Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Додека некогаш братските балтички земји се во војна јас тоа го искористив за мое војничко напредување. Подготвен со оружјето купено од локалната продавница тргнав на пат кон северна Европа. Многу земји беа вклучени во овие битки па не ми беше тешко да се вклопам. Подготвен со најсилното оружје влегов ладнокрвно и по неколкуте варварски напади ме унапредиа и сега ме условуваат со Генерал. Нека ми е честито.

rambo2.jpg

А неможеш да видиш што пишува на Shout ? :wink:

видов...:vozbud::pos2: али касно... прашував зашо глеам, 18 голд се префрлени на таа орг,од оваа народната банка,кај шо донираме... али после ми текна,дека имаше некаде пишано дека е тоа позајмица... нвм

(овие обичните валути,зашто не ги смените во злато?)

видов...:vozbud::pos2: али касно... прашував зашо глеам, 18 голд се префрлени на таа орг,од оваа народната банка,кај шо донираме... али после ми текна,дека имаше некаде пишано дека е тоа позајмица... нвм

(овие обичните валути,зашто не ги смените во злато?)

Не е позајмица можеш да видиш дека 9 злато се од покерот префрлени на таа организација подоцна кај мене и 9 злато што го донирав по грешка 2 пати можеш да видиш дека имам донирано околу 25 злато, извештајот ќе биде направен деновиве и ќе ги видите пресметките.
А за валутите ќе видиме ај ќе ги смениме.

Не е позајмица можеш да видиш дека 9 злато се од покерот префрлени на таа организација подоцна кај мене и 9 злато што го донирав по грешка 2 пати можеш да видиш дека имам донирано околу 25 злато, извештајот ќе биде направен деновиве и ќе ги видите пресметките.
А за валутите ќе видиме ај ќе ги смениме.

не не,Ок, не се бунам... само прашав,ехехехех... и ми текна после за покер ова она... нвм,

денес добивме 2 нови генерали... Дарк Кинг (нз како му е ник на еРеп) и ДеспотМКД.. Честитки до нив..

т.е. вчера :helou:. И да прашам има некое надовестување за редење на нови на држави? Зошто предходното беше дека на есен ке ставеле нови држави, сеа ни рекоа за новагодина?
хаха ако е така историјата навистина се повторвит и од РЛ овде. Ние сме мн малце а грците ни вршат пресинг... ани ајдиа??? :salut:

Знае некој точна бројка на генерали и полковници? Мислам дека многу нè има...

Да не има некој некакви информации каде оружјето е најевтино во еСветот?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom