Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Битно е што Неста,Пирло и Гатузо ке бидат одморени за дербито,без нив успеавме да победиме,сега идеме даље!

P

PewDiePie

Гостин
Битно е што Неста,Пирло и Гатузо ке бидат одморени за дербито,без нив успеавме да победиме,сега идеме даље!
Точно,Неста и Гатузо посебно,мислам дека добро им легна одморот за во Недела да бидат 100%

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Честито нека ни е победата и првото место ,ако во недела не ги тепаме отепаниве комшики незнам кога,само ми е страв да не летнат во облаци и да се опуштат.
Еве една мала статистика според моја гледна тоцка.
1.Абијати( за срека немаше многу работа освен некои удари од далеку на кои несигурно делуваше како и на примениот гол но рака на срце беше затвотен од тијаго и Јепес кои имаа уметничко клизање).
2 .Абате (одлично ,посебно прво полувреме мислам дека го најдовме оптималниот десен бек за до Јануари а можда и до крај).
3.Силва Но комент стабилен и сигурен.
4.Јепес (не им даде око да трепнат на Пасторе и Миколи) Сасуке ти реков дека си грешка за Јепес.
5.Антонини ( и вецерва беше фаил на вечерта)
6.Фламини (солиден многу истрча имаше 2-3 добри шута се надевам ке биде стартер со Интер).
7.Боатенг (за разлика од другите утакмици оваа ја изигра паметно и со доста прецизни додавања и пресинг,мило ми е што игра за нас типот,и да без жолт вечерва :pipi:Ч)
8.Капитенот (Можда требаше да се повреди за да воскресне,според мене ТООП на вечерта).
9.Сидорф (одлична партија со многу трчања и креативност во него и без пуштање балон топки,секоја чест мајсторе ги издржа сите 90)
10.Пато (солидно стрелец малце себичен и чекор повеке,само што влезе во ритам се повреди ,сенадевам дека ке е спремен овојпат против Интер но за разлика од лани не се загризувам многу со оглед што тука се Робинјо и Рони).
11.Ибра (заедно со Амрбо најдобри,многу асистенции,гол како и во одбранбени задачи мислам дека изчисти 3 корнера пред Абијати)
12.Робињо (повторно неколку грешки но го даде решавачкиот гол одлично движење со и без топка,верувам во него а башка одлично функционираат со Ибра ма да ибра со право може ,,да не му прај муабед за се што му намести а овој промаши).
Алегри,одлична тактика му дошол паметот дека со вакви екипи мора да се игра со два деструктивци кои се трансформираат во напад (Амбро и Фламини) и не ја повтори грешката со чезена. Истотака увиде дека 4-3-1-2 е добитна комбинација.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Честито нова победа момци полека полека мислам дека тимов влегува во добар ритам се уигрува екипава и ми се свиѓа што Алегри го меша тимов...Во недела очекувам да го искористиме лошиов момент на комшикиве и да ги победиме...Форца Милан!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Читам комшикиве викаат дека ако изгубеле со нас ке му врачеле отказ на Дебелион,да е до мене би им го дал службено утакмицата со 3-0 само да остане Рафс:pos2:.
Томче несреко кај си да критикуваш

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Бреша повторно ги еба судијата, голот на Кваљарела чист офсајд. Колку е значи лошо судија да ти одземи 2 победи по ред и то против Интер и Јувентус, премногу ќе значеја за Бреша.

Според мене најпријатно изненадување се Бреша сезонава и гарантирам дека на крајот на сезоната ќе се пред Лацио на табела.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
StefantheGreat напиша:
Мислам дека Бенитес ќе остане што и да се случи до крај на овој дел од сезоната, а за понатаму ќе видиме.
За во недела сум оптимист, мислам може да тепаме и со ваков тим. А може и комшииве ќе ни ја пуштат за Бенитез да остане.

Еј и дај престанете да пишувате против Кутињо, што очекувате од малиот.
да ја пуштаме ли :):)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Интересна споредба на оваа и минатата сезона. Имаме 4 бода повеќе. Рома се интересни. И покрај лошиот старт пак се подобри од лани а знаеме секоја година каков финиш на сезоната имаат

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Ѕверови !! Бравос !!

Ако не во Европа,тогаш во Италија дефинитивно Милан е сериозен конкурент.
Киксот на Интер е како гратис.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Интересна споредба на оваа и минатата сезона. Имаме 4 бода повеќе. Рома се интересни. И покрај лошиот старт пак се подобри од лани а знаеме секоја година каков финиш на сезоната имаат
Бар според мене оваа година е најнеизвесно во Италија има многу рамномерни тимови што би можеле да победат секој секого Милан,Интер,Јувентус,Рома тука може да се додадат Наполи еве го Лацио е добар оваа година иако мислам дека му дојде крајот Рома е во одлична форма во три тешки дуели што ги има и останува уште со Јувентус следново коло има добри победи и тоа со конкуренти тимови.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Дида беше позади гол со Малдини, нема ангажман моментално и мислам дека ваков ко што е улежан и без форма оној гол нема да го прими.

Абиати е премногу комотен сезонава во смисол на статусот, знае дека е прв голман и се опушта и олабавува. Јасно е дека беше маркиран и не го ни виде шутот, и во таква ситуација и најјаките паѓаат ,ама да остане закован во место и да не ни мрдне воопшто е аматерски и не смее да го повтори а камо ли да му е втор заедно со оној со Катанија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom