Sebastian
Too weird to live, too rare to die
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 606
- Поени од реакции
- 9
Каде има пренос, да не знаете ?
http://www.tvchannelsfree.com/watch/5361/IRIB-3---Iran.html
ама многу сецка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде има пренос, да не знаете ?
Шапшали. Против Иран ли бе, аааа бе!
Шо, да не се побољи?Чисто информативно, редовно пратиш фудбал?![]()
Иран 2006 настапуваше на Светското,и отсекогаш имал солиден тим,иако имаат смена на генерации...што ти е чудно не знам...
Inaku podobro se rangirani od nas :smir:
Оти глеам добро сте информирани, дали знаеш дека тој Иран „што играл на СП“ загуби од вториот тим на Македонија на домашен терен?Иран 2006 настапуваше на Светското,и отсекогаш имал солиден тим,иако имаат смена на генерации...што ти е чудно не знам...
И??
Шо има везе шо играле на светско!?
У конкуренција на Ирак, Бахреин, Кувајт?
Ај спореди какви се нашите групи и нивните?
Пак мешаш баби и жаби.
Оти глеам добро сте информирани, дали знаеш дека тој иран „што играл на СП“ загуби од вториот тим на Македонија?
Читајте малце штампа... само тројца играчи играат надвор од Иран.Baska site igraci im se od nadvor... po bundes i francuski ligi :smir:
И??
Само што нашите играат и свират курцу, а кај нив ако не играат ќе ги бесат на плоштад!
И??
Шо има везе шо играле на светско!?
У конкуренција на Ирак, Бахреин, Кувајт?
Ај спореди какви се нашите групи и нивните?
Пак мешаш баби и жаби.
Само што нашите играат и свират курцу, а кај нив ако не играат ќе ги бесат на плоштад!
Ако гледаш така, ние што конкуренција имаме? Шкотска, Норвешка (јаки само на име), Андора, Лихтенштајн? И пак неможеме погоре од 4то место...Иран има супер репрезентација, незнам што е лош толку резултатов.
Иран 2006 настапуваше на Светското,и отсекогаш имал солиден тим,иако имаат смена на генерации...што ти е чудно не знам...
Оти глеам добро сте информирани, дали знаеш дека тој Иран „што играл на СП“ загуби од вториот тим на Македонија на домашен терен?