NBA сезона 2009/2010

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
ajdeeeeeeeeeee ezerdzii.............

da ne bea sudiite da vi davaata shansi od slobodni da pucate na zorle ......koshot ne mozevte da go pomirisate od odbranata na bosotn kakva sto ne ste videle.............

so katastrofa procent stanavte shmapioni..........................

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
за на крај... .

честитки за Елеј.
им се доближија на -1 на Бостонци со се освоените на Минеаполис Елеј.

браос Артест/Гасол/Фиш.
втор на пиедестал Рондо
трет утешна за Коби/Пирс.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
ajdeeeeeeeeeee ezerdzii.............

da ne bea sudiite da vi davaata shansi od slobodni da pucate na zorle ......koshot ne mozevte da go pomirisate od odbranata na bosotn kakva sto ne ste videle.............

so katastrofa procent stanavte shmapioni..........................
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Честитки за титулата дечки !
Док Риверс и Реј Ален се по список женско у фамилија да ви ебем, копиљаци ретардирани !

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Темава ќе се затвори деновиве... Што ли ќе правиме 4-5 месеци без оваа зараза ... Искрени честитки за фановите на ЛАЛ што размислуваат како мене ( ова за заразава)...И честитки за сите други кој што чекате МТВ да пушти преноси за да видете баскет... Посакувам и вие да бидете дел од оваа зараза... Искрен поздрав се гледаме во Октомври/Ноември

Патем... Добро слушнав или не?Спикерот кажа дека и одгодина ги имаат откупено правата?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
жива вистина ти е ,глеј ја снимката ќе согледаш сакал или не !

--- надополнето ---

Честитки за титулата дечки !
Док Риверс и Реј Ален се по список женско у фамилија да ви ебем, копиљаци ретардирани !
Ален одма нека го шутнат,нека земат некој било кој!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
жива вистина ти е ,глеј ја снимката ќе согледаш сакал или не !

--- надополнето ---

Ален одма нека го шутнат,нека земат некој било кој!
Хидо Туркоглу ! Takов играч им треба на Селтикси моментално

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Нема што си ги сменија местата тимовите во овој натпревар.Лејкерси играа катастрофа во првиот дел а во вториот Бостон изигра ненормално лошо.На крај победата ја решија центрите на Лејкерси со нивните офанзивни скокови (секоја чест за Гасол) и ненормално многуте погодени слободни шутеви во последната четвртина.Честитки за Лејкерс :)

А за Реј Ален што да се каже...Катастрофа у напад а доста добар во одбраната кон Брајант.Риверс едноставно мораше да го држи во игра за Брајант да биде чуван.Е сега на овој баксузот што од 30 шута одвај 2 погоди или му текна на мајка му на 20 секунди пред да заврши да погоди тоа е веќе свршено минато :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Хидо Туркоглу ! Takов играч им треба на Селтикси моментално
Ма и Редик би го зел само Реј не,25-1 да шутираш ти у финале ,јеботе процент таков.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ШАМПИОНИИИИИИИИ.... ЕДНОСТАВНО НЕЛИ НАЈДОБРИ СМЕ!!!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.715
Поени од реакции
49.080
Реј Ален слободно нека остане у Стеjплс да прослави.... и така им ја даде титулава... знам бар два-троица ирачи на Лејкерс од кои мисиров повеќе придонесе за титулава..
Честито како и да е..

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Она што го зборував пред некое време , се покажа на дело.

Шутот некогаш ти е ок, некогаш не. Но ако ја контролираш одбраната и скоковите (Лејкерс со +13) ја добиваш секоја утакмица.

Останете жолто - лилави !!!

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Реков ја, после првиот натпревар, ако го добие Фил Џексон првиот, готово... :tv:
Не се дава круна така лесно. Коби мајсторе МВП, а катастрофално изигра :pos2:

Што убаво вака, си навиваш за шампионски тимови и у фудбал и у баскет, сега уште Аргентина да освои Светско :vozbud: не знам кај ќе ми биде крајот

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.632
Поени од реакции
34.020
Честито до Бостон. Ама не толку добро изиграно и од 2те страни во компарација со првите натпревари.

Kajgana Shop

На врв Bottom