NBA сезона 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу секоја чест за Артест и Гасол,значи големо браво,Артест најдобра утакмица во финалето!!!

Ајт на здравје, дочекавме оној од џунглана да ја реши со офанзивните скокови. Никаде го немаше во претходните.

Аууу секоја чест за Артест и Гасол,значи големо браво,Артест најдобра утакмица во финалето!!!
Брат Артес кога дојде во ЛА рече ако не освоиме титула годинава јас ја преземам цела одговорност и јас ќе сум главен кривец :)

епа братучед тоа е ради Перкинс што не игра,реков јас во претходните страници,малер за Бостон пред решавачката им се деси тоа ,судбина...

Ебееењеее утакмицата!

крај, се одјавуем...
петарда на 25 сек.
Артест и Гасол стоките не примаат више од 3 за волку време...
а баш би сакал да глеаме продужедци :tv:

леле дочекавме и Рондо 3-ка да даде.
ОМГ

леле дочекавме и Рондо 3-ка да даде.
ОМГ
Па кога не знаат Пирс и Ален, мора тој!
Одлична сезона за Рондо, браво за момчето, многу ми се допаѓа неговата игра!

Aбе Рондо да ти направи офанзивен при промашена тројка на 16 сек до крај при 5 разлика, па у три лепе треба да си одвеан под свој кош ...

Саша ја реши.
едно бар да утнеше, ти еам расипникот! :pos2:

Коби нек се затвори у самица.

Поздрав до Бостон

WE ARE THE CHAMPIONS OF THE WORLD!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ШАМПИОНИ ШАААААААМПИОНИИИИИИ !!!!

Сега фино лепо Дејвис дека си го набута и анус Робинсон и уз пут 5 километарска лига да има на уста од задовлството кое му го пружа копиљот при пенетрацијата !

што ли само нацрта Док ме интересира,мораше Рондо на Гарнет да му ја даде добро беше заграден.
Честито титула езерџии!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom