А
Ајсшутер
Гостин
генерали сме 12-15 души мислам,а полковници многу не има... Ајс мислам праеше листа,незнам што бидна...
Многу пријатели имам и додека ги најдам сите тешко оди ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
генерали сме 12-15 души мислам,а полковници многу не има... Ајс мислам праеше листа,незнам што бидна...
Што викате да покренеме уште 1 иницијатива за додавање на Македонија? Сите што имаме весници ќе објавиме еден ист артикл низ цел свет, ако треба и петиција ќе отвориме и сл... Иако од петицијата се знае одговорот, мислам дека треба малку да се крене гласот.... да не мислат дека заспавме :smir:
Абе а до каде е со еМакедонија?Кога последен пат добил некој одговор од админите?Ако не не аднат во сега ова следново проширување стварно нека идат УПМ !!! 2 на листата на петиции,околу 300 активни играчи,многу поголема активност на македонците него ли луѓе од некои земји кои со месеци се аднати.............
Мене не ме бива многу за пишување,ама ти ако сакаш напиши на македонски јас ќе преведам на англиски.:helou:Пишав јас ако може некој да состави асален текст на англиски, ќе го објавам во весникот и така има повеќе од 1000+ претплати ако треба ќе ставам и реклама што е тоа десно и давав 2 злато за тој што ќе направи добар текст ама стварно добар и никој не се пријави, или јас ќе го напишам само нека се пријави некој да го преведе текстот.
Me interesira dali ima zinteresirani kupuvaci na Q5 oruzja po cena od 0.85 gold
Пишав јас ако може некој да состави асален текст на англиски, ќе го објавам во весникот и така има повеќе од 1000+ претплати ако треба ќе ставам и реклама што е тоа десно и давав 2 злато за тој што ќе направи добар текст ама стварно добар и никој не се пријави, или јас ќе го напишам само нека се пријави некој да го преведе текстот.
Што викате да покренеме уште 1 иницијатива за додавање на Македонија? Сите што имаме весници ќе објавиме еден ист артикл низ цел свет, ако треба и петиција ќе отвориме и сл... Иако од петицијата се знае одговорот, мислам дека треба малку да се крене гласот.... да не мислат дека заспавме :smir: