Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Зашто Милан не им ги раскине договорите на двајцава мувлари? Ако знам добро имаат по уште една година од договорот така да не би требало многу да им се плати за да се изгубат од Милан/

P

PewDiePie

Гостин
Ќе треба да им се исплати цела плата што ќе ја земаат за таа година по 2.5 милиончиња мислам на двајцата тоа се 5 мил,боље нека седат ако нејќат да си идат,може ќе се повреди некој ваму таму па ќе се најдат при рака.Тоа е бе баталете кога се фатиле за тоа оро нека го играат до крај,и оваа сезона ќе оди на буништа едино на финансиски план да се појачаме тоест место што води во Л.Ш. за наредната сезона и ако имаме среќа во 1/8 финале(ако поминеме групи нормално) да ни се падне некој полесен па да дотуркаме до 1/4 финале некако,да се собере некој денар од премии влезници ова она.

Другото Лето,чао за Јанко,Каладзе,Инзаги,Гатузо и остали крвопијци,посебно овие последниве двајца треба да сфатат дека имаат шанса да му помогнат на тимот на друг план ако веќе не можат на терен.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ах Неста, Неста, само опериации се прави човекот. Уште оваа сезона ако може да издржи, од другата незнам..

Едит: Ај со среќа нов играч. Од Боатенг очекувам не себичност и да кршит кичми :):).
Сега уште нападот да се поправи за без пари а здравје до наредно лето партали на трансфер пазарот. Друго е да имаш 100 милјона на располаѓање, друго е 30.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ах Неста, Неста, само опериации се прави човекот. Уште оваа сезона ако може да издржи, од другата незнам..
И да не може оваа,тука е Сократис,според мене тој е доста цврст и многу јако играше на пријателскиве како штопер така да не треба да се секираме за таа позиција.
Сега коа ќе отиде Озил во Реал,можеме за мн. мал кеш да го лапнеме Вдв,според мене есктра играч кој ке ни ја поврзува средината со нападот.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Ма одбраната и нападот ни се до негде океј ( се додека нема некој клучен играч повреден ) .. Али волку некреативен среден ред нема ниту еден тим. Јака му душа на Алегри како ќе излезе на крај со пустиве говеда.

Ех да дојде ВДВ би се смениле некако работите, иако и тој веќе некако не ми прај ќејф али за овој среден ред што го поседува Милан моментално би бил перфектен. Веќе 2 години плачам Милан да донесе некој креативец и асален среден играч.

Првите три кола на Милан се прилично лесни и се надевам дека ќе ја почнат сезоната на најубав можен начин.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Milan
Coach: Massimiliano Allegri
Star Men: Ronaldinho, Alessandro Nesta
Last season: 3rd
Season expectations: Champions League qualification
Ins: Amelia (Genoa), Diniz (Livorno), Legati (Crotone), Yepes (Chievo), Papastathopoulos (Genoa)
Outs: Darmian (Palermo), Diniz (Parma), Favalli (out of contract), Storari (Juventus), Strasser (Genoa), Zigoni (Genoa), Oduamadi (Genoa)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Си мислам сега Берлу да е паметен да искористи пријателството со Реал што им го дадовме Кака да изврши притисок и да не израдува летово како што доликува, ама ако рекол дека ганецов е последно засилување тогаш знаеме дека не се шали.

---- Пирло --- Амбро ----
----------- ВДВ ----------
---- Пато -------- Рони ----
----------- Бориело -------

уште шпиц јак фали и :drk:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Некој во Милан се прави ненормален или сака нас да не направи такви...

Математиката беше 20 милиони за првиот тим 10 за младинската школа.

Сократис земен за 4.5, Сторари го продадовме за 4.5 значи на 0 сме.

Јепес е земен бесплатно, Боатенг на позајмица за 2 милиони мислам дека е негде.

Амелија за милионче мислам дека го зедовме на позајмица.

Ондак куров ми каде се другите 15ина милиони?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
Чапо, има уште 2 недели до крајот на транфер периодот ! ;D

Ф

ФорцаМилан

Гостин
http://sport.libero.it/calciomercato/64468/deschampsmanda-ben-arfa-al-milan

Можно е трампа меѓу Бен Арфа и Хунтелар,ова ќе ви биде добар дил а Бен Арфа не бил повикан претходната утакмица за Марсеј.
Ќе видиме,Бен Арфа 100% си оди од Марсеј,се скарал зошто не го пуштиле во Њукасл,а прееска читав нешо демек Дешамп му го препорачувал Милан,па ништо чудно да видиме и нешто поконкретно деновиве.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
i koj ke igra napagac? izgleda pato na mestoto na borielo
a citav deka milan ke zemel uste nekoj osvet boateng denovive
ne e za u milan jak jas mislam ama podobro on mesto huntelar ili borielo mnogu jak gol dadi za france

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
А ја пак прочитав дека ботанег бил одстапен на милан од џенова....само за тренинзи и пријателски натпревари!!! Стварно или вистина?!?!?!?!?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom