Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnet=bWlsYW5uZXdzLml0LTMyMDU2
дали ова значи дека пак се интересираме за златното момче на ајакс :DDDDD......ако може и ако знае некој нека преведе
Имаше и на миланњус,нешто демек Милан се спремни да го дадат Хунтелар + 10 милиона за Суарез,сеа нз колку би се согласил Ајакс на ова,а според мене и да дојде Суарез неможе да биде полош од Бориело и Хунтелар,така да ми се допаѓа идејата.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Дај боже да дојде,ке правиме муабет дали и колку е подобар од хунти и идиотот!!!!
лелееееее да ги лапнеме дос сантош и суарез + боатенг.....лелееееее партали

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321

Според Милан Њус како ќе изгледа тимот сезонава, значи Боатенг ќе биде последното засилување. Но ќе видимо.
Гледам низ статииве Алегри многу го фали Фламини и се очекува и Фламини да биде стартер, што значи ќе имамо најверојатно нов Капитен сезонава, по се изглеа Амбро ќе го изгуби првотимскиот статус ако Фламини и Боатенг се покажат добро !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
^
Епа ако се оствари трансферот на Суарез, Пато ќе игра место Бориело а Суарез ќе игра крило, тогаш би било одлично :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Формацијава е топ. Суарез да дојди само...

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Тимов си е добар. Само на местото на Амбро ја би сакал да игра Фламини. Дечкото гори од желба да се докаже

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Тимов си е добар. Само на местото на Амбро ја би сакал да игра Фламини. Дечкото гори од желба да се докаже
Се сложувам, Амброзини нема да игра многу сезонава, тука е Фламини, а и Сидорф гарант ќе игра повеќе од него.

P

PewDiePie

Гостин
И јас би го играл Фламини пред Амброзини,Боатенг одлично ќе ја освежи средината ама сепак мора да се донесе еден класа шпиц,дали е тоа Суарез,Ибрахимовиќ или незнам кој мора да се донесе некој кој ќе дава голови,ми фали тоа чувство кога го гледаш тимот гледаш дека игра Шевченко и автоматски знаеш дека ќе даде гол/ови и знаеш дека ќе победи Милан,е таков шпиц ни фали.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Реално гледано нема шанса за Ибра, ем што даде гол вчера, ем што немаме пари, во Сити ќе има ненормална плата која не би ја одбил доколку замине од Барса. Последна нешто ова со Суарез нормално дека на секој од нас му се допаѓа, знаеме колку е брз, колку голови дава а згора на тоа и какви асистенции му прави на дрвоно Пантелиќ кој без него е НУЛА. Значи како што рече Марли ќе игра десно а Пато шпиц што повеќе ми се допаѓа него со Ибра или дури Џеко искрено. А да ме интересира и Хунтелар дали пак ќе дава по 20 + голови по сезона или само нас не ебава. :) Значи со Боатенг подинамична ќе биде средината сигурно, што знам го гледав пар пута и според игра ме потсеќа на Ван Дер Вил. хах Не би се откажал толку лесно од Амбро, има уште фудбал во него, само да ја почувствува таа победнича атмосфера во тимот и маме ќе ебава ќе видите. А за прв голман треба да е Амелиа али нека одлучи Алегри.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.882
Боатенг ми се свиѓа мене чисто дека е во налет и има добар моментум шо може да се искористи. Го памтам од Тотенхем кога играше и во тоа време не памтам послаб играч да видов некаде. Лошо е што нема некоја особена брзина и е статичар исто како и останатите што ги имаме на средина на терен.

Уосталом тоа што екипава е спора не кочи највеќе. Овен Пато, не знам за некој брз играч што може да повлече контра и да пренесе топка. Koга би имале едно асално крило или еден добар бек што може да претрча све би било друго, вака сме зависни од нишанот на Роналдињо, кој нормално не може секогаш да биде на место и од Бориело, кој мора да е перфекто наместен без дефанзивец во радиус од 3 метра до него кога таа топка ќе дојде до него за да се даде гол.

Формацијата погоре е океи, со тоа што за гркот читав дека играл ужасно како десен бек и многу покорисен бил како централен, тоа останува да видиме како и да е.

Тоа дека Фламини ќе може да му земе место на Амброзини- мало сутра. Не само дека е капитен-триста години е пред него во секој поглед, освен ако Алегри нема некоја посебна формула да направи играч од него ќе остане заглавен на клупа и годинава и тоа опасно заглавен....заглавен после Гатузо кој верујте дека ќе игра годинава без разликеа како. Барал гаранции за да остане и ќе игра по секоја цена.....шо да кажам..од херој во негативец ми се претвори.

пс
за сите шо потајно се надеваме на едно асално засилување, ама срам ни е пишеме :icon_lol:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Вечерва Боатен пристигнува во Милано,и уште од утре ке му биде достапен на Алегри за на тренинзи,а се очекува да дебитира на Берлускони Купот против Јувентус.

клик

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Официално е ова сега или лајнушки?
Значи вечер стига во Милано,понеделник/вторник ке го претстават официјално,би требало и покасно да има слика од неговото пристигнување ако стварно дојде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom