NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
ajdeeeeeeeeeee ezerdzii.............

da ne bea sudiite da vi davaata shansi od slobodni da pucate na zorle ......koshot ne mozevte da go pomirisate od odbranata na bosotn kakva sto ne ste videle.............

so katastrofa procent stanavte shmapioni..........................

за на крај... .

честитки за Елеј.
им се доближија на -1 на Бостонци со се освоените на Минеаполис Елеј.

браос Артест/Гасол/Фиш.
втор на пиедестал Рондо
трет утешна за Коби/Пирс.

ajdeeeeeeeeeee ezerdzii.............

da ne bea sudiite da vi davaata shansi od slobodni da pucate na zorle ......koshot ne mozevte da go pomirisate od odbranata na bosotn kakva sto ne ste videle.............

so katastrofa procent stanavte shmapioni..........................
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Честитки за титулата дечки !
Док Риверс и Реј Ален се по список женско у фамилија да ви ебем, копиљаци ретардирани !

Темава ќе се затвори деновиве... Што ли ќе правиме 4-5 месеци без оваа зараза ... Искрени честитки за фановите на ЛАЛ што размислуваат како мене ( ова за заразава)...И честитки за сите други кој што чекате МТВ да пушти преноси за да видете баскет... Посакувам и вие да бидете дел од оваа зараза... Искрен поздрав се гледаме во Октомври/Ноември

Патем... Добро слушнав или не?Спикерот кажа дека и одгодина ги имаат откупено правата?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

жива вистина ти е ,глеј ја снимката ќе согледаш сакал или не !

--- надополнето ---

Честитки за титулата дечки !
Док Риверс и Реј Ален се по список женско у фамилија да ви ебем, копиљаци ретардирани !
Ален одма нека го шутнат,нека земат некој било кој!

жива вистина ти е ,глеј ја снимката ќе согледаш сакал или не !

--- надополнето ---

Ален одма нека го шутнат,нека земат некој било кој!

Хидо Туркоглу ! Takов играч им треба на Селтикси моментално

Нема што си ги сменија местата тимовите во овој натпревар.Лејкерси играа катастрофа во првиот дел а во вториот Бостон изигра ненормално лошо.На крај победата ја решија центрите на Лејкерси со нивните офанзивни скокови (секоја чест за Гасол) и ненормално многуте погодени слободни шутеви во последната четвртина.Честитки за Лејкерс :)

А за Реј Ален што да се каже...Катастрофа у напад а доста добар во одбраната кон Брајант.Риверс едноставно мораше да го држи во игра за Брајант да биде чуван.Е сега на овој баксузот што од 30 шута одвај 2 погоди или му текна на мајка му на 20 секунди пред да заврши да погоди тоа е веќе свршено минато :)

ШАМПИОНИИИИИИИИ.... ЕДНОСТАВНО НЕЛИ НАЈДОБРИ СМЕ!!!

Реј Ален слободно нека остане у Стеjплс да прослави.... и така им ја даде титулава... знам бар два-троица ирачи на Лејкерс од кои мисиров повеќе придонесе за титулава..
Честито како и да е..

Она што го зборував пред некое време , се покажа на дело.

Шутот некогаш ти е ок, некогаш не. Но ако ја контролираш одбраната и скоковите (Лејкерс со +13) ја добиваш секоја утакмица.

Останете жолто - лилави !!!

Реков ја, после првиот натпревар, ако го добие Фил Џексон првиот, готово... :tv:
Не се дава круна така лесно. Коби мајсторе МВП, а катастрофално изигра :pos2:

Што убаво вака, си навиваш за шампионски тимови и у фудбал и у баскет, сега уште Аргентина да освои Светско :vozbud: не знам кај ќе ми биде крајот

Честито до Бостон. Ама не толку добро изиграно и од 2те страни во компарација со првите натпревари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom