Бараж за СП 2010

Готово е и со Русија, Кержаков доби црвен, не верувам дека со игра помалце ќе дадат 2 гола. Португалија и Словенија одат на СП. Во Франција е пекол, ќе биде ептен неизвесно.

Еве линк:
http://www.atdhe.net/10488/watch-france-vs-ireland

Еден гол и треба на Русија.
Првата беше 2-1.
Ајде сеа барем Ирциве да ми напраат меракот.

Благодарам.
Абе на Французите исто им се фаќа,ако идат даље,ништо нема да направат во ЈА,а ако отпаднат барем ке се ослободат тренерот.:vozbud:

Еден гол и треба на Русија.
Првата беше 2-1.
Ајде сеа барем Ирциве да ми напраат меракот.
Знам, ете го го сменав и мислењето, се збунив нешто.

Него да не знае некој кога ќе е ждрепката за влечење на групите?

Цццц,мајко мила,па словенцине стигнаа да одат на СП со екипа ништо подобра и он нашата.Ова светсково ќе биде едно од најтапа до сега само видете кои репрезентации отидоа и кој се блиску до пласман.:tapp:

Јебена екипа јаране...

Светското е секогаш такво, секогаш има слепи патници. Групите се редовно досадни, секогаш има 1 до 2 интересни. Нокаут фазата е она што е интересно...

Ќе ги казнат Ирците, Даф промаши 1вс1.

хаха...Standing ovations for Ireland...Today,there are no sitting ovations at all. Добри реплики има овој од линкот од атдхе.

Како што е расположен Гивен, тешко дека Французиве ќе дат гол.

Ептен поинтересно ќе биди мислам на продолженија ...:smir:

Леј шансиве на Ирска :tapp:

Отидоа Словенците. Ете, можело и без звучни имиња. Само Ханданович им е звучно име...ама вака се игра за репрезентација.

Eдно илјада километарско долго БРАВО за словенците, јеботе, што ти е фудбалска експанзија, дај бе нека догура до нас некако . :vozbud:

Словенија. Честитки, незнам од кај излегоа тие. Со Новаковиќ од 2 бундес лига и со тој Хандановиќ, честитки уше еднаш за нив.

Испадна Русија боже мили :nerv:

Гуус срамота несериозно си ја сватија :nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom