- Член од
- 28 октомври 2005
- Мислења
- 8.293
- Поени од реакции
- 1.646
Ете примивме гол по грешка на голманот..џабе бевме подобри
па голамнот ја одбрани а играчите не ја исфрлија
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете примивме гол по грешка на голманот..џабе бевме подобри
тоа беше негова топка..шут по среде гол од преку 30 метри..па голамнот ја одбрани а играчите не ја исфрлија
Ете примивме гол по грешка на голманот..џабе бевме подобри во нападот кога голманот испушти топка од слободен удар од преку 30 метри
Савиќ игра во Работнички
За Наумовски се согласувам пред се дека игра со срце, дека е цврст и дека тешко се чува
А за Стојков барем ја колку години ја глеам репрезентацијата не сум видел да изненади ама ниеднаш и ако не се лажам има постигнато само 2 голови за репрезентација а тоа што е брз воопшто не вреди ни за репрезентацијата ни за него зошто пред се он нема контрола на топка, незнае да води топка за разлика од Савиќ претпоставувам дека не пратиш мак лига па затоа збориш дека не вреди
Моментално Савиќ игра во животна форма и е баран од мн големи клубови и веќе зимава или наредново лето ќе видиш дека ќе напраи голем трансвер
Ако не прва сигурно заслужува да биде барем на клупа а прва постава заедно со Пандев и Наумовски да игра Ивановски
Го гледав на неговото деби, пред две-три години... не ми се допадна како игра, премногу е изгубен, низок, нема предиспозиции за добар напаѓач, имаме барем 4-5 што се подобри од него. Дали е тоа доволно?
kade ima prenos?
Го гледав на неговото деби, пред две-три години... не ми се допадна како игра, премногу е изгубен, низок, нема предиспозиции за добар напаѓач, имаме барем 4-5 што се подобри од него. Дали е тоа доволно?
http://www.tvchannelsfree.com/watch/5361/IRIB-3---Iran.html
ama kolku mozes da vidis e znak prasalnik