FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Многу добра pilot епизода. Серијата ветува многу!

Сигурен дека и оваа серија ќе биди нешто во стилот на LOST. Ништо нема да е како шо излгеда сега на почеток!

п.с. Интересен е билбордот во позадина :)

vlcsnap2009092519h52m18.png

edit:
п.с. ми мириса на мали зелени суштества :)
За споилерот-same here:helou:

Многу добра pilot епизода. Серијата ветува многу!

Сигурен дека и оваа серија ќе биди нешто во стилот на LOST. Ништо нема да е како шо излгеда сега на почеток!

п.с. Интересен е билбордот во позадина :)

vlcsnap2009092519h52m18.png

edit:
п.с. ми мириса на мали зелени суштества :)

Не може да биде во стилот на Lost серијава и да сака не е така структуирана. Сите мистерии ќе се вртат пред се околу карактерите, а самата серија не може да воведе толку настани и мистерии како сите мистерии на островот како во Изгубени. Ќе отиде премногу во сф. Попрво би го споредил со Инвазија или Threshold.

Ммммм добар вовед, баш ме интересира дали е толку добра серијава колку што им е маркетингот. :tv: Фала Joey :pipi:

Погледнато. Допадливо. Препорачливо. Нема да паѓам во несвест по само една епизода, за да не се разочарам подоцна. :tv:

Не може да биде во стилот на Lost серијава и да сака не е така структуирана.Сите мистерии ќе се вртат пред се околу карактерите, а самата серија не може да воведе толку настани и мистерии како сите мистерии на островот како во Изгубени. Ќе отиде премногу во сф. Попрво би го споредил со Инвазија или Threshold.

Мислам дека ќе биди исто како шо беше и во Lost: Ништо нема да е како шо излгеда сега на почеток. Приказната ќе се сврти за 360 степени :)

Мислам дека ќе биди исто како шо беше и во Lost: Ништо нема да е како шо излгеда сега на почеток. Приказната ќе се сврти за 360 степени :)

Мистеријата за настанот е веќе позната, се знае зошто и како се појавува така да сф елементи не може да развиваат премногу. Серијата е правена според книга.

Пред малку ја гледав пилот-епизодата, и тотално очекувачки, секако позитивно. Како што и очекував, уште по објавувањето на приказната, трејлерот тотално ја засакав серијава. Засега првата епизода многу јака и ветува за следно гледање, но воедно и премногу ме интересира како ќе оди цела таа приказна во понатамошните епизоди. Крајот на оваа епизода беше посебно јак, нема некои конфузии, збунувачки ликови и нејасни приказни. Сепак навистина очекувам наредна епизода!

Јас сеуште не сум ја гледал серијата..Да ве прашам,превод излезено има или нема,оти барав неможев да најдам..

Ја изгледав пилот епизодата, серијава ветува многу, да не се залетуваме, ќе видиме шо ќе биди... Инаку многу наликува на пилотот од Lost.

Dominic Monaghan (Charlie од Lost) ќе биди дел од одличната актерска екипа наскоро... Причина плус да продолжам да ја гледам серијава! :)

Ја изгледав пилот епизодата, серијава ветува многу, да не се залетуваме, ќе видиме шо ќе биди... Инаку многу наликува на пилотот од Lost.

Dominic Monaghan (Charlie од Lost) ќе биди дел од одличната актерска екипа наскоро... Причина плус да продолжам да ја гледам серијава! :)

Многу актери од Lost се повторуваат и овде, добра екипа се собрала. Стварно ветува серијата, ја догледав и јас.
Завршетокот беше опасен. :vozbud:

Многу актери од Lost се повторуваат и овде, добра екипа се собрала. Стварно ветува серијата, ја догледав и јас.
Завршетокот беше опасен. :vozbud:

Creepy беше ладнокрвното одење на човекот а околу него цела трибина постелени...

и јас ја гледав првата и мислам дека ќе ме зарази уште една серија
:toe:
само да видиме како ќе продолжат

Само што ја изгледав, одлична беше пилот епизодава... само се надевам нема серијава да биде со години, доволно се до 20 епизоди :)
Сепак, серијата доста ветува :)
Инаку...
тој што се движеше кога сите беа исполегнати, многу наликуваше на таткото од повреденото дете... типацот кој ќе и биде љубовник на Оливија во иднината

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom