Иран - MAKЕДОНИЈА (18.11.2009) во Техеран (1-1)

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
Има еден линк, мене ми дадоа, ама сецка, серверот е преоптоварен.
Веројатно сите муџахедини во Иран и Афганистан го гледаат!

Чисто информативно, редовно пратиш фудбал? :)
Шо, да не се побољи?
Не се!

Иран 2006 настапуваше на Светското,и отсекогаш имал солиден тим,иако имаат смена на генерации...што ти е чудно не знам...

И??

Шо има везе шо играле на светско!?

У конкуренција на Ирак, Бахреин, Кувајт?

Ај спореди какви се нашите групи и нивните?

Inaku podobro se rangirani od nas :smir:

Пак мешаш баби и жаби.

Само што нашите играат и свират курцу, а кај нив ако не играат ќе ги бесат на плоштад!

Иран 2006 настапуваше на Светското,и отсекогаш имал солиден тим,иако имаат смена на генерации...што ти е чудно не знам...
Оти глеам добро сте информирани, дали знаеш дека тој Иран „што играл на СП“ загуби од вториот тим на Македонија на домашен терен?

И??

Пак мешаш баби и жаби.

Baska site igraci im se od nadvor... po bundes i francuski ligi :smir:

И??

Пак мешаш баби и жаби.

Само што нашите играат и свират курцу, а кај нив ако не играат ќе ги бесат на плоштад!

Ако гледаш така, ние што конкуренција имаме? Шкотска, Норвешка (јаки само на име), Андора, Лихтенштајн? И пак неможеме погоре од 4то место...Иран има супер репрезентација, незнам што е лош толку резултатов.

Ако гледаш така, ние што конкуренција имаме? Шкотска, Норвешка (јаки само на име), Андора, Лихтенштајн? И пак неможеме погоре од 4то место...Иран има супер репрезентација, незнам што е лош толку резултатов.

Абе добро, ама не можеш Норвешка и Шкотска да ги стаеш у исти кош со Бахреин и Кувајт.

Оти глеам добро сте информирани, дали знаеш дека тој Иран „што играл на СП“ загуби од вториот тим на Македонија на домашен терен?

И дека загуби од Германија 8:0 :pos2:

Македонија секогаш победувала репрезентации кои се подготвувале за светско: Иран, Јамајка (и тие имаа 5-6 играчи по премиер лига, Христов, два гола, 2-1...) Едноставно Европскиот фудбал е подобар, Јужна Кореја и Јапонија се единствени азиски репрезентации кои нешто играат, а и со нив можеме да се носиме. Другото е се за отстрел.

Инаку и Нов Зеланд се пласираше на Светско ... шо ти е к'смет, да живееш Богу иза леѓа... :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom