Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И сакав да прашам има шанси да ми го одбанираат профилот или да не се надевам готово со играта?

Овие Индонезијциве се тапа во последно време. Плати намалуваат, пола фирми неможат ни да ти платат плата, војни слабо, помина светската војна и сеа пацифисти станале. Ке ме вработат во фирма и за 2 дена тој шефот нема пари веќе да плаќа плати. Кујзнае на што ги троши идиотот. Жени и алкохол сигурно не зашто забрането е во Индонезија. Ке дигнат Кинезиве револуција али за брзо време се задушува и толку. Не сфаќам како може тогаш слаба економија да имаат. Слушнав добри работи за Русија. Ништо чудно на север да се преселам деновиве. Православна земја, добри плати и војни цело време но ладно ке е сигурно. Можда вотката ке ме стопли.

6a00e54ecdaa8a883301156fc8a3fa970b-500wi

1413_large.jpg

И сакав да прашам има шанси да ми го одбанираат профилот или да не се надевам готово со играта?

Ако имаш праено мулти акааунти неможе. Кажи навистина праеше мулти акаунти или е некоја грешка? објасни подетално...
Стварно е лошо што се повеќе и повеќе наши јаки играчи се банирани. Вака ние стануваме се послаби и се губи интересот за играва

Иначе станав генерал :salut:

Фликс беше сигурен дека нема да ти го банираат акаунтот. Не се лажете така. Или пробај кажи им демек не е твој на брат ти на пример е заедно играте, па види што ќе ти кажат или сајонара.

Вака сеа, немав играно кизнај колку време на eRepubik, а сум 16 ти левел. Дај кажете некако да се накренам до 40 велнес(сеа имам 0.5 :kesa:) за да можам да се степам , за да го качам велнесот. Aleksandar Dee_jay ми е никот, така да дај поможете,или прајќајте сите по еден гифт два, па после ќе ви вратам :smir:

Вака сеа, немав играно кизнај колку време на eRepubik, а сум 16 ти левел. Дај кажете некако да се накренам до 40 велнес(сеа имам 0.5 :kesa:) за да можам да се степам , за да го качам велнесот. Aleksandar Dee_jay ми е никот, така да дај поможете,или прајќајте сите по еден гифт два, па после ќе ви вратам :smir:

ти пратив 10 велнес,толку можеш дневно... види ако можеш купи си q5 леб... за 2-3 дена ке те опрајме...

Значи имав два акаунти и тоа едниот , 18 левел другиот денес требаше 20 ка да кренам. И премногу време двата ги играм. И тука во бугарија ми е статична ип адресата и затоа сетија , мака ми беше да се логирам со прокси. Ама им објаснав дека тука пример 5 компјутери користиме една иста ип адреса. И дека не значи дека ако има повеќе луѓе што се логираат од една иста ип адреса не значи дека се на ист корисник. Па ќе видиме.

Значи имав два акаунти и тоа едниот , 18 левел другиот денес требаше 20 ка да кренам. И премногу време двата ги играм. И тука во бугарија ми е статична ип адресата и затоа сетија , мака ми беше да се логирам со прокси. Ама им објаснав дека тука пример 5 компјутери користиме една иста ип адреса. И дека не значи дека ако има повеќе луѓе што се логираат од една иста ип адреса не значи дека се на ист корисник. Па ќе видиме.

а праќаше/донираше од едниот на другиот?

пиши ин-гејм порака на Macedonia Red Cross да ти пратат гифтови, и немој да тренираш и работиш барем неколку дена додека стигнеш до 40 велнес

Да ама правев донации и од едниот и од другиот мислам во двата правци. :toe:

А едниот беше само "роб",само пари да праќа на другиот или најнормално ги играше двата.Ако те банирале само поради ИП-то ондак жали се на правилото дека иста ип адреса не е доказ за бан!!!!!

И на крај:
НЕ ИГРАЈТЕ МУЛТИ,ЌЕ ВЕ БАНИРААТ КАД ТАД !!!!АМАН ВЕЌЕ ИЛИ ОСТАВИ ГО ЕДНИОТ ДА УМРЕ,ИЛИ ДАЈ ГО НА НЕКОЈ ШТО Е ВЕЌЕ БАНИРАН,А МУ СЕ ИГРА ИГРАТА!!!!

Да ама правев донации и од едниот и од другиот мислам во двата правци. :toe:

Пробај да им одбјасниш дека си играл само еден акаунт ама дека си ги играл од факултет и можно е и некој друг да ја играл играта, пиши така.. и со овој што сте си праќале кажи дека сте другари и не играјте по 2 акаунти и повеќе сватете дека кога тогаш ќе ве фанат.

А едниот беше само "роб",само пари да праќа на другиот или најнормално ги играше двата.Ако те банирале само поради ИП-то ондак жали се на правилото дека иста ип адреса не е доказ за бан!!!!!

И на крај:
НЕ ИГРАЈТЕ МУЛТИ,ЌЕ ВЕ БАНИРААТ КАД ТАД !!!!АМАН ВЕЌЕ ИЛИ ОСТАВИ ГО ЕДНИОТ ДА УМРЕ,ИЛИ ДАЈ ГО НА НЕКОЈ ШТО Е ВЕЌЕ БАНИРАН,А МУ СЕ ИГРА ИГРАТА!!!!
добро бе, олади...шо сакаат тоа ќе праат..нема потреба од раздеравање...

Love, peace & unity...

добро бе, олади...шо сакаат тоа ќе праат..нема потреба од раздеравање...

Love, peace & unity...
Абе нека прават,али нека не кукаат после овдека дека ги банирале.Пола од постовите овде се дека се банирани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom