Бараж за СП 2010

На светско се доаѓа до еден ферски начин и тоа преку групи.Не идат екипи со звучни имиња.Ако се јаки ќе ги поминат групите или баражот.Така е со Словенците.Поштено си идат на светско и крај.

Криво ми е за Русија и за Украина како што кажав посебно Русија несериозно го свати реваншов со Словенија.
Се на се катастрофа и на СП релативно слаби екипи ипак заслужено ама Русија мораше да влезе!

Малуда? Бензема не се замацува за бараж , сега од „големите“ е ?

Браво Словенија :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Жал ми е Босна шо не ги тепа ѓупците.

Кажете Франција пренос кај даваат интересно е :ija:

Зарем Французиве се за на СП?Овие ирциве што промашуваат скраја далеку

Францускиов коментатор инфаркт ќе го удри, крева паника уште на центар кога се Ирците :)

Иначе сите екипи кои сакав да поминат (Русија, Украина, Босна, Египет), испаднаа, така да останува Ирциве да спасат чест да не изгубам 5-0 :pos2:

Францускиов коментатор само ATENTION ATENTION посран в гаќи е досеа

Честитки за Португалија, изгледа од сите репрезентации кои играа бараж, само они ќе бидат севкупни победници (победа и во двата дуела против Босна). Ќе се сложам со Блатер дека Светско без Роналдо и Меси не би било Светско. А искрено на овој натпревар не видов ништо конкретно од Босна со што би ги придобиле моите симпатии. Така да место на Светско они нека си играа шева на стадион Грбавица :tv:
Стварно ми е мило за Словенија (за некоја година може нивниот сегашен селектор ќе го земеме кај нас :smir:) и им посакувам да се покажат во што најдобро светло во ЈАР.

Заслужена победа на Словенија,го гледав целиот натпревар русите како изгубени играа,а и многу неферски игра,тоа не го очекував од нив.Хидинк тотално надмудрен голот на 2 мин пред крајот на прво полувреме тотално ги уништи,среќа само што словенците имаат неспретни напаѓачи промашија 3-4 100% шанси ама ипак се на СП,така треба и ние да играме,мора и ние некогаш да се пласираме на СП/ЕП,ај се надева на наредното ЕП ќе имаме поголем успех

Французите ќе се извадат на пенали:)

Голман интернационалец, не те виделе како браниш. Одма ќе сменат мислење :)

Со Босна е готово, не ми ни изгледаа како што најавуваа дека ќе распалат уште од почеток, војна беше во првото полувреме ама во второво Португалија си ги зеде конците во свои раце. Најинтересно ќе биде во Париз :)
Стварно е голман интернационалец? Кој? :raz:

Инаку за Босанциве, ептен се дигнаа во облаци бре, со победи над Естонија, Ерменија и Белгија очекуваа пласман на СП. Па една мизерна репрезентација на Португалија не беа способни да ја победат, верувам ние да игравме против ваква репрезентација (плус на онаков терен) ќе ги прегазевме без проблем. Се тие долги топки по Џеко, па не е тој Пандев да прави чуда :pos:
И ептен ми е мило за Словенија, ептен ми се прави мерак кога мали земји од Европа одат на СП (иако и ми е криво, на времето ги демолиравме и им држевме часови по фудбал, али јбг)... И то :)

Напред ИРСКА!!! :vozbud:

Значи не било до Катанец имало материјал од што да се направи екипа за да оди на светско. Ете беа последно 2002 во Јапонија и Ј. Кореја и еве ги пак по 7 години со нова генерација надоврзана на старата пак си се пласираја. БРАВО БРАВО БРАВО!!! Ги сметав Русиве за многу силна екипа ама се посраа. Е сега Путин куро че му го сечи на Хидинк.:vozbud: Најлесниот можен противник го добија во ждрепката и 2-0 водеа дома едно време и ОТПАДНАА!!!! А за Грција што да се каже. Откако им е Ото тренер само анти-фудбал играат и очигледно им успева. Зошто и ние не го примениме тоа. Ако не може милум тогаш силум. Ајде уште Французиве да испаднат и впечатокот да биде комплетен :pos2:.

за Грција знаев дека ке пројдат, колку и да нејќеме тоа е тоа, можеби Украина има посилна екипа и добро се покажаа на СП 06 али Грциве веќе се влезени во шемата и мислам дека редовно ќе учествуваат на СП и ЕП се дур Ото го имаат

Словенија го изненади цел свет мора да се признае... толку од Арш,Жирков и компанија... толку од добрите партии на Гус и славните 2-3 години на Рускиот фудбал... и во ЛШ се тапа и во Лига Еуропа се тапа, а со оваа елиминација тотално се понижија, бедна година за Русија :kesa:

Португалија - Босна... што да се каже, поквалитетната екипа помина... не ги посака ждрепката Босанците, ќе беше поинтересно доколку играа со Словенија :vozbud:
како што кажа Сеп, СП без Меси и Роналдо ќе биде тапа

и за последнава... Франција влезе опуштено и како веќе да се пласирани, ги потценија Ирциве... Кин го казни тоа со гол што ги шокираше триколорите... одтогаш Французиве се истурија од напади, а ќе видиме каква ќе биде завршницата, би било интересно доколку момците на Трапатони изборат пласман али ипак глупо би било вицешампионите да го гледаат СП по дома за лето него ли да бидат учесници :helou:

лелелелелел ПЕКОЛ е во Франс:vozbud::vozbud:...Сакам да тепа Северна Ирска:smir:...Жал ми е за Босна бе мајку му....штета што не ги искористија тие шансите во португалија инаку друго ќе беше сега...За грчиштата што да кажам,немам што да кажам најпедерски фудбал играат,впрочем педери каков сакате да играат фудбал...најверојатно педерски ке играат:pos2:..Друго ми е ќеиф и за Словенија,не за друго роднини имам таму:pos2:Одиме во продолжениа:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom