Бараж за СП 2010

Украина и Франција да отидат за другите не ми е битно !

Грците се тапи имаа среќа голема во групата во квалификации очекувам Шевченко да ги наполни ајде браќа само напред!

Франција иде со сигурност иако Ирците имаат доста незгоден и квалитетен тим, тука се секако Ајрланд,Дан,Гивен,Р.Кин,А.Мегрејди,К.Дојл,Џ.О.Шеј... сепак Франција си е Франција и стварно би било жално да се деси нешто непревидливо, тоа ќе биде лошо за СП 10 бидејќи ќе има помалце конкуренти..... истото важи и за Португалците, одвај изборија 2 место во последните утакмици им остана уште Босна за да влезат во групи.Босанците изненадиа со одличните игри по групи, дури и Турција која беше феноменална на Сп 02 страдаше од нив... сепак мислам дека Џеко,МИслимович,Ибишевич и компанија не се сеуште доволно компетитивни за да ги исфрлат Португалија.... Русија и Словенија, феноменот од Еп 08 црвената армија е посилниот тим... Арш е во топ форма, Жирков нажалост ке отсуствува, Павличенко и Погребњак ќе бидат потенцијалната опасност.Русија очигледно се издвојува како фаворит.... и последниот и најнеизвесен меч меѓу Еп хостерот во 04 и идниот хостер на Еп во 12... Грција и Украина ќе ги одмерат силите, се очекува тесен и изедначен меч... Тумошчук,Хусев,Шева и Милевски наспротив Пападопулос,Салпингидис,Амантидис и Басинас.Украинците на хартија можеби и се мали фаворити но да не заборавиме дека нашиве соседи се екс-Европски шампиони :nesvest:

САБОТА 14.11

08:00 New Zealand - Bahrain
17:00 Russia - Slovenia
19:00 Greece - Ukraine
21:00 Ireland - France
21:30 Portugal - Bosnia-Herzegovina

Битно ми е Португалија да помине за другите гајле немам... :pos2::pos2:

Ја би више да има некоја тепачка.:pos:
52922599.nogomet.ciro.blazevic.600.400.galerija.jpg

:icon_lol: Поздрав до европските бразилци.

761901_mediumsquare.jpg

robbie-keane_1294414c.jpg

ukraine_andriy-shevchenko.jpg

НАПРЕД БОСНА, ИРСКА И УКРАИНА!!!

за дуелот Русија - Словенија стварно неможам да се одлучам бидејќи и двете репрезентации ги симпатизирам.

Ronaldo definitivno ne dolazi u BiH!

Cristiano Ronaldo je večeras stigao u Lisabon gdje je odmah po dolasku bio podvrgnut ljekarskim pregledima. No, i portugalski liječnici su samo potvrdili ono o čemu su zvaničnici njegovog kluba, Real Madrida, govorili: "Ronaldo nije spreman za povratak na teren!".
Slavni nogometaš neće pratiti utakmicu između Portugala i Bosne i Hercegovine ni sa tribina, jer je odmah po izlasku iz portugalske klinike otputovao nazad u Madrid, privatnim avionom Florentina Peresa, predsjednika Reala, objavio je portal Marca.

I prema nalazima portugalskih liječnika, Ronaldo se od povrede gležnja mora oporavljati još najmanje dvije sedmice, a nakon toga portugalski reprezentativac će ponovo otputovati u Amsterdam gdje će liječnik Van Dijk ustanoviti da li je spreman za povratak na teren ili ne.

Искрено сакав и Португалија и Босна да одат на светско, но штета што се паднаа заедно.

Инаку мислам Русија, Франција и Украина ќе одат понатаму, додека за дуелот меѓу Португалија и Босна е тешко да се одлучи, затоа што и Роналдо не игра. Мислам дека ќе одлучуваат головите постигнати на гостински терен .:smir:

Навивам за Босна и Русија да одат на Светско манутд

Роналдо му вика на Меси "кускуле џабе ти е ја вредим 94 милиона". И Меси му вика "Пфф ја сум за тебе Един Џеко бе "

Не са токму босанциве.

Идемо Босна, Ирска Русија и Украина мои фаворити и екипи за кои ќе навивам

Сеа сите сакаме Босна да иде на светско првенство, ама немора Ирска и Словенија да идат, за нас е важно подобри екипи да има и да биде незаборавно светското.
Грција и Украина се изедначени по квалитетот, така да релативно исто е која ќе се пласира, иако ние за Украина ќе навиваме. Грчиштава некое грипиште да ги стегне таму.:twisted:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom