Иран - MAKЕДОНИЈА (18.11.2009) во Техеран (1-1)

• Креатор на темата Креатор на темата Vetrence
  • Време на започнување Време на започнување
утакмицава според играта на двете репрезентации м имириса на нерешено и тоа 0 - 0. а на нашиве тв с егледа дека немаат никаков патриотизам и немаат чуство на националност за споредба хрватска пренесува се од клубски фудбал до репрезентација каде и д а игра.

мислам дека се овие: Пачовски, Г.Попов, Р.Попов, Седлоски, Новевски, Деспотовски, Шумуликоски, Георгиевски, Ивановски, Пандев и Савиќ.

ууууу ми се свиѓа ивановски и савиќ со оваа формација треба да играме почесто

катастрофа стрим само јонуз го слушам - нападни бе, еве ја, горан, горан :pos2:

Дај бе не зезај, Савиќ само за берење пченки е, ни тоа не верувам дека ќе знае да го прави како што треба :nerv:

Кој имa DREAMBOX .може да го гледа натпреварот на IRIB2(ирански канал)(Хотбирд 13)

Дај бе не зезај, Савиќ само за берење пченки е, ни тоа не верувам дека ќе знае да го прави како што треба :nerv:

грешка си ако ништо друго барем 100 пати е подобар од она дрвоно стојков и до негде и од наумовски е подобар
двајцата играат цел живот во репрезентација и ништо немаат покажано наумовки ај ама стојков ... не зезај жити се ни сам незнае кога последен пат постигнал гол

Во кој тим игра савиќ?

Стојков според мене е голема утка. Наумовски е поладен, давал голови и игра со срце.

Стојков знаел да изненади, а Наумовски можеби не дава често голови но е цврст играч кој тешко се чува. А Савиќ не знае ни да изненади, нити е брз како Стојков, нити цврст како Наумовски. Ивановски е добар играч, ама Савиќ, мислам дека не е за во репрезентација. :)

Стојков знаел да изненади, а Наумовски можеби не дава често голови но е цврст играч кој тешко се чува. А Савиќ не знае ни да изненади, нити е брз како Стојков, нити цврст како Наумовски. Ивановски е добар играч, ама Савиќ, мислам дека не е за во репрезентација. :)

А по што процени ти дека не е за репрезентација, чисто онака да ми кажеш сакам?

Ете примивме гол по грешка на голманот..џабе бевме подобри во нападот кога голманот испушти топка од слободен удар од преку 30 метри

Ни го бувнаа... ама водиме 4-0 во корнери.

И Стојков не е за во репрезентација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom