Бараж за СП 2010

Редно време е Доменеш говедото да си даде отказ. Ги следам Франција веќе подолго време и човекот буквално од светска велесила ги доведе до најниско можно ниво.
Искаран е со пола играчи, играта што ја играат французите е мизерна и резултатите исто така им се мизерни.

Мора да добие отказ, без разлика дали ке се пласира на Светско или не.

Aбе видовте да пее некој од Босанските фудбалери кога ја свираа нивната химна?

:pos:

На Французите нема да им е првпат да губат во бараж 93 Кантона,Папен,Блан,Десаи изгубија дома од Бугарија во баражот и не се пласираа светското 94.

Ирска и Русија фор Д Вин.
Ирска има квалитетна репрезентација, ако се квалификува нема да биде изненадување и да ја помине групата.
Франција од 1998 има нешто направено ? Рајмонд Доменех ги упропасти.

Интересно е људи:vozbud::vozbud:....Ах овие педериве отидоа на светско:tapp:....
Отидов да гледам босна-португалија...се надевам дека ќе ја здрви една Џеко у мрежата и бар на продолжениа или на пенали да се провлечат Босанците:tv:

Aбе видовте да пее некој од Босанските фудбалери кога ја свираа нивната химна?

:pos:

А ти си чул дека нема текст нивната химна?:tapp:

1-0 Португалија.
Босанците не ни изгледаа дека ќе се вратат, завршена приказна за нив.Ај, ќе порасне Џеко, ќе им врате.

Ја би више да има некоја тепачка.:pos:
52922599.nogomet.ciro.blazevic.600.400.galerija.jpg

:icon_lol: Поздрав до европските бразилци.

Више среча следечи пут. :tv:

То е то, ништо од тоа дека Босна ќе ја гледаме на СП.:nesum:

vaka li na svetsko be ebate Bosna,ne zasluzuvaat ni da idat!

Толку од Босна, не дваат голови, нема! Поради гол у гости им треба сеа за да идат даље три да дадат. Толку.

Шо ти е бе!
Ја кога играф фудбал ти беше у татина муда бе!:baeh:
И гарант боље играм од тебе и сеа.:drk:

Шотебам!:nenene:

Глеам нормално дека глеам.:tv:

Туткун :tapp:

Голман интернационалец, не те виделе како браниш. Одма ќе сменат мислење :)

Со Босна е готово, не ми ни изгледаа како што најавуваа дека ќе распалат уште од почеток, војна беше во првото полувреме ама во второво Португалија си ги зеде конците во свои раце. Најинтересно ќе биде во Париз :)

Хидинк на голем тест, со играч помалку мора да постигне гол.

Русите со играч помалце,ако не распали Аршавин,тешко дека ке идат даље.

Некој линк за Франција-Ирска?

Готово е и со Русија, Кержаков доби црвен, не верувам дека со играч помалце ќе дадат гол. Португалија и Словенија одат на СП. Во Франција е пекол, ќе биде ептен неизвесно.

Еве линк:
http://www.atdhe.net/10488/watch-france-vs-ireland

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom