Иран - MAKЕДОНИЈА (18.11.2009) во Техеран (1-1)

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав на неговото деби, пред две-три години... не ми се допадна како игра, премногу е изгубен, низок, нема предиспозиции за добар напаѓач, имаме барем 4-5 што се подобри од него. Дали е тоа доволно?
Паа на тоа негово дебри неможеше да покаже нешто повеќе, затоа што влезе околу 70 минута (инаше тоа беше меч со Нигерија и тогаш беше единствениот играч на Вардар во тимот па кога влезе во игра ми се исполни душата и викав ко вол :) мада пола од трибината се прашуваа кој е овој:toe:). Инаку позицијата класичен напаѓач споре мене не му одговара најмногу туку подобро игра кога е малку поповлечен а може и како крило. Сега дали е компетентен за да игра во репрезентација незнам баш :toe: Овие години е стандардно добар во нашето првенство. Порано беше прв стрелец за Победа ми се чини, во дресот на Вардар прикажуваше неверојатни партии на домашен терен а на гости како да беше друг играч:toe: И потоа беше избркан од Вардар во пакет со сите други што не шитнаа таа сезона и замина во Работнички и како што бива на дербито со Вардар не закопа:tapp: и има две добри сезони во дресот на работнички. Сакам да кажам дека он не е играч кој е стандарден туку блеснува на одредени утакмици но никако неможе да ја задржи таа добра форма:toe:

Зависи што подразбираш под голем трансфер :) За играчиве од нашава лига и трансфер во 3 бугарска лига е голем трансфер и животен сон :)

Под голем трансфер(за наши услови) мислам на Украина,Русија,Чешка,Србија и од таму ако се има квалитет дај боже во некоја од поголемите лиги

Пред 2-3 години? :/
Пандев нема врска, го гледав на 10 години тапа беше...муабетов е боза.

Него 1-0 за Иранциве, тоа е Томе Пачовски :)
Ај сеа ќе тераме инает... Го гледав на неговото деби против Нигерија, ама не значи дека од тогаш не сум го гледал воопшто. Не кажав дека Стојков е подобар од Савиќ, ама Агим Ибраими е десет класи подобар од Савиќ. Исто и Пандев, Наумовски и Ивановски... Верувам и Славковски, зашто кога-тогаш би требало да заигра за сениорите.

Паа на тоа негово дебри неможеше да покаже нешто повеќе, затоа што влезе околу 70 минута (инаше тоа беше меч со Нигерија и тогаш беше единствениот играч на Вардар во тимот па кога влезе во игра ми се исполни душата и викав ко вол :) мада пола од трибината се прашуваа кој е овој:toe:). Инаку позицијата класичен напаѓач споре мене не му одговара најмногу туку подобро игра кога е малку поповлечен а може и како крило. Сега дали е компетентен за да игра во репрезентација незнам баш :toe: Овие години е стандардно добар во нашето првенство. Порано беше прв стрелец за Победа ми се чини, во дресот на Вардар прикажуваше неверојатни партии на домашен терен а на гости како да беше друг играч:toe: И потоа беше избркан од Вардар во пакет со сите други што не шитнаа таа сезона и замина во Работнички и како што бива на дербито со Вардар не закопа:tapp: и има две добри сезони во дресот на работнички. Сакам да кажам дека он не е играч кој е стандарден туку блеснува на одредени утакмици но никако неможе да ја задржи таа добра форма:toe:

Ако не се лажам а не се лажам вие ги шитнавте коа ви дојде Костовски мислевте ќе купувате играчи од светска класа и ќе бидете непобедливи
Го оставивте пола тим како технолошки вишок без плата и нормална е мотивацијата после да ви вратат ко што го направи тоа Савич кое ве прееба на сред Градски со 2 гола ако не се лажам

да не игра пандев себично до сега сигурно ке имавме гол можеше на двапати да проигра еднаш со ивановски еднаш со савич

Ај сеа ќе тераме инает... Го гледав на неговото деби против Нигерија, ама не значи дека од тогаш не сум го гледал воопшто. Не кажав дека Стојков е подобар од Савиќ, ама Агим Ибраими е десет класи подобар од Савиќ. Исто и Пандев, Наумовски и Ивановски... Верувам и Славковски, зашто кога-тогаш би требало да заигра за сениорите.

Славковски не ни игра фудбал веќе, а од она што го прикажа во млада репрезентација, подобро да земеме некој млад играч од ФК Три Чешми него ли он да игра...

Ако не се лажам а не се лажам вие ги шитнавте коа ви дојде Костовски мислевте ќе купувате играчи од светска класа и ќе бидете непобедливи
Го оставивте пола тим како технолошки вишок без плата и нормална е мотивацијата после да ви вратат ко што го направи тоа Савич кое ве прееба на сред Градски со 2 гола ако не се лажам
Не ги шитнавме туку ги отстапивме на работнички затоа што во претходната сезона на крајот се правеа манги и не сакаа да играат и губевме по 9:1 ако се сеќаваш. А со тоа не го заслужија вардаровиот дрес за идната сезона. На мечот со нас ни даде еден гол а еден намести. Али затоа после ги смачкавме два пати со многу послаб тим а он немаше никаква позабележителна улога на тие два меча:toe: напротив беше меќу најслабите поединци на теренот. Претходниот пост не се однесуваше само на тој меч дека бил мотивиран. Сакав да кажам дека на еден меч беше топ на следниот не даваше максимум и беше нула. Впрочем скоро на сите гостувања немаше оценка над двојка што е поразително :kesa: Зборам за таа сезона. А истото му се случува и во дресот на Работнички. Едноставно нема константност во неговата форма иако игра во првенство кое е едно од најслабите во европа. И затоа од него не може да се очекува којзнае што:toe:

Јас мислам дека треба да му се даде шанса на Вандаир во нападот:smir: А знае ли некој што направија со овој од Ѓорче штакурот лани што беше што му даваа државјанство:toe:

Славковски не ни игра фудбал веќе, а од она што го прикажа во млада репрезентација, подобро да земеме некој млад играч од ФК Три Чешми него ли он да игра...
Славковски игра за младинците на Бохум :smir:

Славковски нема одиграно посериозен меч во целиот негов живот. Не е достоен ни да носи дрес на некој македонски второлигаш па камоли да заигра за репрезентација:smir:

Пандев 1-1...добро почнавме и во второто полувреме

Него не треба да го викаат некое време за да се спушти на земја, да почне да работи, да тренира, и да покаже нешто. Не е криво детето, го направија ѕвезда пред време...

1:1

Со Канада сите медиуми во Италија напишаа дека дал два гола, некои му се ругаа на Лотито, а на Интер Каналот кога набројувал коментаторот за играчите на Интер кои постигнале голови за репрезентациите, кажал дека Пандев дал два гола со Канада :pos2:

Баш сакам да збоде уште еден гол денес па ќе ви дадам линкови утре да читате сеир :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom