Бараж за СП 2010

Да и ја сакам Босна да ид.И тоа каков солиден тим има.Језда сакав Босна и Грција да се паднат али нема.
Ем и Босна има предност што игра прва на гости.

Ја би више да има некоја тепачка.:pos:
52922599.nogomet.ciro.blazevic.600.400.galerija.jpg

:icon_lol: Поздрав до европските бразилци.

:pos2:
Босанците почнале со мајтапот...

Португалија не може да „ги наполни“, така да очекувам моменти, или нијанси, да го решат победникот. Босанците имаат одличен мотиватор во Ќиро Блажевиќ па така психолошката подготовка нема да им биде проблем. Навивам да се пласираат зошто оваа нивна генерација го заслужува тоа.

Нема потреба да спомнам за дуелот Украина - Грција и се надевам дека украинците ќе ги потопат максимално.

За мечот Франција - Ирска, триколорите се фаворити, иако искрено се надевам дека ќе испаднат, зошто освен генерацијата на Зизу, Анри, Блан и компанија, никогаш не ми биле атрактивни и секогаш ми биле антипатични. Ич, ама ич нема да ми недостигаат, ама се плашам дека ќе морам да ги гледам. Згора на тоа, никогаш не може да ги погоди човек на ливче, со нив секогаш се може да биде.

Русија - Словенија, тука сум за русите, барем ќе го гледам Аршавин, а и на предходното европско првенство се покажаа во одлично светло и ми носеа заработка редовно. И сега верувам во нив и мислам дека ќе ги пројдат Словенците, кои се типично неатрактивна екипа која и онака ќе се изгуби на светското.

Се надевам Босна и Украина ќе одат понатаму. Ќе ми биде мило да ги гледам грчиштата како тонат во вода!

Инаку денес од 11.00 на Наша ТВ директен пренос Уругвај Коста Рика бараж од Јужна/Северна Америка.

Напред Украина,Шева да ги наполни педериве...само за нив навивам на баражов,и за босна нормално заради тоа копилето роналдо дома да си остане....

Се надевам Босна и Украина ќе одат понатаму. Ќе ми биде мило да ги гледам грчиштата како тонат во вода!

Инаку денес од 11.00 на Наша ТВ директен пренос Уругвај Коста Рика бараж од Јужна/Северна Америка.
od kade ti e ova info?
igraat na 15-ti od 03:00!

http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and_Herzegovina_national_football_team
koj tim go imaat Bosancite covece,site igraat po jaki klubovi,tie sto se najslabite igraat po turska prva liga ,drugive....
mislam deka mozat da tepat i bas sakam da projdat :)

od kade ti e ova info?
igraat na 15-ti od 03:00!

http://en.wikipedia.org/wiki/Bosnia_and_Herzegovina_national_football_team
koj tim go imaat Bosancite covece,site igraat po jaki klubovi,tie sto se najslabite igraat po turska prva liga ,drugive....
mislam deka mozat da tepat i bas sakam da projdat :)

Грешка пардон.

Сител ќе ја даваат Португалија-БиХ во Сабота од 21.30

http://sitel.com.mk/?ItemID=54FF7C0845761744B6902A5588EB2DA5

Значи стрипот со Роналдо беше извонредно направен. Секоја чест за авторот:). Инаку сакам Босна да ги елиминира Португалците. Имаат квалитет, обединети се како никогаш досега и секако тука е Ќиро кој и тоа како знае да мотивира. Сепак Португалија не е за потценување и мислам дека е благ фаворит, но сепак ќе навивам за Босна. Ех уште да можевме да го гледаме натпреварот со коментар на Марјан Мијајловиќ.

За БиХ ќе навивам и стварно сакам да се пласират..

Исто така и за Украина,Ирска,Русија,Нов Зеланд и за Уругвај..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom