FlashForward

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Flash_Forward_cast-thumb-550x351-19390.jpg

Нова серија што почна да се емитува пред неколку дена, кратко објаснување за неа. (преведено со гоогле)

Што ако сте биле прикажани во поглед на својата иднина, но не како што видовте? Како се тешко би се борат и што би жртва за да дојде од вистинската? Кога необјаснети, катаклизмички настан удира од целото население на светот во исти момент, за две минути и 17 секунди, секој ќе видите увид во сопствената иднина. Потоа, тие ќе се разбудам и да се хаос. Од неговиот блиц напред, LA Агент на ФБИ, Марк Benford е во можност да парче заедно ", кога" 29 април 2010 година, но тој е очајна да се пресмета со "зошто" и го спречат она што доаѓа, бидејќи тоа е во иднина тој не сака да види. Во иднина, Марко сакана жена остави го за татко на еден од нејзините пациенти. Тој почна да пие пак, неговата лојален партнер, е убиен и маскирани оперативци лов него се надолу. Пред долго време, секој почнува да бара и самите едни со други, "Што гледате?" Како Марко и неговиот тим се борат да дознаам што ја предизвика овој бизарен настан и се прашувам дали тоа ќе се случи повторно, единственото нешто што тие треба да одат на е огромен мозаик на луѓето флеш напред.

flashforward.jpg

Многу кажуваат дека ова може да биде далеку подобро од Лост.
останува да видиме.

Интересно е, особено крајот на епизодата со тие што шетаа.

На прв поглед ми изгледа добра серијата, ќе ја симнам првата епизода вечерва па ќе пишам коментар. Се надевам дека нема за џабе да трошам сообраќај.

Ајде и јас ја симнувам..Се надевам дека нема да ме разочара..

ја ќе почекам неколку епизоди ... да не се ставам у мисла и очекување на наредните ... поарно е наеднаш :smir:

Веќе ја симнав, вечер ќе ја гледам. Очекувам многу од серијава, се надевам нема да ме разочара како Heroes. Коментар одкако ќе ја изгледам.

Flash_Forward_cast-thumb-550x351-19390.jpg

Нова серија што почна да се емитува пред неколку дена, кратко објаснување за неа. (преведено со гоогле)

Што ако сте биле прикажани во поглед на својата иднина, но не како што видовте? Како се тешко би се борат и што би жртва за да дојде од вистинската? Кога необјаснети, катаклизмички настан удира од целото население на светот во исти момент, за две минути и 17 секунди, секој ќе видите увид во сопствената иднина. Потоа, тие ќе се разбудам и да се хаос. Од неговиот блиц напред, LA Агент на ФБИ, Марк Benford е во можност да парче заедно ", кога" 29 април 2010 година, но тој е очајна да се пресмета со "зошто" и го спречат она што доаѓа, бидејќи тоа е во иднина тој не сака да види. Во иднина, Марко сакана жена остави го за татко на еден од нејзините пациенти. Тој почна да пие пак, неговата лојален партнер, е убиен и маскирани оперативци лов него се надолу. Пред долго време, секој почнува да бара и самите едни со други, "Што гледате?" Како Марко и неговиот тим се борат да дознаам што ја предизвика овој бизарен настан и се прашувам дали тоа ќе се случи повторно, единственото нешто што тие треба да одат на е огромен мозаик на луѓето флеш напред.

flashforward.jpg

Многу кажуваат дека ова може да биде далеку подобро од Лост.
останува да видиме.

Се кладам дека никој не го прочитал текстот. :pos2:

лоол ... текстов кој ти го преведе ... стварно не забележав :pos2:

да да сега само што почна, ми мириса на долгоооооо дружење со серијава :vozbud:

Jaс би почекал коментари од вас на форумот,па ако е добра ке ја симнам цела сезона на крај.

Една по една тапа ми е.:helou:

лоол ... текстов кој ти го преведе ... стварно не забележав :pos2:

Текстот е преведен од гоогле , како што напишав, ама море не е битен текстот научно е докажано дека ако има видео клип македонецот не чита текст.

Текстот е преведен од гоогле , како што напишав, ама море не е битен текстот научно е докажано дека ако има видео клип македонецот не чита текст.

:pos2:
у право си ...
како и да е ..
интересна серија вероватно ...
но како и членот погоре ќе почекам неколку епизоди да ги гледам наеднаш ... една не ме задоволуе :toe:

Многу добра pilot епизода. Серијата ветува многу!

Сигурен дека и оваа серија ќе биди нешто во стилот на LOST. Ништо нема да е како шо излгеда сега на почеток!

п.с. Интересен е билбордот во позадина :)

vlcsnap2009092519h52m18.png

edit:
п.с. ми мириса на мали зелени суштества :)

Многу добра pilot епизода. Серијата ветува многу!

Сигурен дека и оваа серија ќе биди нешто во стилот на LOST. Ништо нема да е како шо излгеда сега на почеток!

п.с. Интересен е билбордот во позадина :)

vlcsnap2009092519h52m18.png
ОCEANIC FLIGHT 15 :vozbud:
аххахахахх закУн!!
интересна изгледа прикаскава...само не ми е јасно што ке биде толку...интригантно тука...?!
фемци актери :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom