Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.882
Наводно понудиле 10 милиони со што ја истиснале понудата на Сити. Браида го демнел одамна играчов, и ако е желба на Леонардо верувам во изборот.

Човеков е десно крило, продорен брз и добар изведувач на слободни( се што Абате не е во превод :)), ова дефинитивно го фрла Красич во втор план, скап ќе биде овој во секој случај.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Красиќ во втор план, Џеко многу тешко, по се изгледа пак ќе се крпиме со непроверени играчи :party3:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Красиќ во втор план, Џеко многу тешко, по се изгледа пак ќе се крпиме со непроверени играчи :party3:
Па му скурчи на Џеко и ке си отиде на друго место и отворено кажа дека го сака Милан и ке игра со срце овие викаат скап им е..епа нека се ебат у гз.
Иначе за тоа крилото баш би сакал да се земе чим Лео го има засакано ќе да е добар.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
За Педро Леон има негде на друго место или изворов ви е 24фудбал.
Ако е 24Фудбал веродостоен извор, еве да ве израдувам малце :pos:

http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=da95f615-d92e-420f-8391-5a0fed4092d2&ln=3&typeBack=default

Зампарини иначе изјавил дека ПАсторе не е за продажба летотово, за неколку године ќе бил спремен за голем тим но тогаш ќе чини 50 милиони евра :)

Галијани му понудил продолжување на договорот на Дињо, но со 25 % помала плата, или у превод од 8 мил на 6 милиони

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Наводно понудиле 10 милиони со што ја истиснале понудата на Сити. Браида го демнел одамна играчов, и ако е желба на Леонардо верувам во изборот.

Човеков е десно крило, продорен брз и добар изведувач на слободни( се што Абате не е во превод :)), ова дефинитивно го фрла Красич во втор план, скап ќе биде овој во секој случај.

не ја знам цената но кога веќе ако е за десно крило најдобро за мене е Маџо од Наполи а напад Лукаку од Андерлехт но за него има голема конкуренција..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.321
не ја знам цената но кога веќе ако е за десно крило најдобро за мене е Маџо од Наполи а напад Лукаку од Андерлехт но за него има голема конкуренција..

На Маџо му е природна позиција десен бек ја колку што знам, он офанзивно не е толку добар.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
На Маџо му е природна позиција десен бек ја колку што знам, он офанзивно не е толку добар.
не дупи брз е башка центаршут има многу јак може да игра и како десен бек така играше во Сампдорија предходно..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Браида,Лукаку,Маџо...што ќе ни се некој играчи како овие ? Со овие ќе освојме Сериа А или ЛШ ?

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Што збориш така бе Лукаку е ѕвер 16 години е а во 19 одиграни мечеви има 13 погодоци а и со Пато растур ќе праат а Пипо и Јан ќе им бидат златни резерви. :D

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Дајте ми некои линкови или било какви фајлови за Милан.Историја(основање),најдобри играчи,сопственици претседатели....Се што имате во врска со Милан ве молам да ме известите.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Што збориш така бе Лукаку е ѕвер 16 години е а во 19 одиграни мечеви има 13 погодоци а и со Пато растур ќе праат а Пипо и Јан ќе им бидат златни резерви. :D
Тоа со годините не ми се свиѓа...детето да искочи да игра против интер ќе се усере :toe:Тој за 3-4 години ќе може да биде играч кој што ќе може да игра во Сериа А

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Тоа со годините не ми се свиѓа...детето да искочи да игра против интер ќе се усере :toe:Тој за 3-4 години ќе може да биде играч кој што ќе може да игра во Сериа А

тој сигурно има над 20 години штом има само државјанство белгиско а е од африка како со Мартинс е работава..нема шанса за 16 години да е волку силен и цврст стварно секоја чест..колку силен шут,и силен во дуел игра незнам..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
тој сигурно има над 20 години штом има само државјанство белгиско а е од африка како со Мартинс е работава..нема шанса за 16 години да е волку силен и цврст стварно секоја чест..колку силен шут,и силен во дуел игра незнам..
Ако е така тогаш е ОК иако сум сигурен дека нема шанси да игра добро во екипа како Милан :toe:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Браида,Лукаку,Маџо...што ќе ни се некој играчи како овие ? Со овие ќе освојме Сериа А или ЛШ ?
Браида ти е инаку директор во Милан не е играч :)

Секоја паметна екипа би го купила сега Лукаку, го остава уште 2 години да се кали во Андерлехт и после тоа имаш играч на 19 години со евро-искуство, со мечеви во лига и само уште да се навикне за во Серија А.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Ах бее :icon_lol:
Дајте ми некои линкови или било какви фајлови за Милан.Историја(основање),најдобри играчи,сопственици претседатели....Се што имате во врска со Милан ве молам да ме известите.
Види прв пост на темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom