Општи дискусии околу eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што викате да покренеме уште 1 иницијатива за додавање на Македонија? Сите што имаме весници ќе објавиме еден ист артикл низ цел свет, ако треба и петиција ќе отвориме и сл... Иако од петицијата се знае одговорот, мислам дека треба малку да се крене гласот.... да не мислат дека заспавме :smir:

Абе а до каде е со еМакедонија?Кога последен пат добил некој одговор од админите?Ако не не аднат во сега ова следново проширување стварно нека идат УПМ !!! 2 на листата на петиции,околу 300 активни играчи,многу поголема активност на македонците него ли луѓе од некои земји кои со месеци се аднати.............

Што викате да покренеме уште 1 иницијатива за додавање на Македонија? Сите што имаме весници ќе објавиме еден ист артикл низ цел свет, ако треба и петиција ќе отвориме и сл... Иако од петицијата се знае одговорот, мислам дека треба малку да се крене гласот.... да не мислат дека заспавме :smir:

Абе а до каде е со еМакедонија?Кога последен пат добил некој одговор од админите?Ако не не аднат во сега ова следново проширување стварно нека идат УПМ !!! 2 на листата на петиции,околу 300 активни играчи,многу поголема активност на македонците него ли луѓе од некои земји кои со месеци се аднати.............

Пишав јас ако може некој да состави асален текст на англиски, ќе го објавам во весникот и така има повеќе од 1000+ претплати ако треба ќе ставам и реклама што е тоа десно и давав 2 злато за тој што ќе направи добар текст ама стварно добар и никој не се пријави, или јас ќе го напишам само нека се пријави некој да го преведе текстот.

ова од alexa

How Erepublik.com is ranked around the world:
79
Bosnia and Herzegovina
91
Macedonia
109
Serbia and Montenegro
133
Paraguay
170
Latvia
195
Romania
220
Croatia
287
Iran
339
Estonia
500
Ireland
525
Hungary
782
Portugal
924
Ukraine
1,057
Turkey
1,064
Sweden
1,083
Peru
1,370
Spain
1,384
Greece

91 најпосетена страна ни е во државата,втори на списокот

Ако сакате да биде уште поголем процентот на Alexa како посетеност од Македонија само инсталирајте го Alexa Sparky адонот, клик тука инсталирајте го сите и ќе видите како ќе се качи уште повеќе.

Пишав јас ако може некој да состави асален текст на англиски, ќе го објавам во весникот и така има повеќе од 1000+ претплати ако треба ќе ставам и реклама што е тоа десно и давав 2 злато за тој што ќе направи добар текст ама стварно добар и никој не се пријави, или јас ќе го напишам само нека се пријави некој да го преведе текстот.
Мене не ме бива многу за пишување,ама ти ако сакаш напиши на македонски јас ќе преведам на англиски.:helou:

Me interesira dali ima zinteresirani kupuvaci na Q5 oruzja po cena od 0.85 gold

Добро, колку пати треба да ти избришам мислење, пред да сфатиш каде всушност грешиш?

Постои посебна тема поврзана со еRep пазарот.

овие глупаците ми го напишаја истото, демек клучна била ип адресата незнам што. Така да не се расправам и не ја играм повеќе играта.

состави текст на македонски ако можеш,јас и акси ке го преведеме на англиски некако... ке се дог...

И ја исто ако сакаш можам да помогнам со текстот за наглиски превод.

Да ама на кој начин?! Јас мислам дека овие не ни лагаат да не вметнат баш нас, мислам дека имаат притисок од грчка страна... Инаку ако треба помош за нешто тука сум...
А инаку ова е само 1 идеа да направиме Спам на 1 порака со иста содржина на Администрацијата на еРепублик. Некој нека ја состави и потоа преку ПП на сите Фриендс и ке се договориме на пр. во 17 часот утре сите масс спам? Што ќе кажате?

Дај пратете некој гифт.Да се накренам:smir: Aleksandar Dee_jay

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom