мали караници имало ама сега веќе не...
Imam sestra 4 godini pogolema ima 19 godini :helou:Eve ja:helou:

S

StereoLove

Гостин
Имам брат од мене постар 2 ипол години.Порано се каравме постојано за телевизорот,тој сака да гледа фудбал јас шпански серии,ама сега се погодуваме...многу си го сакам,брат...ми недостигаш вракај се од Скопјево:)

Kajgana Shop

На врв Bottom