Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе нека прават,али нека не кукаат после овдека дека ги банирале.Пола од постовите овде се дека се банирани.
Ни тоа не е твој проблем...ниту мој...само ме изиритираа големите букви...

Не сфаќам зошто уствари сакате да помогнете. 2 акаунти е cheating.
Ебаве гејмерите.

PTPB00031.jpg

Фала на сите, се надевам дека за брзо ќе закрепнам.

Па мене баш ми е гајле ако сега неможам да играм, голем к** . Јас им пишав им објаснав , ако го вратат арно.

У план ли се овие да ја стават Македонија до Нова година или треба после да почнеме ТО да правиме.:pipi:

вие кои имате еВесници. Ако некој се разбира како може да се стави слика во артикал нека му помогне на Kole of Lerin.
пишува добри текстови ама не знае како да стави слики, имаше shout некој да му каже ама изгледа никој не му помогнал.
инаку е роден во австралија, македонец е ама второ или трето колено иселеник (ова го пишувам да не помислите во конверзацијата абе овој да не не е Македонец)

ај дајте поддршка на статијава...од нашинец од австралија е напишана

бај д веј аднете го за френд...Kole of Lerin

Му ја тргнале статијата ама извадил некои делови и пак ја постира.

Ја сменил само сликата, барем јас само тоа го приметив зошто еден грк рече репорт ради сликата (грчкото знаме на тоалет хартија).

Што е проблемот со волку ниската цена на оружјата во Индонезија?За беспари се продаваат?

Наполнете се со оружје дур се вакви цените...

Edno prasanje...dali mora da kupuvam lebovi sekoj den..a ina4e sum 13 lvl dali moze samo so vojni da si go lecam wellnesot ??:kesa::kesa:

Mo0ze adminot na erepublik mi dade o.5 forfeit points i mi go trgna artikalot ama tuka nemoze da mi deli poeni za sekoj so ke banira grk 1 GOLD.navali narode.:baeh::sekss::duel::vozbud::salut::pos2::pos2::drk::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom