Бараж за СП 2010

Eeee нив двајца ги чекав да се јават, какви патетичари тешки чоече, па они ко да го заборавија симулирањето на Гросо против Австралија кога изнудија пенал во последните моменти од мечот .

За Липи, дали Гросо тогаш на судијата му рече дека немало контакт за пенал ?
За Канаваро, дали они пласманот понатаму на СП против Австралија не го прославија, дали Гросо истиот не го прослави ?! :toe:

Која контрадикција, бар они требаше да си молчат .

Италија сигурно ќе пројдеше у секој случај, дали у продужедци или на пенали... големи тактичари се за да бидат исфрлени од Австралија... глупо е да се наведува оваа ситуација(каде што не е поклонет гол туку шанса за гол) со оваа на Французиве... патем Италија беше скорс уништена на СП 02 тоа треба да го имаш во предвид, во сите 4 меча што ги одиграа имаше неправилности, дали е тоа коенциденција :toe:

и нормално е Кана,Липи и остали да ги ругаат Французиве... се разгори уште повеќе ривалството по инцидентот Зизу-Матрикс

Италија сигурно ќе пројдеше у секој случај, дали у продужедци или на пенали... големи тактичари се за да бидат исфрлени од Австралија... глупо е да се наведува оваа ситуација
Па види, имаа играч помалце, 30 минути продолжение ке ги играа со играч мање .
Гарант дека ке поминеле у една ваква ситуација немаш, па макар биле предобри тактичари, нејсе, не е тоа муабетот, они на сличен начин со неправда поминаа, со подарен пенал .

Ситуацијата е на место ставена и не е глупо што ја споменав зашто немаат они право да зборуваат за оваа нефер постапка на Анри кога на многу сличен дајверски начин постапи и Гросо . :smir:

Па види, имаа играч помалце, 30 минути продолжение ке ги играа со играч мање .
Гарант дека ке поминеле у една ваква ситуација немаш, па макар биле предобри тактичари, нејсе, не е тоа муабетот, они на сличен начин со неправда поминаа, со подарен пенал .

Ситуацијата е на место ставена и не е глупо што ја споменав зашто немаат они право да зборуваат за оваа нефер постапка на Анри кога на многу сличен дајверски начин постапи и Гросо . :smir:

јас не реков дека се нешто многу фер плеј нација, ни другите не се ништо поарни, освен исклучоците Германија и Бразил
Липи ќе најдеше начин да стигне до пенали, 8-1-0 катанаџо и влагање со публика само... поголеми нации неможеле да ја пробијат оваа филозофија, а не па Австралија... а знаеме дека на пенали Италија е unbeatable(освен ако Баџо изведува:pos2::pos2:)
и секако е нормално да се бунат, истото ќе го стореа и триколорите доколку ова им се десеше на Италија... не се поднесуваат овие репрезентации по ЕП 00 и Сп 06... и покрај тоа што К.Бруни е прва дама на Франсе :pos2::pos2::pos2:

јас не реков дека се нешто многу фер плеј нација, ни другите не се ништо поарни, освен исклучоците Германија и Бразил

Кај што спомна Германија чисто ме потсети на нешто ретро: еден од најбруталните неказнети стартови во историјата на фудбалот, Германија - Франција (онаа на Платини)

Затоа бразилците се најпочитувана репрезентација, си играат фудбал и не се замараат со вакви работи...

ее де несакајќи беше :icon_lol:
после Бразил они се веднаш позади нив од овие поголемиве, иначе скандинавциве вајда би требало да се после гаучосиве

Анри прифаќа преигрување, си го брани егото бидејќи знае дека тоа нема да се деси у никој случај

:S:S Лошо е ова, и мене ме удрија вака. Ама со колено и ми набија ребро, заебана работа, немоев да дишам една минута. И дан знаеш некој шо казна доби голманот?

Ништо, влезе во историјата како голман кој направил најбрутален бодичек и поминал без жолт картон. Незнам дали го гледаше клипот до крај на крајот има успорена снимка. Се гледа дека оди дирекно на играчот, и тоа во свои 16 метри, мислам кој лудак... :)

По поразот од Словенија, рускиот претседател Медведев видно разочаран си отишол дома. Утредента, словенечкиот претседател ја добил следнава телеграма: "Ви честитам на победата и одличната игра. СТОП. Навистина бевте подобри и ги заслуживте бодовите. СТОП. Плин. СТОП. Нафта. СТОП.

:tv:

По поразот од Словенија, рускиот претседател Медведев видно разочаран си отишол дома. Утредента, словенечкиот претседател ја добил следнава телеграма: "Ви честитам на победата и одличната игра. СТОП. Навистина бевте подобри и ги заслуживте бодовите. СТОП. Плин. СТОП. Нафта. СТОП.

:tv:

:pos2::pos2::pos2::pos2:

среќа што Путин не би на стадион, немало да биде волку смирен :)

П.С. мислам дека е време да се отвори тема - "Светско Првенство - ЈАР 2010"!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom