Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сакав да прашам има шанси да ми го одбанираат профилот или да не се надевам готово со играта?
Вака сеа, немав играно кизнај колку време на eRepubik, а сум 16 ти левел. Дај кажете некако да се накренам до 40 велнес(сеа имам 0.5 :kesaза да можам да се степам , за да го качам велнесот. Aleksandar Dee_jay ми е никот, така да дај поможете,или прајќајте сите по еден гифт два, па после ќе ви вратам :smir:
Значи имав два акаунти и тоа едниот , 18 левел другиот денес требаше 20 ка да кренам. И премногу време двата ги играм. И тука во бугарија ми е статична ип адресата и затоа сетија , мака ми беше да се логирам со прокси. Ама им објаснав дека тука пример 5 компјутери користиме една иста ип адреса. И дека не значи дека ако има повеќе луѓе што се логираат од една иста ип адреса не значи дека се на ист корисник. Па ќе видиме.
Вака сеа, немав играно кизнај колку време на eRepubik, а сум 16 ти левел. Дај кажете некако да се накренам до 40 велнес(сеа имам 0.5 :kesaза да можам да се степам , за да го качам велнесот. Aleksandar Dee_jay ми е никот, така да дај поможете,или прајќајте сите по еден гифт два, па после ќе ви вратам :smir:
А едниот беше само "роб",само пари да праќа на другиот или најнормално ги играше двата.Ако те банирале само поради ИП-то ондак жали се на правилото дека иста ип адреса не е доказ за бан!!!!!Значи имав два акаунти и тоа едниот , 18 левел другиот денес требаше 20 ка да кренам. И премногу време двата ги играм. И тука во бугарија ми е статична ип адресата и затоа сетија , мака ми беше да се логирам со прокси. Ама им објаснав дека тука пример 5 компјутери користиме една иста ип адреса. И дека не значи дека ако има повеќе луѓе што се логираат од една иста ип адреса не значи дека се на ист корисник. Па ќе видиме.
И сакав да прашам има шанси да ми го одбанираат профилот или да не се надевам готово со играта?
Да ама правев донации и од едниот и од другиот мислам во двата правци.![]()
добро бе, олади...шо сакаат тоа ќе праат..нема потреба од раздеравање...А едниот беше само "роб",само пари да праќа на другиот или најнормално ги играше двата.Ако те банирале само поради ИП-то ондак жали се на правилото дека иста ип адреса не е доказ за бан!!!!!
И на крај:
НЕ ИГРАЈТЕ МУЛТИ,ЌЕ ВЕ БАНИРААТ КАД ТАД !!!!АМАН ВЕЌЕ ИЛИ ОСТАВИ ГО ЕДНИОТ ДА УМРЕ,ИЛИ ДАЈ ГО НА НЕКОЈ ШТО Е ВЕЌЕ БАНИРАН,А МУ СЕ ИГРА ИГРАТА!!!!
Абе нека прават,али нека не кукаат после овдека дека ги банирале.Пола од постовите овде се дека се банирани.добро бе, олади...шо сакаат тоа ќе праат..нема потреба од раздеравање...
Love, peace & unity...