Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На савен е тој профил, рече дека му го хакнале, па затоа ставајте потешки пасворди, греота е 30к+ damage имаше :pop::(

??? му го хакнале??? а пишува дека е баниран поради мулти...

и не е на савен профилот,на савен е Flixxi

??? му го хакнале??? а пишува дека е баниран поради мулти...

и не е на савен профилот,на савен е Flixxi

Мојот е flixi

i ме банираја се да му ебам

You have not respected the 5th eRepublik Citizen Law. 5. A real user may express his/her will upon only one citizen. 5.1 Creating or administrating multiple citizen accounts is prohibited and will result in a permanent ban. The use of the same IP.

Му пишав таму сега се расправам ај можи ќе ме одбанират.

кој е ASUMA MKD? се регистрирал од кај мене и фатил 6 левел денес

едит : кој се овие
eagleIvan х
Asuma MKD
Abdal007 х
Thabest х
Lord.Macedon

х (неигра)
мислам кој се овие на форумов.
нов член е zokimkd (zokiarsenal)

Може некој да напише за што се даваат голд на кој левел за кој медал колку голд се дава итн...

Може некој да напише за што се даваат голд на кој левел за кој медал колку голд се дава итн...

на 6ти лвл-5 голд
на 17ти лвл-5 голд
на 18ти лвл-5 голд итн итн
хард воркер медал- 5 голд
5/10/15 стреингт- 5 голд
батлс хироу- 5 голд
конгресмен- 5 голд
президент- 5 голд
медиа могул- 5 голд

ова е мислам.. 90% или сите... не сум сигурен,нека потврди некој...

Уште не ви текна дека треба да престанете да играте со мулти?
Едни се откажуваат,други ги банираат-вака не се добива држава..

исто и на другар му снемало голд, е сеа,како да отвори на линкот тикет??кога нема ништо,пишува БЕТА само нешто...

тогаш прати мејл на адресава office@erepublik.com и објасни им што е проблемот.
исто и ја имав таков проблем и после 1 ден откако им пратив ми го решија проблемот.

"If you cannot access Contact Page, we kindly ask you to report that you cannot access it by sending an email to office@erepublik.com"

па блиску си,тука некаде...:pos2::pos2::vozbud:

него,ова што ми пратија ПМ со навредлива содржина,славомакедонија,александар грчки,славобугар... ова може да се пријави или??? или со ПМ не се замараат админите/...

кога ќе отвориш ПП има копче Report. кога ќе кликнеш на него те води на страната за праќање на тикети.

Ima nekoj Kongresmen u Rusija da mi dade drzavjanstvo ????..

немаме конгресмен во Русија, отвори ја страната со изборите во Русија и пиши им ПП на сите што биле избрани, па некој ќе ти одобри, така направив јас.

Напиши дека си Македонец и дека си дошол во Русија да живееш, работиш, и да се бориш во Македонската фаланга.

Не бидете читери бе. Играјте си со еден акаунт. Мразам такви "гејмери".

Мислиш за овој SmeXsa ??? http://www2.erepublik.com/en/citizen/profile/1949284 Ако мислиш за тој..Он е од Струмица..нетот мислам дека е Бугарски...

Мислам и дека тие што имаат интернет од Кејблтел ги покажува како да сурфаат од Бугарија.

Падна уште еден борец

Нека му е лесна е-земјата.

еве wiki линк.
Инаку за секој медал, независно дали за хард њоркер, конгресмен, весник, претседател на држава, или било што, се добива 5 голд.

ej aj nekoj neka prati welness box na Filip Bedzovski bidejki mi treba itno mi umre karakterot i so 10 welness go dignav.

Уште нема војна во Русија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom